Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez férfiaknál mit jelent?

Figyelt kérdés
Párommal ma a családjánál voltunk. Kicsit összekaptunk az alkoholos italon. Eléggé lehurrogott, amit mondtam is neki hogy rosszul esett. Azóta nem is szól hozzám, mintha ott se lennék, rám se néz. Ez jelent valami a férfiaknál? Mert jelenleg azt sem tudom mit csináljak, mert hiába szólok hozzá, nem válaszol. Én L/25 ő F/26
tegnap 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Büntetésben vagy a semmi miatt de én szerintem 10 évet vegyünk le a korból ha az értelmi szintet nézzük.
tegnap 20:57
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Durci hiszti. Amúgy ez női szokás,úgy 16 éves korban.
tegnap 21:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez miért tini párkapcsolatok kategória! Tininek érzed magatokat a korotok alapján? És mi az, hogy összevesztetek az alkoholos italon? Próbáltátok kicsavarni egymás kezéből a palackot, annyira meg akarta inni mindkettőtök?
tegnap 22:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért tettem ebbe, mert sima kapcsolatot nem találtam más fokategoriaba. Ami leginkább ehhez köthető az ez. Mert nem vagyunk pl. Egy család és anyosnak, aposnak semmi köze ehhez, gyereknek még annyira sincs.
tegnap 22:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Most megneztem, igazad van. Tényleg van felnőtt. Az átugrotta a szemem valamiért. Bocsánat.
tegnap 22:09
 6/7 anonim ***** válasza:
FFI val kezdj ne kisfiúkkal...
tegnap 23:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Duzzog. Ez normális :)) Valószínű vagy amit mondtál vagy ahogy mondtad szint alatt volt. Gondold át, kérj bocsánatot ha kell és illendően vezesd újra elő, hogy mi zavart téged :)
ma 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!