Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan akadt ki?
Én 28/F, ő 25/L. Egy esküvőn voltunk pénteken. Pár olyan haverom volt ott akikkel idén még nem is találkoztam. Már az első sörnél kijelentette a többiek előtt, hogy ez lesz az első és utolsó söröm. Nyílván ittam még pár sört meg felest, de sosem szoktam úgy lerészegedni, higy ne tudjak magamról, de ő mindig szóvá tette és a többiek előtt már nagyon kínosnak ereztem, hogy minden ital után rám szól. Ha meg elmentem tőle pár percre mondjuk a vőlegénnyel beszélni, akit nem láttam hónapok óta és az egyik legjobb barátom, akkor meg elkezdett hisztizni, hogy én ott hagyom pedig nem ismer senkit.
Na mindegy hazafele megmondogattam neki h nagyon rosszul esett, hogy így megalázott a többiek előtt, de ő azt mondta h nem fog olyannal együtt lenni aki lealjasodik mindig, ha találkozik valakivel.
Tényleg alig szoktam többet inni, neha estenkent egy sort megiszok, ha meg haverokkal vagyok 2-3 sörnél es 2-3 felesnél többet sosme iszok.
Mit gondoltok, ö reagalja tul, vagy en viszem tulzasba?
A válaszokat előre is köszönöm!
Ha egy nő őszintén sír a párja miatt, akkor azt nem előtte fogja megtenni, hanem legtöbbször magában rendezi a dolgot. Ha te "láttad párszor pityeregni", az azt jelenti, hogy áldozatszerepbe rakja magát és az várja, hogy megvigasztald, hiszen az ő szemében "bántottad" őt azzal, hogy szóvá merted neki tenni a viselkedését. Ez nem más, mint manipuláció. Irányítani akar, ez látszik a többi dolgából is, amit írtál.
Én ott hagynám, mert bármit mond vagy ígér, nem fog megváltozni.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!