Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg baromi nagy kérés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg baromi nagy kérés, hogy most az egyszer ne adja haza a pénzt, mert állatorvosra kéne?

Figyelt kérdés

A macskámat műteni kell, 150 ezer ft, és utána is kell gyógyszer meg utókezelés, ami alkalmanként 5-10 ezer ft.

Simán beleférne anyagilag, csak a párom minden hónapban hazaad a szüleinek 200 ezer ft-ot. Már ez alapból zavar valamennyire, de elfogadtam.

Most megkértem szépen, hogy most az egyszer ne tegye, de hallani sem akar róla, merthogy jön a fűtésszezon és a szülei kétségbe vannak esve, és már amiatt is csalódott bennem, hogy eszembe jutott egyáltalán, hogy helyettük a 8 éves macskámra költenénk, akinél nem is garancia, hogy felépül, meg amúgy is pár év és elpusztul.

2023. okt. 15. 19:43
 271/277 anonim ***** válasza:
97%

#276, pont így működik az érzelmi bántalmazás, azért.

Először hercegnőként kezeli sokáig, eléri, hogy a csaj szeresse, tisztelje, felnézzen rá, jó ötletnek tartson mindent, amivel előrukkol, utána fokozatosan építi le a csaj lelkét, önbizalmát. Tudod, ha minden nap elmondják évekig, hogy hülye vagy, előbb-utóbb elhiszed.

2023. okt. 18. 07:32
 272/277 anonim ***** válasza:
2%

Akkor miert maradt vele? Miert hagyta kiszolgaltatni magat ennyire?

Persze be lehet dobni a az erzelmi bantalmazas karyat, de velem pl senki nem tudna ilyet tenni, mert elkuldenem az anyjaba.

2023. okt. 18. 07:36
 273/277 anonim ***** válasza:
94%
#275 Azért, mert ez a bántalmazó típus eleve olyan embert választ maga mellé, akinek gondjai vannak magával, nincs önbizalma, és azt a kicsit, ami van, már könnyű lerombolni. Nem egy olyat, mint te, aki a képébe röhög, ha le akarja húzni. Téged nem szedne fel, ha nő lennél sem, mert nem bírna veled, érted?
2023. okt. 18. 08:33
 274/277 anonim ***** válasza:
97%
Amellett, hogy megérdemli az a féreg, hogy sz*pjon, én azért óvatosságra intenélek. Egy ilyen elmeháborodottal, aki szerintem az is meglehet, hogy pszichopata vagy szociopata, nem érdemes túl sokáig kekeckedni. Odáig jó, hogy megmutattad: nem ér célt a fenyegetéssel, és már nem az vagy, akivel úgy bánhat, mint egy ronggyal. De félő, hogy ha tovább hergeled, akkor tényleg bántani fog. Tény, hogy ennek a többszöröse járna vissza neked, ha morálisan nézzük, de szerintem itt már bölcsebb lenne inkább hagyni a fenébe, és lezárni az életed ezen részét. Tiltsd le mindenhonnan, ha próbálna kapcsolatba lépni, akkor mondd meg (vagy még jobb, ha megírod, mert annak van nyoma), hogy innentől ezt zaklatásnak veszed, és nem félsz feljelentést tenni. Majd tényleg tiltsd a frászba. Az ilyennek most az a legnagyobb érvágás, ha látja, hogy elveszítette feletted a kontrollt. Az ilyen beteg egyénnek az kell, hogy így vagy úgy, de befolyása legyen rád. Ha csak annyi, hogy felbosszant, az is neki több a semminél. De azt, ha te vele foglalkozol, ő már sikerként éli meg, mert addig is valamilyen szinten irányít téged. Neki az lenne a legfájóbb, ha mostantól egyetlen szóval sem reagálnál semmire.
2023. okt. 18. 08:46
 275/277 A kérdező kommentje:

Jó, aki nem akarja érteni, azzal nem lehet mit kezdeni.

De azért azt elmondom, hogy nekem is régen nagyon nagy volt a szám, hogy én mit nem hagynék soha, amikor hasonló dolgokról olvasgattam, de még nem voltam benne. Mondanám, hogy aki nem élt át ilyet, az nem érti, de még ez sem igaz, mert kis ésszel és nyitottsággal, esetleg utánaolvasással fel lehet fogni. De semmi gond, nem volt sehol írásba adva, hogy ha ide írok kérdést, akkor csak nálam intelligensebb emberektől kapok választ. :)

274

Neked köszönöm. Én már több pénzre nem tartok igényt, és beszélni se szeretnék vele. Már 3 csatornán kellett letiltanom, mert állandóan elkezd írogatni máshol, ha tiltom valahol.

2023. okt. 18. 11:56
 276/277 anonim ***** válasza:
7%

Erős tippek!

Vagy egy unatkozó, büfédiplomás kiscsaj trollkodik.

Vagy egy újságíró szondázza a népeket, és készül egy cikkre.

Vagy szakdogához lesz az anyag.

De kamu, az biztos.

2023. okt. 18. 12:06
 277/277 anonim ***** válasza:
17%
2023. okt. 18. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!