Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott kapcsolatban élek a párommal.Helyesbítenék neki van több szeretője rajtam kívül.Nekem csak ő.Én ezt tudtam,megbeszéltük,elfogadtam,viszont nem olyan formában van a "barátnőivel" ahogy én azt hittem?
Azt mondta,hogy csak néha találkozik velük,mind "arra"kell neki.De kiderült,hogy évekkel ezelőtti szeretőivel is összefut néha,valamint a jelenlegiekkel is van,hogy elmennek enni,együtt filmeznek,időt töltenek el együtt valamint napi szinten írogat szebbnél szebb üzeneteket(hiányzol,kitalálunk valami programot)az éppen aktuális barátnőivel is.Na meg persze lájkolgatja a képeiket.Hozzá kell tennem nem egy tökéletes Adonisz pasiról beszélünk aki tele van pénzzel,nem ezért kell a nőknek.Fiatal,dekoratív,csinos nő vagyok!Azt mondja hozzám áll a legközelebb,én vagyok neki a legfontosabb,de fogadjam el így őt!Tudom butának tartotok,de egyre kissebbnek érzem magam már mellette.
:( Szerintetek ez normális? Ti voltatok hasonló helyzetbe?
Kérdező, olvasgasd sűrűbben a 36 választ. Talán napi 3-4 olvasás után meg is érted. Leírta, amit én is írtam volna. Ti sehol nem vagytok nyitott kapcsolatban, te egy vagy a sok közül!
Ami pedig azt illeti, valóban sokkal rosszabb helyzetben vagy mint az elváltak, vagy akár az elvált gyerekes anyukák. Ők legalább ideig óráig éltek normális párkapcsolatban, ahol ők voltak az elsők és egyben utolsók, tehát egyedüliek. Miközben azon gondolkodsz, hogy a "párod" éppen melyik exnél van, addig más nők boldogan éldegélnek, mégha csak ideig óráig is! Ők nem alázták magukat porig azzal, hogy beálljanak egy hárembe!
" 30-as éveimben járó nő vagyok, de koromhoz képest legalább 10-évet letagadhatok! :) (többen mondták) Nem félek én attól,hogy egyedül maradok vagy nem találnék párt magamnak. A velem egykorú nők már túl vannak egy vagy két váláson én nem követtem el ezt a hibát! Gyerekem sincs, talán később."
Ha szeretnél gyereket, akkor kezdj el lépni.
Derűsnek mutatod itt magad, de szerintem tele vagy félelmekkel ami a jövőt illeti.
Miben reménykedsz ezzel a pasassal kapcsolatban tulajdonképpen? Abban, hogy majd megállapodik melletted?
#43: Kösz, hogy te is egyetértesz.
Kérdező hosszan válaszoltam neked, megpróbáltam rád hatni ugyanúgy mint más. Őszintén szólva nem érthető, hogy minek írtad ki a kérdést, ha gyenge vagy, gyáva vagy. Írhat itt neked 1000 ember millió választ, hogy hagyd el neked kell elővarázsolni erőt ahhoz, hogy kitedd őt! Elhiszem, hogy szerelmes vagy/szereted, de hiába mert ő még egy kicsit se szeret vagy becsül meg téged! Egyszerűen tudja, hogy benne maradsz ebben a nevetséges "kapcsolatban" míg elege nem lesz belőled/képes még feleségül is venni, gyereket csinálni és ugyanúgy "félre járni" mint teszi. Miért hagyod, hogy kihasználjon? A szerelem szép dolog ha kölcsönös és a tiszteleten alapszik, viszont a te esetedben ilyesmiről szó nincs. Még az is jobb, ha távolról szereted míg ki nem hevered, egyedülálló leszel és aztán ismerkedsz normális pasassal, aki ellenkezőleg viselkedne veled. Nem éri meg egy farkinca, hogy teljesen elássa az emberi/női tartásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!