Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg baromi nagy kérés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg baromi nagy kérés, hogy most az egyszer ne adja haza a pénzt, mert állatorvosra kéne?

Figyelt kérdés

A macskámat műteni kell, 150 ezer ft, és utána is kell gyógyszer meg utókezelés, ami alkalmanként 5-10 ezer ft.

Simán beleférne anyagilag, csak a párom minden hónapban hazaad a szüleinek 200 ezer ft-ot. Már ez alapból zavar valamennyire, de elfogadtam.

Most megkértem szépen, hogy most az egyszer ne tegye, de hallani sem akar róla, merthogy jön a fűtésszezon és a szülei kétségbe vannak esve, és már amiatt is csalódott bennem, hogy eszembe jutott egyáltalán, hogy helyettük a 8 éves macskámra költenénk, akinél nem is garancia, hogy felépül, meg amúgy is pár év és elpusztul.

2023. okt. 15. 19:43
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/277 anonim ***** válasza:
98%
Holnap nyitsz új bankszámlát, a következő fizut már arra kéred(nem szólsz neki). Az állampapírból amúgy sem láttál volna egy fillért sem, azt arra gyűjtögeti, hogy zsaroljon vele meg hogy legyen mihez nyúlni ha kirakod. Ebből úgy tudsz kiszálni legkisebb veszteséggel ha sos kirakod. Amúgy megmondod, hogy a macska meg lesz műtve, ebben a hónapban nem lesz állampapír véve, nem létszükséglet. A szülei most"csak"150-et kapnak és megvan a műtét ára. Fontosabb a macska kérdésre: Igen, nekem ő ugyanolyan fontos, 8 éve ő is a családom és akkor? Mikor összejöttünk nem tudtad?
2023. okt. 15. 20:51
 62/277 anonim ***** válasza:
97%

Az is a problémám, hogy ha szakítok vele, akkor biztos vagyok benne, hogy egy fillért sem fogok látni az állampapíros megtakarításból. Sőt, még attól is félek, hogy azzal fog szórakozni, hogy letiltatja a bankkártyát vagy elszedi róla a pénzt."

Ne legyél már ilyen málé! Abból a pénzből már úgyse fogsz látni soha semmit! Nagyon okos a te pasid, hogy hogyan kell téged kifosztani! Viszont minél tovább maradsz, annál több pénzed megy neki, amit sose fogsz látni. Egyszerűen nyitsz egy másik számlát, a fizetésedet oda utaltatod, magadat leveteted a közösszámláról és lelépsz. Előtte persze kifizeted a macskát, így hónap közepén csak tudsz még annyit leszedni a számláról.

Ne szégyelld magad, biztos van olyan családtagod akinek nagy vonalakban el tudod mondani, hogy mi történt, hogy hogyan bánt veled, ordibálás, lehúzás, fenyegetés, azt verte a fejedbe, hogy nélküle vége az életednek és tönkre tesz és nagyon szépen megkéred, hogy addig hadd menj oda, míg nem találsz más helyet ahol lakhatsz. Mivel jó fizetésed van, meg esélyed is arra, hogy még sokkal jobb legyen, így nem kell attól félned, hogy mi lesz veled egyedül.

2023. okt. 15. 20:52
 63/277 Noren1989 ***** válasza:
94%
#62, szerintem a közös számla, közös életvitel miatt nyugodtan követelheti felszólítással az állampapírok felét, csont nélkül.
 64/277 anonim ***** válasza:
92%

És ha fontosabb? Egy ilyen párnál nekem a plafon sarkában terpeszkedő pók is fontosabb.

#59! Mit? Hát, fizukor vedd le az összes penzt a számláról és húzz el onnan. Az állampapírokból úgyse fogsz te látni egy fillért se soha, akármeddig is maradsz ott. Szerinted miért van az ő nevén, okoska?

65/277 anonim ***** válasza:
5%
Kérdező biztos hogy nem adna neked pénzt fűtésszezon alatt? Erre válaszolj! Miért gondolja, hogy anyagias vagy? Sok pénzt költöttél el? Azért "meghallgatnám" az ő verzióját is. De ha te tényleg ártatlan vagy ebben az egész sztoriban, akkor lépned kell. Mondjuk azzal én se értek egyet, hogy a cica többet ér, mint egy ember, hiába nem dolgozik az anyja (annak is lehet sok oka), vagy hogy pöffékelnek (attól még lehetnek jó emberek, a cigaretta nem bűn!), mert különbség, hogy szerzel pénzt máshonnan, vagy fáznak idős emberek. Az állat a te felelősséged, ha nem tudod ellátni, akkor minek tartod?
 66/277 anonim ***** válasza:
89%
Bér még akár őt is kirakhatod, mert a 200-as albi mellé egyedül a maradék 200-220-ból azért meg tudsz lenni. Csak én nem akarnék ott maradni, mert szerintem ez egy olyan alak, aki visszajár majd a nyakadra, mert nem fog egykönnyen beletörődni, hogy lelépett az aranytojást tojó tyúkja.
2023. okt. 15. 20:54
 67/277 A kérdező kommentje:

Jó, akkor megegyeztünk, hogy nem szeretem magam eléggé, és abban is, hogy hülye vagyok.

Elfogadom.

De akkor koncentráljunk a megoldásra.

Az első és legfontosabb: Hogyan fizessem ki a macskát? Egyszerűen csak vegyem le a bankszámláról és tojjam le a reakcióját?

A második: Ha lelépek tőle, akkor technikailag mit csináljak? Hogyan akadályozzam meg, hogy szórakozzon a közös számlával? Azt sem tudom, mennyi idő nyitni egy újat. Azért feljelenthet a rendőrségen, ha mondjuk a jelenleg számlán lévő pénzt átutalom a saját anyámnak, majd nyitok egy új számlát és átutalja nekem?

A harmadik: A megtakarításból hogyan jussak hozzá a pénzhez, ami engem illet? Ha igazságosak vagyunk, legszívesebben elvenném az egészet. Mert az én bevételemnek köszönhető az, hogy van. Ő a kétszeresével támogatja a láncdohányos, pénzzel valóban bánni képtelen szüleit. Soha nem lenne pénze nélkülem állampapírra.

De ha lehetetlen, akkor megelégszem a felével.

2023. okt. 15. 20:55
 68/277 anonim ***** válasza:
87%

"vagy hogy pöffékelnek (attól még lehetnek jó emberek, a cigaretta nem bűn)"

Ha a gyerekedtől kell akár csak egy forintot is kérni akkor igen is bűn a dobozonként 2000 forintál is drágább cigicskét pöfékelni.

2023. okt. 15. 20:56
 69/277 anonim ***** válasza:
92%
Öt perc új számlát nyitni. Úgy akadályozod meg, hogy szórakozzon, hogy nem mondasz neki semmit, csak szépen egy lépéssel előtte jársz és elintézel mindent, aztán hűlt helyedet találja.
2023. okt. 15. 20:57
 70/277 anonim ***** válasza:
93%
66, te magadnál vagy? Nem bűn a cigi, de két láncdohányosnak havi 120 000Huf! Pofám szakadna le ha ezért a gyerekem pumpolnám. A csávő meg fűtéssel jön mikor a szülők havi 120at elfüstölnek. Egy doboz cigi ára már 2000felett van. Egy láncdohányosnak kell a napi egy doboz, lehet, hogy keveset mondtam a 120-al.
2023. okt. 15. 20:57
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!