Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg baromi nagy kérés, hogy most az egyszer ne adja haza a pénzt, mert állatorvosra kéne?
A macskámat műteni kell, 150 ezer ft, és utána is kell gyógyszer meg utókezelés, ami alkalmanként 5-10 ezer ft.
Simán beleférne anyagilag, csak a párom minden hónapban hazaad a szüleinek 200 ezer ft-ot. Már ez alapból zavar valamennyire, de elfogadtam.
Most megkértem szépen, hogy most az egyszer ne tegye, de hallani sem akar róla, merthogy jön a fűtésszezon és a szülei kétségbe vannak esve, és már amiatt is csalódott bennem, hogy eszembe jutott egyáltalán, hogy helyettük a 8 éves macskámra költenénk, akinél nem is garancia, hogy felépül, meg amúgy is pár év és elpusztul.
#276, pont így működik az érzelmi bántalmazás, azért.
Először hercegnőként kezeli sokáig, eléri, hogy a csaj szeresse, tisztelje, felnézzen rá, jó ötletnek tartson mindent, amivel előrukkol, utána fokozatosan építi le a csaj lelkét, önbizalmát. Tudod, ha minden nap elmondják évekig, hogy hülye vagy, előbb-utóbb elhiszed.
Akkor miert maradt vele? Miert hagyta kiszolgaltatni magat ennyire?
Persze be lehet dobni a az erzelmi bantalmazas karyat, de velem pl senki nem tudna ilyet tenni, mert elkuldenem az anyjaba.
Jó, aki nem akarja érteni, azzal nem lehet mit kezdeni.
De azért azt elmondom, hogy nekem is régen nagyon nagy volt a szám, hogy én mit nem hagynék soha, amikor hasonló dolgokról olvasgattam, de még nem voltam benne. Mondanám, hogy aki nem élt át ilyet, az nem érti, de még ez sem igaz, mert kis ésszel és nyitottsággal, esetleg utánaolvasással fel lehet fogni. De semmi gond, nem volt sehol írásba adva, hogy ha ide írok kérdést, akkor csak nálam intelligensebb emberektől kapok választ. :)
274
Neked köszönöm. Én már több pénzre nem tartok igényt, és beszélni se szeretnék vele. Már 3 csatornán kellett letiltanom, mert állandóan elkezd írogatni máshol, ha tiltom valahol.
Erős tippek!
Vagy egy unatkozó, büfédiplomás kiscsaj trollkodik.
Vagy egy újságíró szondázza a népeket, és készül egy cikkre.
Vagy szakdogához lesz az anyag.
De kamu, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!