Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg baromi nagy kérés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg baromi nagy kérés, hogy most az egyszer ne adja haza a pénzt, mert állatorvosra kéne?

Figyelt kérdés

A macskámat műteni kell, 150 ezer ft, és utána is kell gyógyszer meg utókezelés, ami alkalmanként 5-10 ezer ft.

Simán beleférne anyagilag, csak a párom minden hónapban hazaad a szüleinek 200 ezer ft-ot. Már ez alapból zavar valamennyire, de elfogadtam.

Most megkértem szépen, hogy most az egyszer ne tegye, de hallani sem akar róla, merthogy jön a fűtésszezon és a szülei kétségbe vannak esve, és már amiatt is csalódott bennem, hogy eszembe jutott egyáltalán, hogy helyettük a 8 éves macskámra költenénk, akinél nem is garancia, hogy felépül, meg amúgy is pár év és elpusztul.

2023. okt. 15. 19:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/277 anonim ***** válasza:
93%

16# vagyok.

De hát ettől ezerszer jobb egyedül lenni!

Mi az, hogy szereted, amikor ő neki mindenne a szülei? Megérteném őt (valahol) HA külön kasszán lennétek, de így, hogy nem egyszerűen ez lehúzás. Nem is a macska a lényeg innen nézve már. Neked sokkal jobb lenne távolról szeretni, míg ki nem szeretsz belőle és aztán más pasassal összejönni, mint vele maradni.

2023. okt. 15. 20:08
 22/277 A kérdező kommentje:
400-420 körül ingadozik az én keresetem.
2023. okt. 15. 20:09
 23/277 anonim ***** válasza:
12%

Egy macska nem ér 150 ezer Ft-ot.

Ahol sok van ingyen adják, csak vigyék elfele.

2023. okt. 15. 20:10
 24/277 anonim ***** válasza:
24%
És ki mennyit fizet rezsibe, ide-oda? Neked mi más kiadásaid vannak, ami neki nincs? Azért az se mindegy.
2023. okt. 15. 20:10
 25/277 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező jobban haladnál nélküle. Mondom én, finanszírozod itt a szüleit vagy az ő titkos gyűjtögetését (vagy mindkettőt), teljesen hülyének vagy nézve, meg pinä is van neki a háznál... Ennél még egyedül is jobb és találhatsz magadnak valakit, aki nem pióca és nem kell attól félned, hogy nem telik a saját háziállatodra meg ilyenek. Eleve egyedül elég kisebb lakás, kevesebb a számla, kevesebbet eszel. Te ebből anyagilag is csak jól jönnél ki és úgyse mégy ezzel az alakkal semmire.
2023. okt. 15. 20:17
 26/277 anonim ***** válasza:
17%

ÁLLJ!

A pasid szidása, meg a mártíromkodás helyett, inkább a matekot tanuld meg!

Mert: te 400, pasi 400, - 200 a szülőknek = 600.

Ha havi 600-ból, 2 főre, nem tudtok megélni, és nincs 150 a malacperselyben, akkor valami nagyon nincs rendben.

2023. okt. 15. 20:18
 27/277 A kérdező kommentje:

Akkor már leírom az egész anyagi helyzetet, úgyis lesz, aki bántani akar, oly mindegy már.

Albérletben élünk, ő fizeti a bérleti díjat, ami 200 000 ft. Szóval az ő fizetése ezennel el is tűnt. A rezsit, kaját, egyéb kiadásokat tulajdonképpen így kimondhatjuk, hogy én fizetem.

Csak jön a következő bibi: Közös bankszámlánk van, és iszonyú balhé van, ha úgy költök onnan valamit, hogy nem volt megbeszélve. Az az indoka, hogy vásárlásmániás vagyok, mert van 8 pár cipőm és 20 üveg parfümöm. Ezek nagy része az összeköltözés előtt is megvolt.

Azt sem támogatja, hogy munkahelyet váltsak, mert ha nagyobb lesz a fizetésem, akkor megint elkap majd az őrület, hogy minden vackot vegyek, és egyre inkább majd azt gondolom, hogy nekem minden jár.

Én kitaláltam, hogy takarítsunk meg, szóval egy ideje havi 100 ezer ft-ért vesz állampapírt, ami teljesen csak az ő nevén van.

Szóval nem egyszerű, igazából azért sem lépek le, mert akkor elveszne gyakorlatilag mindenem, és előadná mindenkinek, hogy én vagyok az aranyásó, betegesen költekező, aki a semmire akarja őt kifosztani, aki fogja a pénzt és annyira jótét lélek, hogy támogatja a szüleit, és magára nem költ semmit, mert őt nem érdekli a divat, rongyrázás.

A macskám meg nekem nemcsak egy macska, de nyugodtan rúgjatok belém ezért is, nem fog változni úgysem. Nem úgy működik, hogy hagyom meghalni, aztáb hozok egy újat.

2023. okt. 15. 20:18
 28/277 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy, én simán kifizetném a macskát, és onnantól csak magamnak vennék enni meg ilyenek. Aztán oldja meg a többit. Nem vagytok házasok, azért gondolom közös számlát nem nyitottatok, csak nincs így felosztva, hogy feleztek, vagy ki mennyit fizet, hanem ahogy esik úgy puffan és nincs elszámolás. Magyarul te fizeted a legtöbb dolgot ugye.
2023. okt. 15. 20:19
 29/277 anonim ***** válasza:
18%

Együtt kerestek 800 000 Ft-t kb.

Abból ad 200 000 Ft-t haza, marad 600 000 Ft. Kiadások ide-oda és nem marad a cicára? A szüleidet miért nem kérdezted meg, hogy adjanak kölcsön, vagy akárki mást? Most mi lenne ha nem lenne a párod? Kitől kérnél? ^^

2023. okt. 15. 20:20
 30/277 anonim ***** válasza:
94%
Jaj ne közös számlátok van?! A fizetését teljesen elkölti és a te pénzedből az ő nevére állampapírt vesz?! Meneküljél már te nem vagy normális! Ez a hapsi úgy lehúz téged, hogy az valami hihetetlen! Meg nem lépsz le, mert akkor elveszik midnened? Nincs is semmid, csak neki van. Minél tovább maradsz, annál többel húz le és egy ilyen embertől ne várj semmit, aztán majd sírhatsz mikor kidob, hogy mennyivel jobb lett volna lelépned időben, mert azóta nem mentek volna el rá millióid, hanem meg tudnád magadnak tartani!
2023. okt. 15. 20:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!