Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg baromi nagy kérés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg baromi nagy kérés, hogy most az egyszer ne adja haza a pénzt, mert állatorvosra kéne?

Figyelt kérdés

A macskámat műteni kell, 150 ezer ft, és utána is kell gyógyszer meg utókezelés, ami alkalmanként 5-10 ezer ft.

Simán beleférne anyagilag, csak a párom minden hónapban hazaad a szüleinek 200 ezer ft-ot. Már ez alapból zavar valamennyire, de elfogadtam.

Most megkértem szépen, hogy most az egyszer ne tegye, de hallani sem akar róla, merthogy jön a fűtésszezon és a szülei kétségbe vannak esve, és már amiatt is csalódott bennem, hogy eszembe jutott egyáltalán, hogy helyettük a 8 éves macskámra költenénk, akinél nem is garancia, hogy felépül, meg amúgy is pár év és elpusztul.

2023. okt. 15. 19:43
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/277 anonim ***** válasza:
18%

139 vagyok, aki szereti az állatokat, de ha nincs pénz, nincs pénz.

Vár az állatka 2-3 hete, ahogy sajnos ebben az országban sok ember is kénytelen várni hetet-hónapokat sürgős beavatkozásra is…

Beszélj az állatorvossal, állatkórházzal, reméljük, nem 2-3 héten múlik.

(Egyébként is adnának időpontot, talán pont akkorra…)

Fontos az állatkád, de a higgadt gondolkodás is- ha már ekkora balek voltál, ne légy az tovább- a macskádnak is az lenne az érdeke, hogy legyen pénzed.

MOST NINCS.

2-3 hét múlva (fizetéskor) sem lesz, ha minden marad változatlanul, ergo a macskának 2-3 hét múlva sem lesz jobb, nem lesz rá pénz.

CSAK ha változtatsz. Ahhoz meg ész és higgadtság szükséges.

2023. okt. 15. 23:28
 142/277 anonim ***** válasza:
30%
…ha az ő mobiljáról adod el, akkor nem- marha nehéz lenne bizonyítani, hogy nem ő volt, gyakorlatilag lehetetlen… de mondjuk az én eszközömön ujjlenyomatos és face azonosítás is kell egy ilyen tranzakcióhoz… imádkozz, hogy emberünk ennyire ne legyen paranoid :D
2023. okt. 15. 23:29
 143/277 anonim ***** válasza:
16%
#143: Ha eladod meghurcol érte biztosan és jogosan, mert az ő nevén van.
2023. okt. 15. 23:30
 144/277 anonim ***** válasza:
83%

Vegyél le pénzt kp-ban(ne szólj neki előtte) , vidd a cicát ahova kell. Ha kevés lesz a pénz, adjon el az állampapírból. Ne foglalkozz vele, mi lesz utána, minden úgy lesz, ahogy lennie kell. Mi a legrosszabb, szakít veled? Hálistennek, igazából az a legjobb, ami veled történhet. Nonsense, hogy 400at keresel és nagy kegyesen van 4 kozmetikumod, mindből a legolcsóbb, a szülőknek meg 120 ezer a cigije, amit ti finanszíroztok.

Amúgy mikor ilyenekkel jön, hogy minek felesleges dolgokra költeni? Válasz: ugyanazért, amiért a szüleidnek cigire egy olcsóbb albérlet árát havonta.

2023. okt. 15. 23:32
 145/277 A kérdező kommentje:

De van pénz, csak nem kellene 2 lehúzós felnőtt embernek adni, akik közül az egyik nem hajlandó dolgozni 54 évesen, mert "nem tudná már megszokni", és már a munka gondolatától is bőg, a másik meg nyugdíjas, és ebben az anyagi helyzetben láncdohányosok, és olyan házban laknak, aminek még a rezsiköltségét sem tudnák kifizetni, mindezért pedig a világra haragszanak és a saját gyereküktől szó szerint követelik a pénzt, merthogy "ő nyelte el 20 éven át".

Erre a beavatkozásra sajnos nem lehet várni 2-3 hetet. Sőt, már az is erős, hogy hétfőig várunk, az életével játszunk. Fel kell vágni a hasát, mert valahol szűkület/elzáródás van neki, simán benne volt a pakliban, hogy talán még a hétvégén is súlyos állapotba kerül. Ilyen műtéttel embert sem váratnak, mert nem lehet.

2023. okt. 15. 23:34
 146/277 A kérdező kommentje:

A szakítástól egyáltalán nem félek, hiszen én szeretnék már szakítani vele.

Csak a megtorlástól félek, ezért szeretném okosan csinálni.

2023. okt. 15. 23:36
 147/277 A kérdező kommentje:

A macskát biztos, hogy ki fogom fizetni holnap. Meghal a nagy lóf...t!!!

Csak az a kérdés, hogy hány órakor nyitok új számlát, mikor veszem le a közös számláról a pénzt, mikor fizetem ki a macskát, valamint, hogy az állampapírokkal próbálok-e kezdeni valamit vagy nem.

2023. okt. 15. 23:39
 148/277 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, vedd le reggel a pénzt és vidd a cicát. Vegyél le pluszban annyit, hogy ha nagy balhé lesz, legyen pár napi tartalékod. Van egy csomó pénzetek állampapírban, amit bármikor el lehet adni, szóval nem az van, hogy utána nem lesz mit enni.

Óriási balhé lesz, igen. De ez egyben nagyon jó neked, mert megágyaz a következő beszélgetésnek:

Szivem, rájöttem, hogy teljesen ki vagyok neked szolgáltatva anyagilag. Ha hirtelen bajba kerülök, egyszerűén nem rendelkezek a saját pénzemmel. Basszus, nem vagyok gyámság alatt és nem az apám vagy! Mi a garancia, ha nekem kellene pl soron kívüli kuvizsgálás magánban, arra nem sajnálnád? Megyek bankszámlát nyitni. A közösre utalok 200ezret ahogy te is, a maradék pénze mostantól mindkettőnknek a magánügye. Jó tanulópénz volt nekem ez a macskás, hogy mire számíthatok tőled ha bajba kerülök, többet ebből nem kérek. Ja, és az állampapírt is mindenki magának intézi ezentúl.

2023. okt. 15. 23:43
 149/277 A kérdező kommentje:

153

Ez nagyon jó lenne, ha vele akarnék maradni. De odáig jutottam, hogy semmiképp nem szeretnék. Eddig is tudtam a lelkem mélyén, hogy mi a helyzet, de most a válaszok pofán csaptak. Egyszerűen nem maradhatok vele.

2023. okt. 15. 23:48
 150/277 anonim ***** válasza:
79%
#153 vagyok. Ha ezt így elmondod, úgy is kézzel-lábbal hadakozni fog, nem megy bele. Érd el, hogy ő szakítson, állítson választás elé, hogy vagy ő vagy fizetésed(még leírni is abszurd) te meg "szomorúan" a fizudat választod. De így talán nem lesz akkora balhé mintha te borítanád rá az asztalt. Légy ügyes és kicsit rafinált.
2023. okt. 15. 23:53
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!