Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg baromi nagy kérés, hogy most az egyszer ne adja haza a pénzt, mert állatorvosra kéne?
A macskámat műteni kell, 150 ezer ft, és utána is kell gyógyszer meg utókezelés, ami alkalmanként 5-10 ezer ft.
Simán beleférne anyagilag, csak a párom minden hónapban hazaad a szüleinek 200 ezer ft-ot. Már ez alapból zavar valamennyire, de elfogadtam.
Most megkértem szépen, hogy most az egyszer ne tegye, de hallani sem akar róla, merthogy jön a fűtésszezon és a szülei kétségbe vannak esve, és már amiatt is csalódott bennem, hogy eszembe jutott egyáltalán, hogy helyettük a 8 éves macskámra költenénk, akinél nem is garancia, hogy felépül, meg amúgy is pár év és elpusztul.
Nem tinik vagyunk, én 28, ő 32.
Én is gondoltam már arra, hogy mi lesz, ha lesz gyerek, éppen ezért sem akarok családot alapítani vele, amíg nem lesz le erről.
Sajnos az ő szüleinek nem olyan az attitűdje, mint a mamádnak. Az anyja nem dolgozik, az apja meg nyugdíjas. Mellesleg mindkettő súlyosan láncdohányos.
11
KÖZÖS kasszán vagyunk. Nettó 400 ezret keres a párom, szóval igen, tőlem is veszi el a pénzt azzal, hogy a szüleit támogatja. Mert az én fizetésem nélkül nem tudna megélni, ha ennyit adna haza.
Annyit kértem, hogy most, egyetlen egyszer ne adjon, amúgy meg régóta megtűröm a dolgot.
Micsoda válaszok...
A macska, csak egy macska, egy állat.
A csajom...lehet, hogy már holnap lelép.
De az anyám, mindig az anyám marad.
Nekem 1X szólt csaj, hogy ne utaljak neki minden hónapban. Azonnal vágtam ki, de konkrétan ott, azonnal, valami hajnali 2-kor, az utcára.
16
Mert szeretem. Ő az egyetlen ember eddigi életem során, amibe szerelmes voltam. Mielőtt összejöttünk, 3 évig szerettem viszonzatlanul is.
ÁLLJ!
Közös kassza. 400-at keres a srác. És te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!