Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlléptem a határt vagy érthető hogy ezt kértem?
3 éve vagyunk együtt a feleségemmel, 2 éves lesz a gyerek.
A szülés után nagyon meghízott, 90kg és sajnos nem is ad magára, nem érdekli hogyan öltözködik, slampos. Konkrétan egész héten kinyúlt mackó és száz éves bő pólókban van otthon, reggeltől estig. Ha nagy ritkán megyünk kettesben valahova akkor flevesz valami szépet és feldob egy sminket. Ezen kívül kb semmi.
Nekem már nagyon zavaró hogy 2 éve így látom, semmi nőiesség nem sugárzik belőle. A gyerek már bölcsis 1 hónapja , rengeteg ideje van, de még most sem tesz semmit hogy kicsit vonzóbb legyen , persze azt elvárja hogy legyen kémia és kívánjam. A gyerekkel egyformán foglalkozunk, nem csak ő neveli, mielőtt ezzel jönne bárki hogy hát ő anyuka... van ideje magára, eljár edzeni is heti 2-3x, csak látszata nincs mert diétázni nem hajlandó.
Tegnap írtam neki egy óvatosan megfogalmazott üzenetet messengerne, hogy néha kicsit öltözhetne máshogy és feldobhatná magát egy sminkkel stb. Perzse megsértődött és most azzal jön hogy felszínes vagyok. Nem érzem annak magam de egy nő adjon magára és ne legyen igénytelen, slampos minden nap,főleg ha azt várja hogy a férje heti többször megkívánja.
Én 38 éves vagyok, 20 éve edzek, izmos vagyok ninsc sörhasam. Ez neki nagyon imponált mikor megismert és akkor ő is jó formában volt. Tudta, hogy számomra fontos az igényes külső és adok magamra, akkor ő miért nem igyekszik picit jobban? Most meg én vagyok kikiáltva felszínesnek.
AZt hiszem a nőkkel az a baj, hogy nem értik hogyan működik a férfi, szükségünk van a vizuális ingerekre, hogy valami szépet, kívánatosat lássunk, nem elég az hogy "na ő párom, szeretem akkor rögtön meg is kívánom".
Arra gondoltál már, hogy nem kellett volna pár hét után elvenni az első nőt, aki szóbaáll veled?
Viszont áruld el lécci, hogy lehet betolni bölcsibe a gyereket, ha anyuka nem dolgozik? Sokan hálásak lennénk.
A kerdesemre nem adtal valaszt, mi koze ennek ahhoz hogy mennyi ido utan vettem el? 3 eve vagyunk egyutt. Nem relevans a kerdesem kapcsan.
A korabbi munkaltatojanal aktiv allomanyban maradt, csak ugye gyesen, ea kert egy munkaltatoi igazolast ami alapjan bevettek a bolcsibe. Persze vissza kell mennie dolgozni csak meg nem azonnal. Az aktiv allomany munkaviszonynak szamit attol h fizetest nem kap. Valami ilyesmi.
Én nőként is igazat adok neked az alapkérdésben, de az ég áldjon meg, kérdező, az ilyet nem messenger üzenetben kommunikáljuk.
Valid elvárás, hogy a párunk figyeljen oda a külsejére, meg lehet ezt fogalmazni feléje, de nem egy üzenetben.
Beszéljetek személyesen, mondd el neki, hogy mit érzel, és légy egy kicsit tapintatosabb.
Ha önálló férfi vagy, aki találhat magának egy másik nőt bármikor, akkor megmondom mit tennék:
Elmondanám neki, hogy nekem fontos, hogy a nő jól nézzen ki, és ha ezen nem hajlandó változtatni, akkor beadom a válópert. És nem, nem érdekel mennyit hisztizik. Te jól nézel ki, adsz magadra. Nem vagy köteles egy 38 éves fiatalemberként elviselni egy olyan nőt, aki nem jön be.
4es. Valaszolok a miertre.
Szándékosan nem személyesen mondtam ezt el mert tudtam hogy az hatalmas vit vitát fog szülni. Sajnos hatalmas az egoja és hiperszenzitív minden "kritika" szerű dologra.
Múltkor pl locsoltam a növényeket (az öszeset ő vette magának csak nem gondozza) és utána szépen megkértem, hogy néha ő is locsolja már meg, mert ha é elfelejtem akkor az összes elszárad. Erre az vola válasz, hogy miért , én is meg tudom csinálni,nem? de igen, csak ha én elfelejtem akkor legalább ő csinálja meg, egész n ap otthon van, látja hogy mi van velük , én meg este érek haza. Ezen is természetesen felháborodott hogy én ne dirigáljak és ne instruáljam hogy ő mit cisnáljon. Jó akkor dögöljön meg az összes növényed, leszarom.
Ilyen apróságokat sem lehet tőle kérni mert mindent magára vesz és kiforgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!