Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Arról mi a véleményetek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Arról mi a véleményetek hogy a feleségem leszid mert felemás zokni van rajtam, én pedig azt válaszolom neki hogy túllépted a hatásköröd?

Figyelt kérdés
2022. márc. 27. 12:42
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Az, hogy két infantilis, egymást nem tisztelő, normálisan kommunikálni nem képes személy drámáját hallottam.
2022. márc. 27. 12:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt hasonlo.

En nem azt reagáltam amit te, hanem elkezdtem azzal szórakozni olyanokkal hogy engedélyt kérek kimenni az erkélyre, vagy köszönöm, hogy kimehetek a mosógéphez teregetni.

(Páromat ugyanis ilyenek zavarják pl hogy minek megyek ki telefonozni az erkélyre, miert nem vele vagyok, vagy miert megyek ki a mosógephez miközben hozzám beszél!álljak meg es hallgassam végig)

Újabban mar engedélyeket kérek kimenni, és megköszönöm ha teregethetek🤣

A felemás zoknimon nekem csak röhögött a párom. Az ilyenek nalunk nem téma.

2022. márc. 27. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem tök jo konfliktukezelés is az ilyen párbeszédek.

2.voltam

2022. márc. 27. 12:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Es utálja ha nyavikolva válaszolok pl "neeeem", nem találkoztam pasikkal" ezeken kiborul.

Ehyelett már szalutálva válaszolok neki néha, jelentem, nem találkoztam más pasikkal.🤣

2.voltam

2022. márc. 27. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a véleményem, hogy barátnőd sem volt, nemhogy feleséged. Ezek fiktív kérdések, amiket folyamatosan ide írogattok ki.
2022. márc. 27. 13:39
 6/8 anonim ***** válasza:

hahah, 2 ez nagyon jó, jó fej vagy! :)

Egyébként tényleg jó humorral levezetni ezeket az apró konfliktusforrásokat.

2022. márc. 27. 14:00
 7/8 A kérdező kommentje:
5 ja mert senkinek sincs párja, az egész emberiséget klónozták:))
2022. márc. 27. 14:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

6...7?

2022. márc. 28. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!