Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg baromi nagy kérés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg baromi nagy kérés, hogy most az egyszer ne adja haza a pénzt, mert állatorvosra kéne?

Figyelt kérdés

A macskámat műteni kell, 150 ezer ft, és utána is kell gyógyszer meg utókezelés, ami alkalmanként 5-10 ezer ft.

Simán beleférne anyagilag, csak a párom minden hónapban hazaad a szüleinek 200 ezer ft-ot. Már ez alapból zavar valamennyire, de elfogadtam.

Most megkértem szépen, hogy most az egyszer ne tegye, de hallani sem akar róla, merthogy jön a fűtésszezon és a szülei kétségbe vannak esve, és már amiatt is csalódott bennem, hogy eszembe jutott egyáltalán, hogy helyettük a 8 éves macskámra költenénk, akinél nem is garancia, hogy felépül, meg amúgy is pár év és elpusztul.

2023. okt. 15. 19:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/277 A kérdező kommentje:

Már mondtam neki, hogy ez fontos, de akkor jött, hogy nekem az állat fontosabb, mint az ember, mert az én családom nem normális, nem vagyok eszemnél, hogy a fűtészzon elején ilyet kérk. Szóval ez a könyörgés már megvolt.

Az is problémám, hogy ha szakítok vele, akkor biztos vagyok benne, hogy egy fillért sem fogok látni az állampapíros megtakarításból. Sőt, még attól is félek, hogy azzal fog szórakozni, hogy letiltatja a bankkártyát vagy elszedi róla a pénzt.

2023. okt. 15. 20:43
 52/277 anonim ***** válasza:
6%
Ezek szerint neked fontosabb a macskád, mint a párod?
2023. okt. 15. 20:44
 53/277 anonim ***** válasza:
91%

Aztán mit szeretsz benne? Az még nem derült ki.

Egy újabb menthetetlen, önbecsülés nélküli lábtörlő. Nincs itt semmi látnivaló, úgyse akarsz változtatni a biztonságos fostengeren. Majd, ha megdöglik a macskád, mert anyu-apu elfüstölte az állatorvos árát, egy pillanatra elgondolkodsz, aztán meggyőződ magad, hogy valójában te tehetsz róla és minden megy tovább.

54/277 anonim ***** válasza:
92%
44# hidd el, amíg nem látsz ilyet nem hiszed, hogy ilyen van. Nekem is van olyan három(!) diplomás rokonom, akinek a pasija egy 8 általánosos féreg, aki rajta kapaszkodott fel, ugyanígy nyomja a pénzt a cigis nem dolgozó de még bőven aktívkorú szüleinek, közben a saját fizetéséből csodálatos módon mindig egy csomó eltűnik, aztán kiderült, hogy milliókat dugdos, a csaj meg totálisan le volt folyamatosan húzva és még mindig nem hagyta el, mert úgy vettek ingatlant közös névre, hogy teljes önerőt a csaj tette ki, a hitelt jórészt ő fizeti, mert ugye a pasas megtakarít, meg szülőt támogat és mikor kiderült, hogy a pasi megcsalta és a csaj elakarta hagyni, akkor befenyítette, hogy ki fogja forgatni mindenből és tényleg a hitellel terhelt házat, ha eladták volna akkor neki annyi se marad, mint amennyi önerőt beletett és mehet albérletbe a gyerekkel, mert képes volt és azt is szült neki! Én minden újabb fordulatnál azt hiszem, hogy ennél rosszabb nem lehet és de, mindig van lejjebb.
 55/277 anonim ***** válasza:
93%
Istenkém, ne sajnáld a pénzt, úgyis az övé. Ha meg lehet valamit tenni érdeklődj ügyvédnél, a közös számlát fel lehet bontani, csináltatsz újat. Ne mondjad már, hogy nincs megoldás!
2023. okt. 15. 20:45
 56/277 anonim ***** válasza:
96%
Ja és a pasasnak azért van annyi pénze, hogy milliókat ment ki magának, mert a rokonom családja segítségével felfuttatott egy vállalkozást, amire egyedül sose lett volna esélye.
2023. okt. 15. 20:46
 57/277 anonim ***** válasza:
8%

Ha külön kasszán vagytok, akkor semmi közöd hozzá, hogy mit csinál a pénzével.

Ha közösön, akkor valóban fura, hogy ilyen sok pénzt rendszeresen hazaküld. Nem is értem, hogy mire kellhet ennyi pluszban valakinek. Ott akkor nagyon nem tudnak bánni a pénzzel. Viszont ha közös kasszán vagytok, akkor az is közös döntés, hogy mire költsetek és mire ne. Egy macskáért valóban sok ennyi pénz, érthető ha azt mondja, hogy oké, nem küldöm haza, de a macska sem ér ennyit.

2023. okt. 15. 20:46
 58/277 A kérdező kommentje:

De igen, szeretnék változtatni. Csak nem tudom, hogyan.

Inkább segítsetek, kérlek.

Nem tudom már megmondani, mit szeretek benne, leginkább az emlékét, amikor normális volt és boldog voltam vele. De közben néha érzek már gyűlöletet is, amikor bedühít, és szavakkal bánt.

Az meg nem tudom, mégis hogyan jött ki, hogy a macskám fontosabb, mint a párom. Kiforgatás, manipulatív szöveg. Ezt már ismerem, köszi, attól még, hogy sajnos nem tettem eddig ellene semmit.

2023. okt. 15. 20:47
 59/277 anonim ***** válasza:
88%
200ezer a szuleinek, uristen. Az majdnem masfel millio egy evre, mig a macskanak egyszer kell kifizetni a mutetet plusz a kezelesek, de az sem eri el a 300ezret.
2023. okt. 15. 20:49
 60/277 anonim ***** válasza:
91%
Pedig a macskád legalább szeret. A szarkupac pasid nem. De te sem szereted magad, szóval egál.
2023. okt. 15. 20:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!