Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott kapcsolatban élek a párommal.Helyesbítenék neki van több szeretője rajtam kívül.Nekem csak ő.Én ezt tudtam,megbeszéltük,elfogadtam,viszont nem olyan formában van a "barátnőivel" ahogy én azt hittem?
Azt mondta,hogy csak néha találkozik velük,mind "arra"kell neki.De kiderült,hogy évekkel ezelőtti szeretőivel is összefut néha,valamint a jelenlegiekkel is van,hogy elmennek enni,együtt filmeznek,időt töltenek el együtt valamint napi szinten írogat szebbnél szebb üzeneteket(hiányzol,kitalálunk valami programot)az éppen aktuális barátnőivel is.Na meg persze lájkolgatja a képeiket.Hozzá kell tennem nem egy tökéletes Adonisz pasiról beszélünk aki tele van pénzzel,nem ezért kell a nőknek.Fiatal,dekoratív,csinos nő vagyok!Azt mondja hozzám áll a legközelebb,én vagyok neki a legfontosabb,de fogadjam el így őt!Tudom butának tartotok,de egyre kissebbnek érzem magam már mellette.
:( Szerintetek ez normális? Ti voltatok hasonló helyzetbe?
Szerintem nem normális.
Viszont, ha te el tudod fogadni, akkor éljetek így. De talán le kellene tisztáznotok a szabályokat, hogy mi az ami neked még belefér ebbe, és ahhoz tartsa magát.
Van gusztusod az tuti ennyi pina mellett lefeküdni vele. Képtelen lennék ezt csinálni. Nekem a víz meg a szappan kva kevés. Ennyi bacit nem tudnék elviselni.
Egyébként meg kb. annyit jelent neki a többi is, mint te. Egyedül a saját élvezete számít neki valójában. A széptevés meg ahhoz kell neki, hogy megtartsa a szórakoztató játékait, tehát a nőket. Veled is ugyanezt csinálja. Annyi a különbség esetleg, hogy te vagy ugye a fix pont.
Ez a csávó egy tömény önzés.
Ami azt illeti, a legtöbb megéri a pénzét, de ehhez azért olyan vastag bőr kell, hogy legyen a pofáján, mint a rinocérosznak a seggén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!