Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg baromi nagy kérés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg baromi nagy kérés, hogy most az egyszer ne adja haza a pénzt, mert állatorvosra kéne?

Figyelt kérdés

A macskámat műteni kell, 150 ezer ft, és utána is kell gyógyszer meg utókezelés, ami alkalmanként 5-10 ezer ft.

Simán beleférne anyagilag, csak a párom minden hónapban hazaad a szüleinek 200 ezer ft-ot. Már ez alapból zavar valamennyire, de elfogadtam.

Most megkértem szépen, hogy most az egyszer ne tegye, de hallani sem akar róla, merthogy jön a fűtésszezon és a szülei kétségbe vannak esve, és már amiatt is csalódott bennem, hogy eszembe jutott egyáltalán, hogy helyettük a 8 éves macskámra költenénk, akinél nem is garancia, hogy felépül, meg amúgy is pár év és elpusztul.

2023. okt. 15. 19:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/277 A kérdező kommentje:

Nem tinik vagyunk, én 28, ő 32.

Én is gondoltam már arra, hogy mi lesz, ha lesz gyerek, éppen ezért sem akarok családot alapítani vele, amíg nem lesz le erről.

Sajnos az ő szüleinek nem olyan az attitűdje, mint a mamádnak. Az anyja nem dolgozik, az apja meg nyugdíjas. Mellesleg mindkettő súlyosan láncdohányos.

2023. okt. 15. 19:58
 12/277 anonim ***** válasza:
78%
Közös kasszán vannak, simán lehet az is, hogy a pasas annyi pénzt ad le a szüleinek, hogy valójában ő nem engedhet meg magának dolgokat és a kérdező kénytelen fenntartani mindenfélét, ha azt akarja, hogy be legyen minden fizetve. Amúgy meg ki tudja, hogy minek ad le annyit, az is lehet, hogy gyűjtik neki a párnahajába, hogy legyen neki kis vagyonkája, amiből lesz neki saját lakásra vagy valamibe, miközben téged pumpol, mert nyilván neked az összes pénzed a közös életetekre (meg a szüleire vagy megtakarítására) megy el, különben nem lenne baj, hogy kifizesd a macskát.
2023. okt. 15. 20:00
 13/277 A kérdező kommentje:

11

KÖZÖS kasszán vagyunk. Nettó 400 ezret keres a párom, szóval igen, tőlem is veszi el a pénzt azzal, hogy a szüleit támogatja. Mert az én fizetésem nélkül nem tudna megélni, ha ennyit adna haza.

Annyit kértem, hogy most, egyetlen egyszer ne adjon, amúgy meg régóta megtűröm a dolgot.

14/277 anonim ***** válasza:
88%
#6, szinte szó szerint leírtad, amit gondolok. Persze, támogassa a szülőket, de azért 200000Ft már nem a támogatás kategória. Soha nem fogtok továbblépni a saját életetekben így. Megtakarítani se tudtok. Akkor a párodat ki támogatja majd?
 15/277 anonim ***** válasza:
91%
LOL, akkor minek vagy még vele együtt? :DDD
2023. okt. 15. 20:01
 16/277 anonim ***** válasza:
91%
28 éves vagy, nem leszel fiatalabb. Nem érsz rá erre. Azért az, hgoy találj egy pasit, akit rendesen kiismerész és normális, rájössz, hogy lehet vele családot alapítani az évekbe is telhet. Helyette itt vagy egy olyan hapsival, aki egy komplett fizetést tüntet el minden hónapban a kasszából erre, vagy arra, te meg arra vársz, hogy ezt feladja. Elárulom, soha nem fogja. Mondom, simán elélnek még 20-30 évet vagy lehet többet is. Ebből még azt is kinézem, hogy ha lepukkan valamelyik akkor rádköltözteti, hogy gondozzad, meg pelenkázzad, mert te vagy a nő és az ő édes szülőcskéjét hát nem lehet magára hagyni.
2023. okt. 15. 20:02
 17/277 anonim ***** válasza:
9%

Micsoda válaszok...

A macska, csak egy macska, egy állat.

A csajom...lehet, hogy már holnap lelép.

De az anyám, mindig az anyám marad.

Nekem 1X szólt csaj, hogy ne utaljak neki minden hónapban. Azonnal vágtam ki, de konkrétan ott, azonnal, valami hajnali 2-kor, az utcára.

2023. okt. 15. 20:03
 18/277 A kérdező kommentje:

16

Mert szeretem. Ő az egyetlen ember eddigi életem során, amibe szerelmes voltam. Mielőtt összejöttünk, 3 évig szerettem viszonzatlanul is.

19/277 anonim ***** válasza:
82%
16, azért van vele még együtt, mert egy nő addig nem hagy el egy férfit, bármilyen trágya egy ember legyen is, amíg nem érzi száz százalékosan azt, hogy ennél még egyedül lenni is sokkal jobb lenne.
 20/277 anonim ***** válasza:
14%

ÁLLJ!

Közös kassza. 400-at keres a srác. És te?

2023. okt. 15. 20:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!