Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott kapcsolatban élek a párommal.Helyesbítenék neki van több szeretője rajtam kívül.Nekem csak ő.Én ezt tudtam,megbeszéltük,elfogadtam,viszont nem olyan formában van a "barátnőivel" ahogy én azt hittem?
Azt mondta,hogy csak néha találkozik velük,mind "arra"kell neki.De kiderült,hogy évekkel ezelőtti szeretőivel is összefut néha,valamint a jelenlegiekkel is van,hogy elmennek enni,együtt filmeznek,időt töltenek el együtt valamint napi szinten írogat szebbnél szebb üzeneteket(hiányzol,kitalálunk valami programot)az éppen aktuális barátnőivel is.Na meg persze lájkolgatja a képeiket.Hozzá kell tennem nem egy tökéletes Adonisz pasiról beszélünk aki tele van pénzzel,nem ezért kell a nőknek.Fiatal,dekoratív,csinos nő vagyok!Azt mondja hozzám áll a legközelebb,én vagyok neki a legfontosabb,de fogadjam el így őt!Tudom butának tartotok,de egyre kissebbnek érzem magam már mellette.
:( Szerintetek ez normális? Ti voltatok hasonló helyzetbe?
A jégkrémet kihagytad, előző! Elég csak abból egy jó nagy adag, így tanultuk az amerikai filmekből, ugye. Vagy bármi olyat, amit te szeretsz, kérdező, kényeztesd magad, ha már ő csak nagy ritkán teszi!
Te írtad, hogy fiatal és dekoratív nő vagy, hát kapaszkodj ebbe, hogy olyat találj, akivel egyforma elvárásaitok vannak a párkapcsolatotoktól, mert ezt így tovább folytatva a saját önbizalmadat cincálod csak szét! Add ki az útját, mondd meg neki, hogy eddig elfogadtad, de mégsem érzed jól magad így, nem jó ez neked így, nem beszélve tényleg a nemi betegségek elkapásának jelentősen megnövekedett kockázatáról, gumi ide vagy oda, de azt legalább remélem, hogy nem engeded a lábad közé gumi nélkül, mert még azzal együtt is számos betegség veszélye leselkedik rád nem monogám kapcsolatban, és írom ezt úgy, hogy én magam sem abban élek, viszont csak gumival és rendszeresen szűrésre járás alap! Vigyázz magadra, komolyan! A testedre és a lelkedre is!!!
És írj mizut, már rég jelentkeztél itt!
”Ez csak nekem sok vagy ilyen egy " nyitott kapcsolat?"„
Kérdező, ti nem vagytok nyitott kapcsolatban! Hiszen te nem fekszel le mással. Ráadásul ő melletted barátság extrákkal fajta kapcsolatokat létesít másokkal. Te pedig nem vagy más számára, mint egy biztos pont & lyuk az életében míg mással szerelembe nem esnek egymással! Ha arra sor kerül úgy kidob, hogy csak huzogni fog utánad.
Ő tisztábban van azzal, hogy nem tiszteled, szereted saját magadat és teljes mértékben kihasználja!
Akkor fekszik le veled, amikor nincs kivel, vagy olyan esetben, ha gondolja, látja, hogy frusztrált vagy, hogy ne vonulj ki a háremből míg hasznot élvez belőled.
Nem vagy neki fontos igazán, csak tudja, hogy tőled nagyobb önbecsülés nélküli nullát nem igen talál.
LOL, azt hiszed, hogy azért vagy különb, mert nem váltál el valakitől? Te sokkal rosszabb helyzetben vagy, mint az elvált exek!
Hagyod, hogy az önbizalmad, az emberi mivoltodat teljes egészében elvágja!
Tudod mi lesz hogyha megvárod míg kizseregel? Leépülsz olyan szintre, hogy nem fogsz hinni az egészséges párkapcsolatokban, nem fogod elhinni, hogy valaki hűséges lehet hozzád és szerethet és vagy meggyűlölöd a férfiakat amblokk, vagy hasonló/rosszabb szituációkban kötsz ki, mint jelenleg vagy!
Nincs ellenemre a nyitott kapcsolat félreértés ne essék, de a lényege az hogy mindkettő fél jól érezze magát benne!
Te egyáltalán nem érzed magad kielégítve semmilyen téren. Akkor minek a lópikulának veszel részt benne? Szereted? Azt ugye tudod, hogy ő téged nem? Döntsd el hogy magadat szereted jobban vagy őt és ha őt akkor légy türelmes, majd lepattint, ha meg saját magadat, akkor még ma tégy pontot a "kapcsolat" végére és magadba invesztálj inkább ő helyette!
(Pszichológus, önismereti és emberismeretről könyvek, önbizalomnövelő tevékenységek.)
"Na meg persze lájkolgatja a képeiket."
Igazad van, ez már tényleg mindennek a teteje.
Hülye vagy. Mégis mit vártál egy ilyen baromtól, de tényleg?!
Most sajnáljunk meg vagy, mi? Vagy csak provokálni jöttél ide?!
Szerintem buta vagy. Elpazarolod az időt egy olyan emberre, aki megaláz. Tudod 1x megcsal, mindíg megfog és egyre suttyóbb
Esz veled. Hagyd el gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!