Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt ki rám?
Én ezt úgy kívom, hogy konzisztens keresés. Mert, ha számokat nézzük, akkor a kérdező jelenleg nem volt konzisztens.
Azaz mást mondott, mint cselekedett. Ez, bizonyos jellemvonású embereket zavarja.
Vegyük pl. a DISC jellem csoportokat. Fontos tudni, hogy nem egyik-vagy-másik egy ember, hanem mind a 4, csak más-más arányban. Ami dominál, jellemzően annak a színnek mondjuk.
Én KÉK-be tartozok, akik inkább elemzők és rendszer szeretők, és számomra fontos a rendszer és hogy konzisztens legyek magammal. Kopra percre érkezzek vagy megbeszéltek szerint csináljak valamit.
Tehát, ha párom azt mondja, hogy kitereget, de nem teszi, akkor én is mérdelődök, mert nem erről volt a szó.
Láss a viselkedése mögé. Lehet, hogy amit mond vagy csinál a jellem típusának a manifesztáviója avagy megnyílvánulása.
Engem is nagyon zavarna.
Amit mondtál tartsd be, ha pedig nem megy, akkor írj egy üzenetet, hogy később mész.
Annyi szerintem is alap, hogy írsz, hogy jól érzed magad maradsz még, főleg, ha a mysik ilyen élére vasalt típus.
De, szerintem a legegyszerűbb, ha két ellentétesen működő ember egyszerűen nem alkot párt. Lesz még ezer ilyen és az, hogy valaki görcsöl, hogy mindent jól csináljon mert különben a másik napokig, hetekig bszogatja, az nem egy jó kapcsolat.
Ezzel nem azt mondom, hogy júj szakíts, csak, hogy szerintem komoly ellentétekkel nem lehet harmónikus kapcsolatot létrehozni, fenntartani.
Én már az ismerkedés elején jelzem, hogy hebrencs vagyok és jellemzően kések, elhagyok dolgokat, rendetlen vagyok. Ha valaki rendszer és rend szerető az nem az én emberem.
Ha már együtt vagytok, akkor üljetek le és beszéljetek meg egy olyan szabályrendszert, amihez mindketten tudtok alkalmazkodni komolyabb megfeszülés nélkül (pl. nem mondasz idő intervallumot, számoljon azzal, hogy órákig tart a program. Vagy, ha nagyon kell neki, akkor mondasz egy időt és pontosítasz helyben írásban, ha làtod hogy érzed magad. Stb.) Macerás, de ezzel el lehet kerülni az ilyen helyzeteket. Mert, ha meg van a közös protokoll, akkor tudja mindkettő mihez tartsa magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!