Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott kapcsolatban élek a párommal.Helyesbítenék neki van több szeretője rajtam kívül.Nekem csak ő.Én ezt tudtam,megbeszéltük,elfogadtam,viszont nem olyan formában van a "barátnőivel" ahogy én azt hittem?
Azt mondta,hogy csak néha találkozik velük,mind "arra"kell neki.De kiderült,hogy évekkel ezelőtti szeretőivel is összefut néha,valamint a jelenlegiekkel is van,hogy elmennek enni,együtt filmeznek,időt töltenek el együtt valamint napi szinten írogat szebbnél szebb üzeneteket(hiányzol,kitalálunk valami programot)az éppen aktuális barátnőivel is.Na meg persze lájkolgatja a képeiket.Hozzá kell tennem nem egy tökéletes Adonisz pasiról beszélünk aki tele van pénzzel,nem ezért kell a nőknek.Fiatal,dekoratív,csinos nő vagyok!Azt mondja hozzám áll a legközelebb,én vagyok neki a legfontosabb,de fogadjam el így őt!Tudom butának tartotok,de egyre kissebbnek érzem magam már mellette.
:( Szerintetek ez normális? Ti voltatok hasonló helyzetbe?
Amúgy ti úgy is kezdtétek a párkapcsolatotokat, hogy helló, én xy vagyok, és velem nyitott kapcsolatban tudsz csak lenni, vagy egy idő után (az sem mindegy, hogy mennyi idő után!) nyitottátok ki?
Jogos az igazságtalanság érzésed, és az előttem lévő kérdés is, hogy te miért nem újítasz be máshol vígaszt magadnak?
Én is nyitott kapcsolatban élek az emberemmel, amiről a párkapcsolatunk elején nagyon sokat beszéltünk, hogy mindketten hiszünk benne, de mindketten tudtuk, hogy ehhez előbb egy erős párkapcsolat kell, hogy kibírja ezt, aztán nekem, a nőnek hozott lehetőséget az élet nélküle, hogy kikezdett velem valaki, aki nekem sem volt közömbös, amit meg is osztottam a házi kedvessel, aki azt mondta rá, hogy jó szórakozást, persze beszélgettünk még egy csomót, mielőtt szét dobtam volna a lábam másnak, és így is akkor volt már négy év a párkapcsolatomból közösen, illetve tudtam, hogy a fő problémám nekem a saját párkapcsolatomban az, hogy nem kapom meg eleget a magamét, persze amikor igen, akkor jó, nagyon is, csak neki egyszerűen kevesebb az igénye rá, ami teljesen rendben is van. Írom ezt azért, mert azt is megértem, ha neked is kevesebb az igényed a nemi életre, mint neki, meg azt is értem, hogy nőként érzékenyebbek vagyunk az érzelmi megcsalásokra, én is, ahogy az én emberem is egy haverjával annyit lóg, hogy néha már rá vagyok féltékeny, komolyan, az intimitásukra, és eszembe nem jut, hogy megcsalna, mert neki alapból a szex sem jut eszébe annyira mindenről, mint nekem pl...
Szóval szerintem fontos kérdés az, hogy te miért nem lépsz szintén, és még fontosabb az, hogy vele tisztázd újra a határokat, hogy ne sérüljön egyikőtök sem.
Jó, hogy leírtad, hogy hogy kezdődött, szóval te így vállaltad be, miközben te nem ilyen vagy. Ez így eleve veszett fejsze nyele, és tán te olyat vársz el tőle, amit se te nem tudsz megadni neki, se te magad nem vagyok olyan nyitott, hanem te egy monogám kapcsolatra vágysz. Így veszett fejsze nyele az egész párkapcsolatotok és teljesen logikusan érzed magad megalázva és kihasználva, hiszen te nem erre vágysz, akkor sem, ha tudtad az elejétől kezdve, hogy ő ilyen.
Igaza van az előttem szólónak, hogy ez jobb nem lesz, csak rosszabb, tehát a tipikusan megszoksz vagy megszöksz helyzetben vagy. Vagy te magad engeded el a monogám kapcsolatot és kezdesz tán több más férfivel is kapcsolatba kerülni ellensúlyozásként, vagy kiszállsz ebből a kapcsoltból és keresel magadnak olyan embert, aki hozzád hasonlóan a monogán kapcsolatokban hisz.
Egyelőre egy süllyedő hajót rajzoltál le a kapcsolatodról való leírásban, ebben az állapotban sosem leszel boldog, tehát a kérdés a döntésed most: szerinted meg tudsz változni vagy inkább elengeded és megtartod cserébe az önbecsülésed? A másik embert úgysem tudod megváltoztatni, a kérdés az, hogy neked megfelel-e. Nekem úgy tűnik a szavaidból, hogy nem.
Attól még, hogy jó fej, helyes, aranyos, kedves, attól még nem kéne ilyen nyomorultan érezned magad miatta, mert ha így érzed magad a párkapcsolatod miatt, akkor nem neked való a kapcsolatod. Pont.
Én itt sehol sem látom azt a "komoly" kapcsolatot.Az nem ilyen. Csak egy használati tárgyat látok a személyedben, amit időnként elővesz x ideig használatra a többi mellett a saját igényei szerint. Kb. olyan szitu ez, mint amikor valaki hozzámegy az ország Casanovájához, hogy majd mellette "megváltozik". Közben a kórincáló farkú kandúr is fogadkozik, hogy minden másképpen lesz majd idővel. Szép mese, csak sosem jön be. Aztán jön a sértődés, mint esetedben is, hogy hogyan lehet az, hogy mégsem változott semmit? Hát így. Ilyen a jelleme, egy nő borzasztóan unalmas számára hosszabb távon.Neki kell a változatosság. Azt viszont te egyedül sosem fogod tudni megadni neki. Egy fejed, egy tested, egy pinád van csak. Nem lesz belőlük tíz másik ő kelme szórakoztatására.
Te döntésed, hogy meddig vesztegeted az idődet még ezzel a fazonnal. Csoda nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!