Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebben a formában lenne értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a formában lenne értelme komolyabb kapcsolatot kialakítani vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez a pasi, akivel ismerkedem, állatorvosként dolgozik és lényegében úgy ismertem meg, hogy ő az új orvos ott, ahova vinni szoktam a kutyusomat. Az egész úgy kezdődött, hogy elhívott néhányszor randira, jól kijöttünk egymással, bár voltak néha kicsit bunkóbb odaszólásai, de szerinte csak én reagáltam túl, mert túl sértődékeny vagyok. Egyszer lefeküdtünk és azóta jobban feltűnt, hogy bunkóbban szól hozzám, és amikor felhoztam, azzal takarózott, hogy ne vegyem ennyire zokon, csak sokszor vannak nehezebb napjai a munkahelyén, ezeket ne vegyem személyesen. Az elmúlt időszakban pedig kevesebbet találkozunk, szintén arra fogja, hogy sok a dolga vagy éppen össze kell szednie magát, mert olyanokat látott, amiket nem akart.

Január eleje óra tart ez a dolog közöttünk, tudom, hogy ez egyáltalán nem sok idő és lehet, csak türelmesebbnek kell lennem, de az elején mindig tök kedves volt, csak pár napja vált ilyenné és kicsit aggaszt, hogy ez így fog maradni :/

(Ha számít, én 22/L vagyok, ő pedig 29/F)

jan. 17. 11:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%

Dehogy lenne. Eddig se volt értelme komolyabbat kialakitani pl.olyan dokikkal akik rámennek a páciensekre eleve.

Meg eleve vmi butának nézhet, ha így lekezel. Nem vesz semmibe.

Valszeg azert bunkó is mert nem tud egy jót beszélgetni se veled marmint a saját gondolatairol stb.

jan. 17. 11:16
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Bocs, de január elején kezdődött a dolog és már lefeküdtél vele? Azért bunkó veled, mert csakis ez volt a célja, viccesen megfogalmazva, nemcsak a kutyád, hanem téged is megvizsgálni. Elérte, amit akart, megkapott, most azért ilyen, hogy te ne akarj vele találkozni, ne ő legyen az, aki kidob.
jan. 17. 11:22
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Kiábrándulhatott hogy szexen kivul masra nem vagy jo.
jan. 17. 11:23
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Alig ismered, de már szexeltél vele, sőt szerelmet, kapcsolatot akarsz, de elmondásod szerint egy bunkó. Nem rosszból kérdezem hanem komolyan érdekel: Szellemileg elmaradott vagy? ^^
jan. 17. 11:28
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

Ezt most én se értem. Szerinted egy köcsög aki beszólogat neked, nem akar rád időt szánni még véletlenül sem lehetséges, hogy te vagy éretlen kis hisztis hercegnő aki nincs rá tekintettel bár elmondta, hogy munkahelyi gondjai vannak és túl kell rajtuk lépnie.

Szexi idő már természetesen volt, de empátia irányába nincs. Inkább lemondod.

Hagyj szerintem békén minden férfit még te IQ&EQ hiányával küszködve fetrengsz. Nem vagy alkalmas komoly párkapcsolatra ha körülötted kell forogni, de te még az empátiával még köszönő viszonyban sem vagy.

jan. 17. 11:33
 6/15 anonim ***** válasza:
63%
Aki lefekszik egy "postással dokival szerelővel pizzafutárral" meg ez a kaliber hogy tokmindegy milyen apropoból de felszedhető, az mégis mit vár?
jan. 17. 11:35
 7/15 anonim ***** válasza:
25%

Mi a probléma azzal, hogy orvos? Az, hogy nincs rá ideje annyi mint szeretné? Nem azóta "köcsög" hozzá, hogy megfektette hanem amióta ismeri a drága okos kérdező szerint.

Én inkább azt kérdezem hogyha valaki az akkor miért kell vele kefélni, kapcsolatot elvárni tőle. Valamint ha a kérdező egy IQ&EQ bajnok akkor minek a tetves lópikuláért ismerkedik.

Egy orvos élete nem abból áll, hogy állandóan a másik seggébe lóg és igenis meg tudja őket viselni amit látnak, de persze "köcsög" mert nem nyalja körbe a kényes hisztis kérdezőt. Persze... Hagyjon békén minden férfit mert jelenleg marhára nem alkalmas párkapcsolatra. Dolgozzon magán és ha majd lesz benne egy kis empátia, bölcsesség akkor ismerkedjen főleg tőle jóval tanultabb férfiakkal.

jan. 17. 11:44
 8/15 anonim ***** válasza:
72%

A szitu kontextus eleve már rossz omen.

Páciensekre nyomulo doki

Meg olyan csaj akit munkakörben fel lehet szedni is.

Ilyenek tenyleg max szexig találnak egymásra mivel mindkettőnél jöhet aki "kéznél van".es ennyi elég is. Már megy is az ungibungi.

Alapja nincs az egésznek.

jan. 17. 11:50
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Miért lenne rossz ómen? Orvos csakis nővérkével, más orvossal lehet együtt? A kutyája volt a páciens és nem a kérdező. Micsoda etikailag/morálisan elfogadhatatlan? Szerintem azt sem tudod miről beszélsz, de rendben van legyen igazad. Viszont olyan esetben is a kérdező az ostoba mert nem a saját szintjén keresgél.

jan. 17. 11:55
 10/15 anonim ***** válasza:
72%

9 bakker tipik mint az autóvezetoʻ oktatok busszsofőrök taxisok hogy kikezdenek barkivel!

Es mi ebben a rossz omen?

Meg akiket igy fel tudnak szedni azokban is szerinted mit látnak?

Mit nem lehet ezen érteni mi ebben a rossz omen?

En speciel ismerek egy DJ-t. Az egyetlent aki tidod milyen elvet vall? Soha nem jön össze olyanokkal akik diszkokban rátapadnak, csak mert zenét játszik.

Ilyeneket max megd.g es dobja is kifelé.

jan. 17. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!