Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzi k.rvanak nézem?! 😳
Mit gondolnál, mit reagálnál egyáltalán arra hogy a baratnőd azt mondja neked úgy érzi a találkozóitok olyanok mintha egy prostituálthoz járnál? Mert úgy érzi úgy kezelem.
Nem értem miért! Kicsit megsértődtem 😏
Azt csak megjegyzem kedves nők, hogy jelenleg nagyon serényen amellett érveltek, hogy a nőknek ezerszer többet számít a pénz mint a szex, és hogy a nők valójában nem szeretnek szexelni, nem élvezik a szexet, csak a pénzért, ajándékokért cserébe hagyják a férfinek hogy megdugja őket. Ezek szerint minden nő egy kur.va, csak sajnos ennek a szegény nőnek nem fizetnek.
Én nem lennék túl büszke erre az érvelésre, mivel nem gondolom hogy ilyenek lennének a nők, de hát ti tudjátok
#41 Nem.Minden FÉRFI egy ócska qrva, mert nekik mindegy kibe dugják, csak ingyen legyen.
A nőknek nem számít a szex, hogy lennének már qrvák?Te butus.
:D butus, mi
A qurva pont azt jelenti, hogy nem élvezetből, hanem pénzért szexel. Ami, mint ahogy most is leírtad és erről szól az egész érvelés, a nőkre illik(szerintetek)
Fogalomzavarban vagy
32: És anyagilag.
Egy fickó, aki sokat dolgozik, mert gondolom, hajtja a pénzt, fontosabb neki, mint a barátnőjét szeretni.
De akkor még egy uzsonnát, törölközőt, szappant se vesz még magának se, meg egy mosást se fizet, azt is a nőjével veteti meg, fizetteti ki, csináltatja meg. Még egy randihelyszínt se fizet...
Se egy kólára nem hívja meg...
Ki beszélt itt pénzről? A nő valószínűleg azt szeretné hogy néha elmenjenek moziba, vacsorára, vagy akár egy jó nagyot túrázni.
Hogy esténként a jó szex után a pasi ne csak letusoljon és hazamenjen (kihez is?), hanem átölelve a mellkasán aludhasson el. Hogy együtt főzzenek, hogy ott legyenek egymásnak bármi is történjen.
Nem ajándékokat kér, meg luxust, hanem közös időt.
De ezt sem te, sem a kérdező nem fogja megérteni...
Mi az hogy ki beszélt pénzről??
A #42 szó szerint ráerősített a gondolatmenetemre. Ezek szerint például ő
Amúgy meg az szintén nem tűnt fel, hogy épphogy én beszélek arról, hogy szerintem a nők nem ku.rvák és nem csak a pénz miatt szexelnek??
Komolyan mondom te úgy válaszoltál a válaszomra, hogy el se olvastad
Ő sokkal jobban szereti a szexet mint a pénzt 🤣
saját lakása van, autója, a szülei gazdagok akik pénzelik ezerrel, dolgozik is, onnan is van egy kimondottan jó keresete
"igen, bánt hogy nem értékeli ezt"
Vicc! EZt még értékelnie is kéne? Szakadok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!