Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg baromi nagy kérés, hogy most az egyszer ne adja haza a pénzt, mert állatorvosra kéne?
A macskámat műteni kell, 150 ezer ft, és utána is kell gyógyszer meg utókezelés, ami alkalmanként 5-10 ezer ft.
Simán beleférne anyagilag, csak a párom minden hónapban hazaad a szüleinek 200 ezer ft-ot. Már ez alapból zavar valamennyire, de elfogadtam.
Most megkértem szépen, hogy most az egyszer ne tegye, de hallani sem akar róla, merthogy jön a fűtésszezon és a szülei kétségbe vannak esve, és már amiatt is csalódott bennem, hogy eszembe jutott egyáltalán, hogy helyettük a 8 éves macskámra költenénk, akinél nem is garancia, hogy felépül, meg amúgy is pár év és elpusztul.
Macskàsként én is tàmogatom a szüleimet, de nem ekkora pénzzel, pedig kisnyugdíjas/rokkantak.
Szerintem ideje osztozkodnotok, hiszen azàllampapírokba fektetett megtakarítàs több, mint a fele a tied ( a 400+400-200 szàmítàs alapjàn).
Ha a nevedre van iratva/àtruhàzva, szépen eladsz 150k-nyi részt, ellàtod a macskàd, és keresel egy olyan faszit, akivel normàlisak a pénzügyeid is.
ÁLLJ!
200-at ad anyunak. 200-at ad a lakásOTOKra, azaz a KETTŐTÖK, lakására. A te 400-adból 100 állampapírra... mármint magyarra... döglött lóra minek új nyereg, de mindegy... akkor is marad 300.
Azért ne mondjátok már, hogy teljesen lehúzza, semmi ilyesmiről nincs szó! A kérdező beleegyezett, hogy közös legyen a kassza, az ő nevén fusson az állampapír! Sőt még abba is, hogy nem keres jobb munkahelyet! Kérdező meg ne haragudj rám, de a te kezed benne van ebben az egészben.
Legyetek külön kasszán, vagy hagyd el. Más megoldás nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!