Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg baromi nagy kérés, hogy most az egyszer ne adja
haza a pénzt, mert állatorvosra kéne?
Figyelt kérdés
A macskámat műteni kell, 150 ezer ft, és utána is kell gyógyszer meg utókezelés, ami alkalmanként 5-10 ezer ft.
Simán beleférne anyagilag, csak a párom minden hónapban hazaad a szüleinek 200 ezer ft-ot. Már ez alapból zavar valamennyire, de elfogadtam.
Most megkértem szépen, hogy most az egyszer ne tegye, de hallani sem akar róla, merthogy jön a fűtésszezon és a szülei kétségbe vannak esve, és már amiatt is csalódott bennem, hogy eszembe jutott egyáltalán, hogy helyettük a 8 éves macskámra költenénk, akinél nem is garancia, hogy felépül, meg amúgy is pár év és elpusztul.
256-os majd elad az állampapírból, aztán akkor lesz neki pénze a hónapvégéig, minek hagyni neki, így is tök jól járt, meddig pumpolta szegényt...
2023. okt. 17. 13:20
252/277 anonim válasza:
Nekem van paranoid skizofrén a családban, aki most az IMEI-ben parkol évek óta. (Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet) Ő nagyon durva dolgokat csinált, rendszeresen kellett elvitetni, de folyton kiengedték, nem lehetett vele mit csinálni. Ha nem szedte a gyógyszereit, nem járt az orvosához akkor se tudtak vele érdemben mit csinálni. Volt, hogy a TEK vitte el, ilyen elágazó bottal nyomták a falhoz, hogy meg tudják fogni, akkor se maradt sokáig bent... Végül az kellett ahhoz, hogy tartósan kivonják a forgalomból, hogy majdnem megölt egy embert. Így bekerült az IMEI-be, ahol gyakorlatilag a végtelenségig bent lehet felejteni, ebből rosszabb, mint a börtön, mert itt nem jár le a büntetés, ha nincs hova kiengedni. Valakinek vállalni kéne a felelősséget, de a családban mindenki hülye lenne. Időnként telefonálgat, hogy ő teljesen normális és hozzuk ki, de bolondok lennénk. Ha nem követ el ilyen súlyos bűncselekményt, akkor szabadon mászkálna most is, mert elengedik, hiába tudja mindenki, hogy mi lesz a következő. De innen nem engedik csak úgy el, márpedig most is csak azért "normális", mert itt felügyelet alatt van és nincs olyan opció, hogy ő akkor nem szedi a gyógyszereket stb.
2023. okt. 17. 13:25
253/277 anonim válasza:
258-as vagyok, ezt már csak azért írom le, hogy tényleg nincs mitől félned, sajnos veszélyes elmebetegek is mászkálnak az utcán, úgy, hogy a rendszer tisztában van vele és mégse csinálnak semmit, nem lehet csak úgy valakit ott tartani sőt bevinni sem, akkor se ha évtizedek óta nyilvántartott súlyos mentális beteg.
2023. okt. 17. 13:27
254/277 anonim válasza:
Akkor majd várhatod a polgári pert a nyakába.
2023. okt. 17. 16:35
255/277 A kérdező kommentje:
Jó, én kész vagyok... :D Az már biztos, hogy ő az életképtelen. Ugyanis az imént elkezdte eladogatni az állampapírokat úgy hogy nekem még mindig van hozzáférésem ahhoz a bankszámlához ahová beérkezett a pénzt.
2023. okt. 17. 16:55
256/277 anonim válasza:
Lesz is hozzáférésem, önhatalmúlag csak úgy nem tud letiltani onnan. Igazából egy teljesen újat kellene nyitnia magának.
2023. okt. 17. 17:01
257/277 anonim válasza:
Legalább leesett neki, hogy nem mész vissza 😃
De óvatosan, többet ne vegyél le mint, ami jár, nehogy bajba kerülj a végén. Ha pl most levettél 800 korül az ő fizujával együtt és kb ennyi marad neki papírban, azt már ne piszkáld :))
2023. okt. 17. 17:02
258/277 anonim válasza:
Igy van. Ahhoz ne nyuljal mert az igy az ove. Vagyonkozosseget alkottatok, a felet kb elvitted. Ez ellen jogilag se tud tenni semmit. Viszont ha azt is lenyulnad akkor azt mar nem tudnad megvedeni egy esetleges polgari perben.
2023. okt. 17. 17:07
259/277 A kérdező kommentje:
Levettem tegnap délelőtt 685 ezret, most pedig, ha már ilyen okos volt, még 300-at. :D Kb. most vagyok ott, hogy ennyi illet meg engem. Ha elad még többet (kelleni fog neki, mert megint kb. 0 van a számlán), ahhoz már nem nyúlok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!