Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott kapcsolatban élek a párommal.Helyesbítenék neki van több szeretője rajtam kívül.Nekem csak ő.Én ezt tudtam,megbeszéltük,elfogadtam,viszont nem olyan formában van a "barátnőivel" ahogy én azt hittem?
Azt mondta,hogy csak néha találkozik velük,mind "arra"kell neki.De kiderült,hogy évekkel ezelőtti szeretőivel is összefut néha,valamint a jelenlegiekkel is van,hogy elmennek enni,együtt filmeznek,időt töltenek el együtt valamint napi szinten írogat szebbnél szebb üzeneteket(hiányzol,kitalálunk valami programot)az éppen aktuális barátnőivel is.Na meg persze lájkolgatja a képeiket.Hozzá kell tennem nem egy tökéletes Adonisz pasiról beszélünk aki tele van pénzzel,nem ezért kell a nőknek.Fiatal,dekoratív,csinos nő vagyok!Azt mondja hozzám áll a legközelebb,én vagyok neki a legfontosabb,de fogadjam el így őt!Tudom butának tartotok,de egyre kissebbnek érzem magam már mellette.
:( Szerintetek ez normális? Ti voltatok hasonló helyzetbe?
B+ kérdező te nagy buta vagy! 🙈
Használgat mint a többit, mindegyiknek/párnak ígérget, vagy nekik mindegy, hogy rajtuk kívül mással is programozik. Neked
meg fáj, mert azt hitted, hogy csak dugja őket. 😂
Ez aztán önbecsülés és női tartás, mindegy, hogy kit kufircol, az se gond, hogy havonta kétszer dug meg téged csak ne járjon mással vacsizni, mozizni. 😂
Nem gondoltam volna, hogy a nyitott kapcsolattól van lejjebb olyan módon, hogy a másik beleegyezik, bár nem fűl hozzá a foga, erre te bebizonyítottad, hogy mégiscsak van. 💩
Ajánlom neked, kérdező megnézésre a Kaméleon című magyar filmet, amely még ha nem is a nyitott kapcsolatról, hanem a házasságról szól, éppen ezt az embertípust mutatja be, aki kihasznál másokat.
Én is nyitott kapcsolat hívő vagyok, de annak a sikerességének a feltétele a kölcsönösség, és ha csak ő él nyitott kapcsolatban, te meg nem, sőt, ezzel nem is vagy elégedett, érthető módon, akkor az eléggé a párkapcsolat halálához vezető út, tényleg.
Abban igaza is van egy előttem szólónak, hogy magadat változtathatod csak meg, a másikat nem, és ha jól értettem a szavaidból, tudtad, amikor belementél a párkapcsolatba, hogy ő ilyen, akkor még neked oké volt, és az is rendben van, ha már nem az.
Annyira logikus, hogy egyre kisebbnek érzed magad mellette, ez pedig tök jó, hogy észre vetted, és legyen ez neked az intő jel arra, hogy nem neked való ez a párkapcsolat! Addig lépj ki belőle, amíg nem nulláz le teljesen, komolyan! Az önbizalmad már így is a béka s*gge alatt van miatta, ahogy a soraidból olvasom. Nem butának tartalak ismeretlenül, hanem tapasztalannak, de íme, most szedtél össze egy - valószínűleg - életre szóló tapasztalatot, hogy nyitott kapcsolatot csak erős - zárt - kapcsolatból érdemes nyitni és csak akkor, ha mindkét félnek jó az.
Szerintem nincs olyan ember a világon, aki ne úgy érezne a helyedben, ahogy te, de tök jó, hogy eljutottál odáig, hogy feltedd a kérdésed, és íme a válasz: nem, nem normális ez, neked magadnak kell a legfontosabbnak lenned a párkapcsolatodban is, és ha a párkapcsolatod csak eltipor téged, az önbizalmadat, akkor az annak a jele, hogy rossz a párkapcsolatod. Egy egészséges párkapcsolatnak, attól függetlenül, hogy nyitott vagy monogám olyannak kell lennie, mint egy madárnak, amelynek a két szárnya a két fél és folyamatosan emelnie kéne a kapcsolatot, a ti párkapcsolatotok meg úgy néz ki számomra, hogy egy sérült madár, amelyik csak az egyik szárnyát tudja használni, a másik meg - te, a te lelked - törött, így a madár szimbolikájú kapcsolatod sem tud repülni...
Lehet jó ember, de nem neked való.
Szeretheted, de attól még nem kell párkapcsolatban lenned vele. Tudod, mint a viccben: az elefántot meg az oroszlánt is szeretem, de otthonra azért mégsem kéne. Szerintem neked is így kéne látnod a nyitott kapcsolatban élő másik feledet.
Ha rosszul érzed magad a párkapcsolatodban, akkor vagy te fogadod el, hogy ő ilyen, hogy jobban érezd magad benne, vagy megszakítod a párkapcsolatodat, mert tönkre menni bele igazán nem kéne, ugye! <3 :)
HelyzetbeN, ágybaN, tisztábaN!!!
Tanulj meg írni, kérdező, mert ezek a hibák kiábrándítóak.
Ezt a két lábon járó bacitanyát pedig dobd ki!
Azonkívül, hogy undorító, még megalázó is.
"Fiatal,dekoratív,csinos nő vagyok"
Hiszi a piszi.
Ez nálad valami beteges önértékelési zavar aberrációval, hogy ilyen ócska, megalázó kapcsolatban élsz?
Te komolyan elhiszed, hogy ez a lealacsonyító kapcsolat divat, hogy ez normális, és hogy ezzel te menő vagy?!
Te ebben a kapcsolatban emberileg, nőiségedben, érzelmileg is nulla vagy a másik szemében.
Olvasgattam pár kommentátor, mire rájöttem, vagyis gondolom nem tévedek, hogy azért nem lépsz tovább mert a harmincas éveid járok. Elég sok nőt korlátoz ez hogy továbblépjen, köztük engem is, 28 vagyok. Nálunk szerencsére nem ilyen téren vannak különbözőségek(inkább respekt, odafigyelés). Írod, hogy Te ezt elfogadtad, ebbe mentél bele.
De könyörgöm ne csináld. Bízik yára minden szöveget bevet hogy úgy érezd különleges vagy számára ,hisz az első helyen vagy ugye... mégha azt mondod lefektettetek a szabályokat és jól megvagy így, elfogadod még akkor is messzebb megy mint kellene. Miért adsz egy odaadó kapcsolatot egy ilyen férfinak? Tudom baromi nehéz manapság ismerkedni, főleg ha még szerelmes vagy az előzőbe.
De fogj 5 zacsko chipset, 5 milka csokit, gumi cukrot, gyumolcsoket es fekudj be a tv ele. Bogd vegig a kovetkezo 3 napot, utana setalj a tetmeszetben, gyujts csipkebogyot es hatra se nézz. Tiltsd le mindenhonnan aztán idővel regisztrálj tarskeresore. Nincs minden veszve, de így egy életet pazarolsz el egy olyanra aki nem érdemel még. 50 évesen akarod bánni hogy nem kerestél korábban mást?
Ne haragudj ha kioktatásnak tűnt, de úgy látom neked a legjobb ha továbblépsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!