Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlléptem a határt vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlléptem a határt vagy érthető hogy ezt kértem?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt a feleségemmel, 2 éves lesz a gyerek.

A szülés után nagyon meghízott, 90kg és sajnos nem is ad magára, nem érdekli hogyan öltözködik, slampos. Konkrétan egész héten kinyúlt mackó és száz éves bő pólókban van otthon, reggeltől estig. Ha nagy ritkán megyünk kettesben valahova akkor flevesz valami szépet és feldob egy sminket. Ezen kívül kb semmi.

Nekem már nagyon zavaró hogy 2 éve így látom, semmi nőiesség nem sugárzik belőle. A gyerek már bölcsis 1 hónapja , rengeteg ideje van, de még most sem tesz semmit hogy kicsit vonzóbb legyen , persze azt elvárja hogy legyen kémia és kívánjam. A gyerekkel egyformán foglalkozunk, nem csak ő neveli, mielőtt ezzel jönne bárki hogy hát ő anyuka... van ideje magára, eljár edzeni is heti 2-3x, csak látszata nincs mert diétázni nem hajlandó.

Tegnap írtam neki egy óvatosan megfogalmazott üzenetet messengerne, hogy néha kicsit öltözhetne máshogy és feldobhatná magát egy sminkkel stb. Perzse megsértődött és most azzal jön hogy felszínes vagyok. Nem érzem annak magam de egy nő adjon magára és ne legyen igénytelen, slampos minden nap,főleg ha azt várja hogy a férje heti többször megkívánja.

Én 38 éves vagyok, 20 éve edzek, izmos vagyok ninsc sörhasam. Ez neki nagyon imponált mikor megismert és akkor ő is jó formában volt. Tudta, hogy számomra fontos az igényes külső és adok magamra, akkor ő miért nem igyekszik picit jobban? Most meg én vagyok kikiáltva felszínesnek.

AZt hiszem a nőkkel az a baj, hogy nem értik hogyan működik a férfi, szükségünk van a vizuális ingerekre, hogy valami szépet, kívánatosat lássunk, nem elég az hogy "na ő párom, szeretem akkor rögtön meg is kívánom".

ma 08:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk több gyerek is van, a feleségem folyamatosan ingázott a súlyt tekintve a ~15 év alatt. Hol meghízott, hol lefogyott, de teljesen normális keretek között, nem volt extrém túlsúlyos sosem. Sokáig otthon volt a gyerekekkel, évekig. Na, akkor ő sem adott magára, otthoni anyuka volt, se smink soha, se szép ruhák, semmi. Kényelmes otthoni viselet, és annyi. Aztán az utolsó (legkisebb) gyerekünk után a korábbiaknál jobban meghízott, akkor már én is hasonlóan voltam, mint te, ám egy szavam nem lehetett, mert akkor valahogy én is elhagytam magam... De nála jött egy nagyobb depressziós korszak is ehhez. Nála ez akkor változott meg gyökeresen, amikor visszament dolgozni. Én ezt valahol rosszul éltem meg, ahogyan te is: olyan volt, mintha nekem már nem akart volna tetszeni, de mindenki másnak igen. Persze ő megnyugtatott, hogy ez nem így van, egyszerűen nem volt motivációja otthon, mondván, úgy sem megy sehová. Persze, amikor valahová mentünk, akkor azért "rendberakta" magát, de mivel nem tudtunk minden nap kimozdulni, így javarészt ő otthon volt és max. boltba szaladt le, így a hétköznapokon nem élte meg a nőiességét ilyen formán, viszont én sem élhettem meg többnyire vele a férfiasságom úgy igazán, szóval ezt a részét megértem, hogy mi a gondod, mert én is átéltem.

Szóval, elment dolgozni és 180 fokos fordulatot vett: lefogyott, csodás alakja lett ismét és mindig szép, smikeli magát, szép ruhákat húz (munkahelye meg is "követeli"), sokszor én veszek neki új ruhákat és szokta kérni, hogy együtt válasszunk aktuális ruhát, amit aznap felvesz.

Ettől viszont én is újjáéledtem, én is lefogytam, újra edzeni kezdtem és formába hoztam magam én is, nehogy vigyék az asszont :D

Szóval, úgy gondolom SOKAT dobna a feleségeden, ha ő is újra közösségben lenne nap mint nap, nem pedig "csak" otthon. Fontos lenne, hogy a házimunkán és a gyereken kívül is fontosnak érezhesse magát. Szerintem ez sokat számít, sok anya, amikor "csak" anya, eljut egy ilyen szintre, amikor egyszerűen nincs motivációja ahhoz, hogy folyamatosan kívánatos legyen.

