Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlléptem a határt vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlléptem a határt vagy érthető hogy ezt kértem?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt a feleségemmel, 2 éves lesz a gyerek.

A szülés után nagyon meghízott, 90kg és sajnos nem is ad magára, nem érdekli hogyan öltözködik, slampos. Konkrétan egész héten kinyúlt mackó és száz éves bő pólókban van otthon, reggeltől estig. Ha nagy ritkán megyünk kettesben valahova akkor flevesz valami szépet és feldob egy sminket. Ezen kívül kb semmi.

Nekem már nagyon zavaró hogy 2 éve így látom, semmi nőiesség nem sugárzik belőle. A gyerek már bölcsis 1 hónapja , rengeteg ideje van, de még most sem tesz semmit hogy kicsit vonzóbb legyen , persze azt elvárja hogy legyen kémia és kívánjam. A gyerekkel egyformán foglalkozunk, nem csak ő neveli, mielőtt ezzel jönne bárki hogy hát ő anyuka... van ideje magára, eljár edzeni is heti 2-3x, csak látszata nincs mert diétázni nem hajlandó.

Tegnap írtam neki egy óvatosan megfogalmazott üzenetet messengerne, hogy néha kicsit öltözhetne máshogy és feldobhatná magát egy sminkkel stb. Perzse megsértődött és most azzal jön hogy felszínes vagyok. Nem érzem annak magam de egy nő adjon magára és ne legyen igénytelen, slampos minden nap,főleg ha azt várja hogy a férje heti többször megkívánja.

Én 38 éves vagyok, 20 éve edzek, izmos vagyok ninsc sörhasam. Ez neki nagyon imponált mikor megismert és akkor ő is jó formában volt. Tudta, hogy számomra fontos az igényes külső és adok magamra, akkor ő miért nem igyekszik picit jobban? Most meg én vagyok kikiáltva felszínesnek.

AZt hiszem a nőkkel az a baj, hogy nem értik hogyan működik a férfi, szükségünk van a vizuális ingerekre, hogy valami szépet, kívánatosat lássunk, nem elég az hogy "na ő párom, szeretem akkor rögtön meg is kívánom".

ma 08:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
33%
Miért az ő dolga? Nekem sem jutnak eszembe a növények, de a gyerek körüli dolgokból meg több jut nekem eszembem. Arra próbálok rámutatni, hogy nekem is probléma lenne hogy még ez is nekem jusson eszembe amikor egy csomó dolog meg csak nekem jut.
ma 09:56
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Amikor összeköltöztünk a feleségemmel nálunk ugyanez volt, csak mindketten elengedtük magunkat. Bennem akkor tudatosult, hogy ez nem jó, amikor unokaöcsém elkezdett dobolni a hasamon. Én elkezdtem edzeni, egészségesen enni és a feleségemnek is mondtam, hogy neki is össze kéne szednie magát. Nem problémázott rajta. Szerintem egy házasságban a nyilt kommunikáció alapvető és nem szabadna azon aggódni, hogy mit szabad és nem szabad mondani.
ma 09:58
 23/28 anonim ***** válasza:
82%
Amugy abban igazad van hogy normálisan kene kommunikálni, de ha zavarja a súlya nem fogja szépen fogadni a kritikát. Ezt el kell fogadnod hogy te leszel a " rossz" de csak így tudsz hatni rá.
ma 10:01
 24/28 anonim ***** válasza:
30%
Hagynám a francba ha még ő sértődik meg, de ha te lennél kövér már rég nem is lenne veled.
ma 12:24
 25/28 anonim ***** válasza:
18%

Egyébként otthon levéshez miért is kéne szépen feloltoznie? Tervez visszamenni dolgozni? Majd amikor visszaáll a régi rutinja, újra lesz kedve öltözködni és magával foglalkozni. Otthon 0-24 szolgálatot látott el a gyerek mellett, szoptatott is gondolom. Nyilván nem vágyott arra, hogy edzegessen, csini legyen, salatan éljen és tornázgasson. Most, hogy a pici bölcsiben van, kicsit ő is élvezi, hogy pihenhet. Adj még neki időt. Ha neked szerves része a sport az eletednek, jarjatok el együtt sportolni, edzeni, túrázni. Keszitsetek közösen egészséges ételeket, vagy rendeljetek, hogy ne kelljen 6 felét főzni állandóan. Mindenre van megoldás.

Azért nem itellek el, hogy így már nem olyan vonzó a számodra, de ezt meg lehetne normálisan is beszélni és támogatóan fellepni. Megdicsered, amikor elmentek valahova és feltesz egy sminket meg felöltözik szebben? Mert ha már nem bokolsz neki, jogosan gondolhatja, hogy full mindegy, mit vesz fel és hogy néz ki. Ha meghizott, valószínűleg nem is érzi magát komfortosan feszulos csinos ruhákban.

Bírom, mikor az apukák csak annyit látnak az egészből, hogy anyuka ellustult és igénytelen lett, de bele már nem gondolnak, mennyi testi és hormonális változással jár kihordani , majd táplálni egy gyermeket. Lehet, hogy sosem nyeri már vissza a régi alkatat. Nyilván valamennyit változtatni tudná, ha majd megszületik benne az elhatározás. Amiben támogatnod kellene, nem üzengetni és cseszegetni otthon mindenért.

ma 13:40
 26/28 anonim ***** válasza:
53%
Teljesen érthető ez egy elustult igénytelen zsirdisznó aki rögtön tàmad ha szóvà mered tenni,és mindent meg tud magyaràzni miért ilyen.én nem tudnék élni ilyennel...
ma 15:37
 27/28 anonim ***** válasza:
50%

"egy nő adjon magára és ne legyen igénytelen"

Tök fura, hogy szexista vagy, amikor leírod, hogy te is igényes vagy. Akkor nő vagy?

Amúgy a nők is vizuálisak, amit bizonyít, hogy szexelne veled. Mindenki vizuális.

Egyébként pedig nem várom el, hogy ezt megválaszold, ez csak a bennem élő kis kárörvendő költői kérdése: megérte a gyerek? Elvesztetted a párod egy kakigépért.

ma 15:50
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Nőként mondom: érthető, de! ilyet sose messengeren beszéljünk már meg basszus. És ha meg nem bírja a kritikát, akkor sajnos valszeg nem kellett volna elvenni. Ennek még csak most volna ideje.. de hát mindegy.

Szerintem személyesen, normálisan próbálj meg vele leülni!

Jaa és rohadt nagy tévedésben vagytok: a nők is vizuálisak. Mi sem fekszünk le akárkivel.

ma 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!