Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem élvezem a szexet semmilyen formában a barátommal, akkor az azt jelenti,hogy nem vagyok szerelmes bele?
Figyelt kérdés
Akármilyen formában próbálkozunk,hiába van orgazmusom, semmi boldogság nem jár át. Amikor fantáziálok (kitalált, általam alkotott férfiakkal), velük a gondolataimban is élvezem a szexet, de amikor valóban férfival vagyok, hús vérrel,egyszerűen nem élvezem,és alig várom,hogy abbahagyjuk az aktust. Mitől lehet ez,mi az oka annak,hogy egy pasival sem tudom élvezni? Mindig azt gondoltam,hogy hülyeség az,amit mamám szokott mondani,hogy ha megtalálod akibe tényleg szerelmes vagy, vele minden jó lesz..erre lehet,hogy tényleg igaza volt? Testi dolgok ki lettek zárva,semmilyen nőgyógyászati betegségem nincs, de lelkiről sem tudok.2023. okt. 1. 00:49
1/4 anonim válasza:
Nézz annak utána, hogy aegosexuality.
2/4 anonim válasza:
Keress fel egy szakit, a jó ég tudja mi lapul a háttérben. Talán sikerrel jár és legalább tisztába kerül a helyzet.
3/4 anonim válasza:
Szerintem mamádnak igaza van, legalábbis én is így működöm. Bár én férfi vagyok. Ha nem vagyok szerelmes akkor is jó tud lenni ha az embernek orgazmusa van, de ha igazán szereted a párod akkor valami földöntúli élmény.
4/4 anonim válasza:
Azert az sem mind1 hogy csak szex vagy az utan is zavar ha hozzad er ? Miert vagy olyannal akit nem azeretsz ? Jol nez ki es ennyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!