Ez nem ellened és nem rólad szól szerintem. Ezt meg lehet beszélni normálisan is, SEGÍTSÉGET felajánlva és nyújtva, de könyörgöm, NE messenger üzenetben! :)

ma 09:04
 12/28 anonim ***** válasza:
89%

Azért kamu, mert minden hétvégén jönnek ezek az egy kaptafára készült kérdések.

Viszont pont azokat nem részletezed, amit olyasvalaki leírna, aki tényleg ilyen szituációban él.

Otthon egy totyogós gyerekkel nem csinos ruhában, sminkben takarítja a wc-t, hűha. Tudjuk, nagyon 💩 élet vár a nős férfiakra, pláne ha szült is az asszony. Micsoda szerencse, hogy ez a veszély téged nem fenyeget!

ma 09:04
 13/28 anonim ***** válasza:
76%

2 éve ez megy, milyen tapintatról beszélsz? Ha esetleg 4-5 hónapja lenne ez az állapot, akkor legyen tapintat, oké. Ide nekem az a véleményem, hogy ide már inkább határozott felszólítás kell, mivel a nőt abszolút nem érdekli a külseje, és ezen nem is fog változtatni.

Te mit tennél akkor, ha a férjed 2 éve a sörhasával elvárná, hogy kívánd? Tapintatos lennél?

ma 09:08
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Majd ő lefogy és változtat, ha úgy érzi, hogy akar. Eljár heti 2-3x edzeni, ez azért több, mint a semmi.

A másik az, hogy ezt normális keretek között is megbeszelhetted volna vele, nem egy Messenger üzenetben.

Abba még inkább bele sem megyek, hogy 3 éve vagytok együtt de már van egy 2 éves gyerek és házasok vagytok. Úgy kb most lett volna időszerű a lánykérés és házasság, utána a gyerek. Szépen elrohantatok mindent és már van egy gyereketek, mire kiderült, hogy ki nem alljatok egymást. Csak is gratulálni tudok.

ma 09:09
 15/28 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, a külsődre adsz, de a saját felesegunkkel ilyen messengeren megbeszélni az igen magas szellemi és erzelmi szintre váll.
ma 09:14
 16/28 anonim ***** válasza:
51%

7

Oké, de akkor mi értelme a kapcsolatnak?

Én értem, hogy a feleséged elsárkányosodott. (Egyébként miért lenne kamu? Nehogymár 8 milliárd ember közül ne lenne olyan kapcsolat, ahol a nő a bunkó.)

De így miért vagy vele egyáltalán? Nem lehet megbeszélni a dolgokat, nem tudtok kommunikálni - gondoltad, hogy egy chat üzenet javítani fog a dolgon?

ma 09:24
 17/28 anonim ***** válasza:
54%
A nőnek meg arra van szüksége hogy hoglallozzanak vele. Mindkét fél részéről van lehetőség váltani. Képzelem milyen fullos vagy. Szülted volna meg te azt a gyereket.
ma 09:30
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinu o is tudja magarol, hogy tobb a suly rajta, nem mutogatja, hogy nezd szivem, itt a testre feszulo ruha, latod a hurkaimat? Akkor meg azert cseszegetned... Masreszt meg irod, 1 honapja bolcsis a gyerek. Csak 1 honapja. Na most en is itthon vagyok a gyerekkel, szerinted akkor es azt eszem, amikor akarok? Hat nem :D masreszt meg egy gyereket nem dietaztatunk, en sem tudok 8 felet fozni mellette, orulok, ha sikerul, amit elterveztem. Ha meg este keson csinalna a sajat kajajat, akkor meg az lenne a bajod, hogy hat nincs szex...
ma 09:33
 19/28 anonim ***** válasza:
34%
A növényeket is tartsa észben mivel úgyis otthon van válaszod elég arulkodó. Fogalmad sincs mennyi meló egy gyerek.
ma 09:36
 20/28 A kérdező kommentje:

De tudom mennyi ido mert 1 evig otthon voltam veluk h segitsek. Pontosan tudom.

A novenyek locsolasa 10 perc. Nem uralkodo ez csak egy szimpla keres h ne nekem kelljen eszben tartani mindig az ö dolgait.

ma 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!