Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arról mi a véleményetek hogy a feleségem leszid mert felemás zokni van rajtam, én pedig azt válaszolom neki hogy túllépted a hatásköröd?
Nálunk is volt hasonlo.
En nem azt reagáltam amit te, hanem elkezdtem azzal szórakozni olyanokkal hogy engedélyt kérek kimenni az erkélyre, vagy köszönöm, hogy kimehetek a mosógéphez teregetni.
(Páromat ugyanis ilyenek zavarják pl hogy minek megyek ki telefonozni az erkélyre, miert nem vele vagyok, vagy miert megyek ki a mosógephez miközben hozzám beszél!álljak meg es hallgassam végig)
Újabban mar engedélyeket kérek kimenni, és megköszönöm ha teregethetek🤣
A felemás zoknimon nekem csak röhögött a párom. Az ilyenek nalunk nem téma.
Szerintem tök jo konfliktukezelés is az ilyen párbeszédek.
2.voltam
Es utálja ha nyavikolva válaszolok pl "neeeem", nem találkoztam pasikkal" ezeken kiborul.
Ehyelett már szalutálva válaszolok neki néha, jelentem, nem találkoztam más pasikkal.🤣
2.voltam
hahah, 2 ez nagyon jó, jó fej vagy! :)
Egyébként tényleg jó humorral levezetni ezeket az apró konfliktusforrásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!