Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogosan akadt ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan akadt ki?

Figyelt kérdés

Én 28/F, ő 25/L. Egy esküvőn voltunk pénteken. Pár olyan haverom volt ott akikkel idén még nem is találkoztam. Már az első sörnél kijelentette a többiek előtt, hogy ez lesz az első és utolsó söröm. Nyílván ittam még pár sört meg felest, de sosem szoktam úgy lerészegedni, higy ne tudjak magamról, de ő mindig szóvá tette és a többiek előtt már nagyon kínosnak ereztem, hogy minden ital után rám szól. Ha meg elmentem tőle pár percre mondjuk a vőlegénnyel beszélni, akit nem láttam hónapok óta és az egyik legjobb barátom, akkor meg elkezdett hisztizni, hogy én ott hagyom pedig nem ismer senkit.

Na mindegy hazafele megmondogattam neki h nagyon rosszul esett, hogy így megalázott a többiek előtt, de ő azt mondta h nem fog olyannal együtt lenni aki lealjasodik mindig, ha találkozik valakivel.

Tényleg alig szoktam többet inni, neha estenkent egy sort megiszok, ha meg haverokkal vagyok 2-3 sörnél es 2-3 felesnél többet sosme iszok.

Mit gondoltok, ö reagalja tul, vagy en viszem tulzasba?

A válaszokat előre is köszönöm!

2023. szept. 10. 09:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szóval az a lealjasodás, hogy ott hagyod a Királykisasszonyt néhány percre, hogy beszelj a gyerekkori barátoddal élete nagy napján, meghogy képes vagy jól érezni magad annyi itallal, mint a többiek is, és ami egyébként nem árt meg.

Nőként mondom, örülj is ha szakít veled. De inkább előzd meg őt. A későbbiekben csak mégjobban elnyomna.

2023. szept. 10. 09:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van az 1-es nek.

Lehet hogy nem lesz olyan könnyű a szakítás, de hosszú távon jobban fogsz járni.

2023. szept. 10. 09:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen és sajnos nem látja be a dolgokat csak a saját igazát fújja. Sajnos nem az első ilyen eset volt. Múltkor azért szólt, mert a haverom előtt vettem át a pólómat, akivel együtt tesiztünk suliban, voltunk strandon stb. Azt mondja illetlenség. Kicsit úgy érzem, hogy olyan dolgokba beleszól, amik lényegtelenek, vagy semmi köze hozzá.
2023. szept. 10. 09:12
 4/11 anonim ***** válasza:
92%

Te is mond meg neki,te sem vagy hajlandó ilyen kislánnyal lenni aki így viselkedik, legközelebb is így akar viselkedni?

Ha főnökösködni akar kezdetben mennyen el csoportvezetőnek.

2023. szept. 10. 09:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

3.Menekülj amíg nem késő.

Mondjuk még meg lehet próbálni leülni vele átbeszelni a dolgokat,mindenki mondja el mik a problémák? Kinek min kellene változtatni stb..

Azt azért a beszélgetés elején mond meg neki hogy te sem és ő se sértődjetek meg a beszélgetés alatt, normál felnőtt módjára tudjatok beszélgetni.

Egy kapcsolat akkor tud jól működni ha azt mind ketten akarjátok, ha rendesen tudtok kommunikálni egymással, mind ketten meg tudják beszélni a dolgokat.

Sok kapcsolat azért nem működik, megy tönkre, mert rossz a kommunikáció és nem tud változtatni a negatív szokásain.

2023. szept. 10. 09:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Mondtam is neki, hogy nagyon lelombozó, hogy eljövünk egy barátom esküvőjére és ilyen hülyeségeken kell veszekedni rajta. Azóta mosolyszünet van, láttam párszor pityeregni, tudom, hogy fáj neki, hogy nem kezdeményezek. Majd ha rájött, higy mit hibázott és bocsánatot kért, akkor beszélhetünk.
2023. szept. 10. 09:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne le ülni beszélni, sajnos nem minden ember képes saját maga minden egyes hibára rá jönni, ezért is kell a hibákat el mondani egymásnak.
2023. szept. 10. 10:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A többiek előtt beszólogat az 1. sör után egy esküvőn. Sztem inkább ő alázott. Vegyen vissza. Gondolom, nem minden nap iszol.
2023. szept. 10. 10:40
 9/11 anonim ***** válasza:
88%
Hat ez felejtős. Nőkent irom. Nem fog megváltozni.
2023. szept. 10. 11:14
 10/11 anonim ***** válasza:
84%

Jézusom!😱

Menekülj ettől a hárpiától.

Teljesen igazuk van a többieknek!

Gondolom már próbált beszélni vele a kérdező. Erre írta, hogy nem látja be a dolgokat a csaj.

Vannak ilyen rendíthetetlen hitü emberek.

Mit akart bizonyítani a kérdező haverjai előtt?

Ha gondja van azt négyszem között.

Ha elveszed, csak rosszabb lesz.

27N

2023. szept. 10. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!