Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg baromi nagy kérés, hogy most az egyszer ne adja haza a pénzt, mert állatorvosra kéne?
A macskámat műteni kell, 150 ezer ft, és utána is kell gyógyszer meg utókezelés, ami alkalmanként 5-10 ezer ft.
Simán beleférne anyagilag, csak a párom minden hónapban hazaad a szüleinek 200 ezer ft-ot. Már ez alapból zavar valamennyire, de elfogadtam.
Most megkértem szépen, hogy most az egyszer ne tegye, de hallani sem akar róla, merthogy jön a fűtésszezon és a szülei kétségbe vannak esve, és már amiatt is csalódott bennem, hogy eszembe jutott egyáltalán, hogy helyettük a 8 éves macskámra költenénk, akinél nem is garancia, hogy felépül, meg amúgy is pár év és elpusztul.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Kiírtam fordított nemi szerepekkel a kérdést. Kíváncsi leszek, hogy ott mik lesznek a válaszok. >:)
Mellesleg ez a kérdés KAMU!
- Az elején írta, hogy szerelmes, majd a végén szakítana.
- Az elején normális a pasi, most meg fél tőle.
- 400-at keres, gondolom nem hülye, de nem tudja, hogy kell bankszámlát nyitni? Mennyi ész kell a "Belépek BÁRMELYIK bankba, és annyit mondok: Üdv! számlát nyitnék."-hez? 70 IQ-s, C-knek is sikerül.
- Számlát nem tud nyitni, de állampapíron lovagol.
183. 184.
Nyugi! Hamarosan jön a "Sajnos meghalt a cicám a féreg pasim miatt..." válasz.
"és emiatt ne tudjanak fűteni a párod szülei!"
A párja szülei azért nem tudnak fűteni, mert az aktívkorú anyja nem megy el dolgozni, mert nem akar, de legalább sokat költenek cigire.
Nagyon vicces, hogy ha a nő kifejti, hogy nem kell mamahoteles 250-et kereső pasas, mert a nő már letett az asztalra valamit(tanulás, munka, ingatlan, kocsi) = fuuuj, anyagias beképzelt rbanc, hát mi az, hogy nem jó neki a csóró, lusta pasas, egy peképzelt hárpia
Ha a nő nem ért a pénzhez, nem gyűjtöget= életképtelen, egyedül fog megrohadni ilyen mentalitással
Döntsétek már el, kit utáltok 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!