Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg baromi nagy kérés, hogy most az egyszer ne adja haza a pénzt, mert állatorvosra kéne?
A macskámat műteni kell, 150 ezer ft, és utána is kell gyógyszer meg utókezelés, ami alkalmanként 5-10 ezer ft.
Simán beleférne anyagilag, csak a párom minden hónapban hazaad a szüleinek 200 ezer ft-ot. Már ez alapból zavar valamennyire, de elfogadtam.
Most megkértem szépen, hogy most az egyszer ne tegye, de hallani sem akar róla, merthogy jön a fűtésszezon és a szülei kétségbe vannak esve, és már amiatt is csalódott bennem, hogy eszembe jutott egyáltalán, hogy helyettük a 8 éves macskámra költenénk, akinél nem is garancia, hogy felépül, meg amúgy is pár év és elpusztul.
Tudod ki adna a KÖZÖSBŐL 200 rongyot a pasim anyjáéknak.
Mondd csak, neked elmentek otthonról, hogy ilyenbe belemész?!
Az a "lebukás", hogy ti ketten itt kijelentitek? :D
Semmit nem fogok írni, arra mérget vehettek. Még ezt a "mentőövet" is elvettétek tőlem, hogy normális emberekkel normálisan társaloghassak itt anélkül, hogy agresszív, rosszindulatú elemek rontanák itt a levegőt és állnának neki sértegetni. Sebaj, ez van, megszoktam.
Ha párkapcsolatban él akkor nem költ arra amire akar főleg akkor nem ha nem ért hozzá és még esélyes az is hogy betegség miatt beszámíthatatlan.
A 20 parfüm már erősen a gyámságért kiáltó kategória pláne úgy hogy van beteg a családban.
Szerintem maga a kérdés nem kamu de az ahogy a pasiját beállítja szemétnek az aljas hazudozás. Azért csinálta hogy lássák el tanácsokkal hogyan lopja szét mert magától még egy számla nyitásához is életképtelen.
#236! Már nem él párkapcsolatban, szóval megnyugodhatsz😉
Amúgy pont annyira élt párkapcsolatban, mint a "párja", aki meg arra költött, amire akart. Akkor most hogy is van ez?🤔
Mint már párszor felvilágosítottak, még mindig nem gyámság, hanem gondnokság a szó, amit keresel, ezt neked tudnod kéne, mert tuti, neked is van.😁 Amúgy megnézném, hogy helyeznél gondnokság alá valakit, csak azért, mert 20 parfümje van, de kérlek próbáld meg, hagy röhögjenek a hivatalban. Ha már ott vagy, vedd is videóra és tedd fel ide, hagy röhögjünk mi is.🤣
Az, hogy "van beteg a családban" egyelőre csak a te agymenésed, semmivel nem sikerült még bizonyítanod, hogy a 2 kérdés kiírója ugyanaz, de várjuk. Úgyis nagyon ráérsz, mivel folyton ezen pörögsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!