Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzi k.rvanak nézem?! 😳

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzi k.rvanak nézem?! 😳

Figyelt kérdés

Mit gondolnál, mit reagálnál egyáltalán arra hogy a baratnőd azt mondja neked úgy érzi a találkozóitok olyanok mintha egy prostituálthoz járnál? Mert úgy érzi úgy kezelem.

Nem értem miért! Kicsit megsértődtem 😏

2023. nov. 10. 18:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
100%

Hogy nem értékeli? 😭😭😭

Már, hogy azt, hogy a rengeteg munkád mellett szakitasz időt rá, hogy megdugd? Bakker te tényleg nem vagy semmi.

Most te neki dolgozol, vagy neki teszed le a lóvét, esetleg drága ajándékokat kap? Vagy mit értékeljen abban, hogy te saját részre egy rakás lóvét keresel őt meg itt ott kihasználod, csak dugásra, mert ugye több időd nincs? Ezt kéne értékelnie? Ez neked jó, nem neki. Az ő szempontjából ebben mit kéne értékelni?

Te hogyan értékeled, hogy egy jó nő szinte minden nagyobb elvárás nélkül neked szétteszi a lábát hozzád igazodva, amikor neked épp jó?

Mert ha holnap szétmennétek akkor ő már holnap dughatna valakivel annyi pasi ugrálná körül de te ilyen munkakör na meg hozzáállás mellett nem találnál még egy "hülyét" aki ezt tűrné. Szerelmes szegény azért teszi de majd lehull a rózsaszín lepel, ha egyszer kinyílik a szeme aztán teperhetsz de már késő lesz.

2023. nov. 11. 10:08
 32/71 anonim ***** válasza:
100%

31 itt a pont. MINDENT LEIRTAL ami az eszembe jutott.Igy kell valakit kihasznalni.Testileg lelkileg.Visszaelni a szerelmevel.

BRAVO TUDSZ KERDEZO.

2023. nov. 11. 10:22
 33/71 anonim ***** válasza:
11%

Nagyon sajnálom az itt hurrogó nőket, mert el sem tudom képzelni milyen sz@r szexuális életük lehet, hogy folyton erről beszélnek hogy a dugás az "csak a férfinek jó", "kihasználja".

Normális esetben pont ugyanannyira használja ki a nő a férfit dugásra, mint a férfi a nőt. Ugyanis MINDKETTEN élvezik.

2023. nov. 11. 10:28
 34/71 anonim ***** válasza:
100%

Szóval heti 7 nap 10-12 órákat dolgozol, és együtt élsz valakivel, vagyis a barátnőd tényleg legyen hálás hogy néha felugrasz hozzá egy levezető dugasra.

Hát ez tényleg értékelendő... Persze simán előfordulhat hogy egy nőnek is pont ennyi kell, mert nem akar kapcsolatot, vagy van neki más, de akkor nem mondta volna ezt. Vagyis neki ez már nem jó, többet szeretne. Nem tudom az elején miben maradtatok, de még ha akkor meg is felelt neki, valószínűleg beléd szeretett, vagy túl van azon a dolgon ami miatt nem akart többet.

Vagy mindig is többet akart, csak nem mondta, reménykedett hogy több is lesz.

2023. nov. 11. 10:48
 35/71 A kérdező kommentje:

Úgy értékelem hogy odafigyelek rá:

neki is jó, mert odafigyelek rá szex közben! ha nekem ürítés akkor neki is

33-as jól írja!!

Ha egy k.vrához járnék akkor nyilván nem ez lenne, nem érdekelne neki hogy jó csak hogy nekem jó legyen

2023. nov. 11. 10:58
 36/71 anonim ***** válasza:
0%
A no olyan mint egy fekete lyuk , elnyeri az energiad.
2023. nov. 11. 11:38
 37/71 anonim ***** válasza:
92%
Az még nem jutott eszedbe hogy a csak szex nem elég neki? Akármennyire is odafigyelsz rá
2023. nov. 11. 11:39
 38/71 anonim ***** válasza:
89%
Az a baja, hogy INGYEN qrvaként kezeled, ez az igazság.Ezt csinálod vele.Ebben mondjuk a csaj is hibás, hogy egy ilyennek szétrakja a lábát.Szó nélkül le kellene csak tiltania és soha nem szabadott volna veled lefeküdnie, mert nem adsz neki semmit.Inkább ez itt a probléma.
2023. nov. 11. 12:08
 39/71 anonim ***** válasza:
85%
#33 Blablablablabla. 22 éves kor felett már az értelmesebb nőkre nem hat ez a szánalmasan szar manipulációs duma.Tudjuk mi hogy működik az élet.
2023. nov. 11. 12:11
 40/71 anonim ***** válasza:
0%

Te meg miről beszélsz?

2023. nov. 11. 12:21
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!