Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket b*szott már így át...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket b*szott már így át egy nő?

Figyelt kérdés

Barátnőm felhozta, hogy van egy barátnője, akinek bejövök, és ő arra gondolt, hogy nem engedné, hogy én meg a barátnője "együtt" legyünk, de felvetette a hármast. Konkrétan megkérdezte, hogy mi lenne, ha őt is, meg a barátnőjét is dugnám egyszerre?

Nyilván belementem, és itt jön a bibi, azt mondta, hogy csak letesztelte milyen vagyok "valójában", és azt vágta a fejemhez, hogy akkor nyugodtan menjek, aztán keféljek meg mindenféle r*bancot, de a barátnőjéhez meg hozzá többé ne nyúljak, mert ki tudja milyen lotyókkal voltam én előtte.

???? Most szakítani akar, nem bízik bennem stb. Ezzel mit tudok kezdeni?

2023. okt. 1. 12:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 A kérdező kommentje:

Pedig külsőre meg nem mondanád, hogy nem szeret, bár remélem azért nincs igazad utolsó, és tudom, hogy sokan most inkább a barátnőm oldalára állnak, hogy én mekkora egy gyökér vagyok stb.

Akik csak engem pocskondiáznak, azok nézzenek önmagukba. Attól, mert ők konkrétan ilyen dolgot nem tettek, attól még biztos tettek mást, ami ugyanúgy rossz, és nem, nincs olyan, hogy az, amit én elb*sztam most, az "sokkal rosszabb", mert nincs ilyen. Ti sem vagytok szentek, legalább magatoknak ne hazudjatok.

2023. okt. 2. 12:52
 72/77 anonim ***** válasza:
100%

70-es vagyok: Itt a párodnál az egyenes kommunikáció és a bizalom hiánya az oka. Az ilyen csőbehúzósdinak semmi helye a párkapcsolatban. Az a baj, hogy a nők nagy részét a környezete még ma is ilyen praktikázásra tanítja.

Ha egy pár ezt őszintén meg tudja beszélni, semmi baj. Erőltetni semmit se szabad, egy olyan férfit én is elhagynék, aki rám akarna pl. hármasozást erőltetni. A lényeg, hogy őszintén meg tudják ezeket egymással beszélni.

2023. okt. 2. 13:00
 73/77 anonim ***** válasza:
9%

Ha tényleg szeret, csak emiatt nem fog elhagyni. Ha mégis, akkor ez a teszt csak egy ürügy volt.

Én teszteltem egyszer a páromat kb ugyanígy, de nem akadtam ki a válaszán, csak egy kicsit zavart, mert átgondoltam hogy amúgy mennyire jól megvagyunk és hogy mennyire őszinte velem még akkor is, ha ilyen kényes dologról van szó.

Lehet, hogy bár hevesen reagált, meg fog nyugodni, mert szeret.

2023. okt. 2. 13:18
 74/77 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező ennyi a véleményem rólad 🤮🤮🤮🤮🤢
2023. okt. 2. 15:07
 75/77 anonim ***** válasza:
53%
Attól mert másnak más/nagyobb "bűne" van, a tiéd nem lesz tőle kisebb.
2023. okt. 2. 17:48
 76/77 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező engedd el, itt mindenki feddhetetlen aki soha életében nem csalt/csalna meg senkit…
2023. okt. 2. 18:34
 77/77 anonim ***** válasza:
77%
Fölösleges hisztizés. Szakítsatok.
2023. okt. 2. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!