Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg baromi nagy kérés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg baromi nagy kérés, hogy most az egyszer ne adja haza a pénzt, mert állatorvosra kéne?

Figyelt kérdés

A macskámat műteni kell, 150 ezer ft, és utána is kell gyógyszer meg utókezelés, ami alkalmanként 5-10 ezer ft.

Simán beleférne anyagilag, csak a párom minden hónapban hazaad a szüleinek 200 ezer ft-ot. Már ez alapból zavar valamennyire, de elfogadtam.

Most megkértem szépen, hogy most az egyszer ne tegye, de hallani sem akar róla, merthogy jön a fűtésszezon és a szülei kétségbe vannak esve, és már amiatt is csalódott bennem, hogy eszembe jutott egyáltalán, hogy helyettük a 8 éves macskámra költenénk, akinél nem is garancia, hogy felépül, meg amúgy is pár év és elpusztul.

2023. okt. 15. 19:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/277 anonim ***** válasza:
97%
Miért vagytok együtt? Most komolyan: állandó, és feloldhatatlan ellentét köztetek a szüleinek a támogatása, és ez egész egyszerűen nem fog megoldódni. Te nem tudod, és nem is akarod megérteni az ő álláspontját és érzéseit, ő pedig nem tudja, és nem is akarja megérteni a te érzéseidet.
2023. okt. 15. 20:29
 42/277 A kérdező kommentje:
Minden ember az életünkben közös ismerős, gyakorlatilag a kollégáimon és a családomon kívül senkim sincs, aki csak az "enyém".
2023. okt. 15. 20:30
 43/277 anonim ***** válasza:
93%
Ne haragudj, de az pont elég. Ha nem leszel ezzel a barommal összezárva, hanem éled a saját életedet, akkor meg találsz magadnak még több saját ismerőst úgy is.
2023. okt. 15. 20:31
 44/277 anonim ***** válasza:
89%

1.élősködik rajtad

2.lehúz, nehogy többet keress nála, mert úgy már tényleg nagyon ciki lenne rá nézve a helyzet

3. mi az, hogy ne keress többet, mert akkor vásárolnál magadnak??? Miközben ő egy havi fizetést ad a szüleinek minden hónapban a közösből??? Hát mi az, hogy te is szeretnéd kicsit élvezni a megkeresett pénzedet és venni egy parfümöt?! Befosok.

4. Na ez a legnagyobb nonsense. A te pénzedből vesz saját magának állampapírt, amihez neked semmi közöd. Totál hülyére vagy véve.

5. Ezek után van képe a macskádra azt mondani, hogy jól van az úgy, max megdöglik, miután konkrétan belőled él és tömöd havi 100 000-el.

Eszem megáll nilyen 0 önértékelesű emberek vannak. Konkrétan te fizetsz neki, hogy veled legyen és még bunkó is mellé. Egy főnyeremény ez a pasi.

2023. okt. 15. 20:34
 45/277 anonim ***** válasza:
19%
Na de ki tehet róla hogy te hagyod magadat manipulálni? Ő? Te tehetsz róla! Lehet bakker nyugodtan nárcisztikus barom te meg vele maradsz. Az is a te hibád! Felnőtt ember vagy, akkor viselkedj úgy. Azt írtad hogy nélküled nem élne meg, de te se nélküle. Ha nem fizetné a lakást nem lenne hol lakni! Ha nem fizetnéd a kaját, akkor nem lenne mit enni! Semmi fajta lehúzás nem történik. Félsz egyedül lenni, félsz új életet kezdeni, ennyi, gyenge és gyáva vagy.
2023. okt. 15. 20:35
 46/277 A kérdező kommentje:

Nem, nem vert meg, az apám viszont valóban piált, de már nem él.

Tartsd kamunak, vergődj még itt kicsit, engem nem zavar.

Annyi a helyzet, hogy ő kitalálta, hogy én nem tudok bánni a pénzzel, és az én érdekem is az, hogy ő legyen a döntő fél a pénzügyekben.

A szülei támogatását illető ellentét azzal volt kibékítve, hogy elfogadtam, hogy ez neki fontos, és lenyeltem azt a békát, hogy ő hazaad. Annyi volt a kérésem, hogy most az egyetlen egyszer ne.

2023. okt. 15. 20:36
 47/277 A kérdező kommentje:
De igen, megélnék nélküle. Nekem elég lenne arra a fizetésem, hogy egyedül éljek albérletben. 400 ezer környékén keresek, nekem elég lenne egy kisebb lakás. Mondjuk 160 ezer + rezsi. Kb. 190-200 ezer ft. Akkor van 200 ezrem kajára és egyebekre. Szóval hazugság. Én kijönnék a pénzemből. Sokat megtakarítani nem tudnék, de nem kellene ő a megélhetésemhez.
2023. okt. 15. 20:40
 48/277 anonim ***** válasza:
97%
Akkor mondd neki:"Szívem, emlékszel, hogy támogatjuk a szüleidet, mert neked ez fontos? Na most ugyanez a helyzet fordítva, ez nekem fontos. Ja, hogy akkor sem? Jó, akkor a szüleidet sem támogatjuk. Ja, akkor elhagysz? Akkor szia, ott az ajtó, te döntésed. Ja, kiteregeted milyen rossz ember vagyok? Én is elmesélem mindenkinek, hogy ezt az egyet kértem tőled és emiatt elhagytál"
2023. okt. 15. 20:41
 49/277 anonim ***** válasza:
61%
Meg tudsz élni nélküle? Oké. De attól még gyenge és gyáva vagy hiszen még vele vagy! Parancsolgat, lehord, manipulál és mégse hagytad el! Akkor miről beszélünk?
2023. okt. 15. 20:43
 50/277 anonim ***** válasza:
3%
Ennyi pénzért tudsz új macskát is venni.
2023. okt. 15. 20:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!