Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg baromi nagy kérés, hogy most az egyszer ne adja
haza a pénzt, mert állatorvosra kéne?
Figyelt kérdés
A macskámat műteni kell, 150 ezer ft, és utána is kell gyógyszer meg utókezelés, ami alkalmanként 5-10 ezer ft.
Simán beleférne anyagilag, csak a párom minden hónapban hazaad a szüleinek 200 ezer ft-ot. Már ez alapból zavar valamennyire, de elfogadtam.
Most megkértem szépen, hogy most az egyszer ne tegye, de hallani sem akar róla, merthogy jön a fűtésszezon és a szülei kétségbe vannak esve, és már amiatt is csalódott bennem, hogy eszembe jutott egyáltalán, hogy helyettük a 8 éves macskámra költenénk, akinél nem is garancia, hogy felépül, meg amúgy is pár év és elpusztul.
Holnap azzal kezd, hogy új bankszamlat nyitsz... minnél tovább húzod, annál többet gombol le rólad!
Felnőtt ember vagy, ne ő osztogassa be a te fizetésed!!!
Sürgősen új számla,így se fogsz látni az állam papírból, de ne hagyd magad, hog még többet lenyuljon. Szereted, ha ő szeret akkor elfogadja, hog mostantól mindent felesbe fizettek, ami közös.... az után pedig hogy neki mennyi jut haza küldeni, ne emesszem, oldja meg ő ha annyira nagy fiú....
Ez az ember kihasznál és lenéz téged!
2023. okt. 15. 20:58
72/277 anonim válasza:
Egyszer egy pasi ismerősöm arra ment haza, hogy a csaja elköltöztött még a wc papírt is elvitte és csak egy levelet hagyott, hogy "gyűlöllek te állat!" mondjuk olyan egy pasas, hogy nem csodálom. És teljesen le volt taglózva, hogy neki fel se tűnt mire készül. :D
2023. okt. 15. 20:58
73/277 anonim válasza:
Hát bocsásson meg a világ, de nem hiszem el, hogy pont cigarettára ad nekik pénzt, hanem inkább kajára, vagy bármi másra. De ha még úgyis lenne, akkor is a szüleiről van szó, nem egy cicáról, ami mégcsak nem is az övé. Még gyerek volt felnevelték, adtak neki enni, ruházták, akkor igenis vissza illik adni ha már egyszer öregek/betegek! Ja a szülő adjon kölcsön, támogasson, de a gyereknek nem muszáj... No comment.
2023. okt. 15. 21:00
74/277 anonim válasza:
74# na jól van maradjál már, annyi eszed van, amennyi látszik. A szülőket lehet támogatni, ésszerű összeggel és akkor, ha nem hülyeségekre költenek. A gyerekeknek ugyanis még saját ingatlant kell szerezni, családot kell alapítani, nem pedig arra költeni, hogy a szülőknek kiteljen cigi. Addig amíg bármilyen felesleges kiadásuk van és a cigi ilyen, de még a coca cola is, addig pofátlanság lehúzni a gyerekeket. De én továbbra is fenntartom, hogy az a pénz nem is biztos, hogy elmegy a szülőkre, hanem csak el van sikkasztva és azt is gyűjti magának vagy legalábbis egy részét.
2023. okt. 15. 21:03
75/277 anonim válasza:
Számlát nyitni pár perc, online is lehet. HR-nek jelzed, hogy változott a számlaszámod és a kövi fizut az újra kéred. Elkéred az állampapír rád eső részét. Én amúgy rafinált lennék ha még bírod egy darabig ezt a bunkót. Nyitnék a MÁKnál én is értékpapírszámlát és onnantól oda is utalunk (állampapír)szépen ameddig össze nem jön némi vésztartalék. Nem tetszik neki? Hát ő mondja, hogy nem tudsz felelős pénzügyi döntéseket hozni, mondd meg neki, hogy épp elkezdted, legyen rád büszke.
2023. okt. 15. 21:03
76/277 anonim válasza:
Ha pénz miatti veszekedés van, legjobb lenne elsőként külön kasszára térni. Hiszen így egyikőtöknek se felel meg.
Írom ezt eltekintve attól, hogy se szülőkre, se macskára nem adnék ki ennyit.
2023. okt. 15. 21:05
77/277 anonim válasza:
Nekem a vésztartalék az lenne, hogy kipucolnám a közöset és mennék egy rokonhoz egy pár hétre. Főleg, hogy a macska kérdést nem oldja meg, hogy mit kapna ha ott maradna és úgy fizetné ki az állatorvost.
2023. okt. 15. 21:05
78/277 anonim válasza:
#75: Jól van, legyen igazad. De akkor miért nem hagyja el? Azért, mert életképtelen, itt kér tanácsokat. Még azt se tudja, hogy pár perc új számlát nyitni! Hát eskü kezdem én is azt hinni, hogy kamu az egész történet. Hihetetlen hogy valaki még azzal se van tisztában!
2023. okt. 15. 21:06
79/277 anonim válasza:
Új számlát nyitni 5 perc. Azonnal add le a munkahelyeden az új számlaszámod, hogy a következő fizud már oda érkezzen.
Ez a legfontosabb, meg hogy találj valakit, aki befogad pár hétig, amíg találsz albit.
A pénzt nem kell anyukádnak utalni, le is veheted.
Az állampapírok felét meg ráérsz utána behajtani ügyvéd segítségével.
2023. okt. 15. 21:06
80/277 anonim válasza:
Szépen megfenyegeted, hogy vagy ad neked annyit azokból az állampapírokból annyit, hogy elvidd a cicát állatorvoshoz, vagy külön kassza, élkülön minden, és akkor a szüleinek sem tud adni. Így legalább ennyit visszaszerzel. Utána érzékeny búcsút veszel tőle, mert minden egyes hónapban bukod a pénzt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!