Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt ki a barátnőm, ha neki nőnapra nem vettem virágot, csak a családom női tagjainak (anyukám, keresztanyám)?
Engem a miértje érdekel. Pont a barátnőd nem látod eléggé nőnek, hogy felköszöntsd? Ez inkább egy durva sértés.
Azon meg elég jogos megsértődni.
Èn nem vagyok a nőnap, valentin nap stb híve.
Viszont ha csak èn nem kapnèk az bizony rosszul esne.
A "jogos" egy kicsit erős szó, de én maximálisan megértem a barátnőd érzéseit.
Ha te nem tartod a nőnapot, az egy dolog, de az hogy tartod a nőnapot, csak vele nem foglalkozol, az elég gáz.
Ha valamilyen különleges okból pl annyira nincs pénzed, hogy neki nem tudtál egy szál virágot sem venni, (ezért önmagában nem ítélkezem, volt olyan karácsony a családban, amikor só meg bors volt az ajándék, mert mindenki éhezett kb) akkor legalább megköszönthetted volna egy rajzolt csokorral, vagy pár vadvirággal, vagy egy szép verset mondhattál volna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!