Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg baromi nagy kérés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg baromi nagy kérés, hogy most az egyszer ne adja haza a pénzt, mert állatorvosra kéne?

Figyelt kérdés

A macskámat műteni kell, 150 ezer ft, és utána is kell gyógyszer meg utókezelés, ami alkalmanként 5-10 ezer ft.

Simán beleférne anyagilag, csak a párom minden hónapban hazaad a szüleinek 200 ezer ft-ot. Már ez alapból zavar valamennyire, de elfogadtam.

Most megkértem szépen, hogy most az egyszer ne tegye, de hallani sem akar róla, merthogy jön a fűtésszezon és a szülei kétségbe vannak esve, és már amiatt is csalódott bennem, hogy eszembe jutott egyáltalán, hogy helyettük a 8 éves macskámra költenénk, akinél nem is garancia, hogy felépül, meg amúgy is pár év és elpusztul.

2023. okt. 15. 19:43
 241/277 anonim ***** válasza:
100%
Írj neki, hogy ne zaklasson, mert kénytelen leszel feljelenteni ha nem fejezi be. Az üzeneteit olvasatlanul töröld, ne ragálj. Megunja hamar ha nem kap figyelmet.
2023. okt. 17. 11:36
 242/277 anonim ***** válasza:
32%
Amugy az allampapirral mi lett?
2023. okt. 17. 11:41
 243/277 anonim ***** válasza:
100%

Most eszembe jutott egy pár éves sztori itt, hasonló volt annyiban a helyzete a kérdezőnek, hogy ott is a pasi szüleit pénzelték elég rendesen, bár emlékeim szerint ennyire nem volt toxikus az a kapcsolat. Na mindegy, lényeg, hogy amikor már besokallt a csaj, és megmondta a pasinak, hogy vége, költözhet - a csajé volt a lakás, és ő is keresett többet - akkor az exanyós felhívta, hogy mit képzel magáról, mi lesz így velük, mert a fiacskájuk nem fogja tudni őket támogatni a kevéske tanári fizetéséből.

Szóval ha esetleg kapsz ilyen jellegű telefonhívást, annyira ne lepődj meg rajta, előfordult már ilyen a történelem során . . .

2023. okt. 17. 12:08
 244/277 A kérdező kommentje:

Az állampapírral nem csináltam semmit. Egyrészt azért nem, mert ahhoz másképp kellett volna időzíteni, ahhoz itthon kellett volna lennie, mert kellett volna a gépe és a telefonja is. Szóval várnom kellett volna vele minimum egy napot és nem is biztos, hogy sikerült volna.

A cicám miatt pedig muszáj volt gyorsan cselekedni, mert semmiképp nem hagytam volna meghalni. Szóval a rendes számláról le kellett vennem a pénzt, és tudtam, hogy ha ezt meglépem, akkor onnantól vége, és inkább úgy döntöttem, hogy ha ezt meglépem, akkor el is húzok, szakítok is egyúttal.

2023. okt. 17. 12:17
 245/277 anonim ***** válasza:
89%
Es vegul levettel minden penzt a szamlarol?
2023. okt. 17. 12:20
 246/277 anonim ***** válasza:
93%

A lehető legjobb döntést hoztad, bár szerintem ezt te is tudod.

Az állampapíros pénz az tanulópénz, bántja az ember igazságérzetét, de ott rohadjon meg vele, te jól jártál így is.

2023. okt. 17. 12:21
 247/277 A kérdező kommentje:

Minden pénzt levettem a számláról. Tudom, hogy valid érvek voltak ellene, de elborult az agyam, szóval inkább ezt a döntést hoztam. Ha akar, próbáljon feljelenteni csak nyugodtan, szerintem nehéz lenne elérni, hogy valóban foglalkozzanak ezzel, és vissza tudjon szerezni tőlem egy fillért is.

Egyébként annyit leírok, hogy itt sokan vihogtak, hogy én milyen életképtelen vagyok, hogy nem tudok számlát nyitni, meg stb. Amikor kérdeztem, hogyan kell, akkor nem úgy értettem, hogy nekem valami debil útmutató kell a válaszolóktól, mert nem vagyok képes magamtól. Tudom jól, hogy ráguglizok, aztán egy tetszőleges banknál ott van lépésről lépésre, hülyebiztosan leírva. Azt nem tudtam hirtelen, hogy akkor, vasárnap este egyáltalán van-e lehetőségem, mert azt nem tudtam, mert az online procedúrákkal nem vagyok tisztában, és amennyire akkor hirtelen utánaolvastam, valamelyik banknál úgy lehet online, hogy videohívás kell egy alkalmazottal, meg átvilágítás, és hasonlók, és amíg ez nincs meg, korlátozottan lehet használni.

Csak azt akartam időben belőni, hogy leghamarabb mikorra lesz egy használható bankszámlám, melyik banknál a legegyorsabb, mikorra időzítsem azt, hogy leveszem a pénzt, mikor fizessem ki az állatorvost és mikor pakoljak ki a lakásból és költözzek el. Ha a másik egy üvöltöző, lenéző ember, aki hallani sem akar arról, hogy te dönts a saját pénzedről is, te pedig leveszel a közös számláról mindent, akkor úgy kell intézni, hogy sehol se legyen hiba a kivitelezésben. Mert az a kockázat, hogy nem tudom kifizetni a macskát, vagy az, hogy hazajön őrjöngeni, ki tudja mit talál ki. Vagy ha éppen nálam van készpénz, akkor elmarja tőlem, vagy bármi hasonló.

2023. okt. 17. 12:35
 248/277 anonim ***** válasza:
0%
253. Na és most? Mi lesz veled? Lakás? Kaja?
2023. okt. 17. 12:47
 249/277 A kérdező kommentje:
Mert mégis mi lenne?
2023. okt. 17. 12:50
 250/277 anonim ***** válasza:
85%

Hát miután ott maradt az állampapír, így egálban vagytok. Én mondjuk hagytam volna a számlán annyit, ami fedezi az ebben a hónapban rám eső albi+rezsi felét, hogy ne kiabálhasson rám kígyót-békát kb 100-150000et, de én már csak ilyen balek vagyok.

Arra a kérdésre én is emlékszem, ahol emiatt váltak és anyós számon kérte a csajt, hogy most hogy fogja őket a fiuk támogatni. De ott volt valami értelmi fogyatékos testvér Zsuzsuka vagy ki, arra kellett a sok pénz, amit a fiuktól/menyüktől gomboltak a szülők.

2023. okt. 17. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!