Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket b*szott már így át egy nő?
Barátnőm felhozta, hogy van egy barátnője, akinek bejövök, és ő arra gondolt, hogy nem engedné, hogy én meg a barátnője "együtt" legyünk, de felvetette a hármast. Konkrétan megkérdezte, hogy mi lenne, ha őt is, meg a barátnőjét is dugnám egyszerre?
Nyilván belementem, és itt jön a bibi, azt mondta, hogy csak letesztelte milyen vagyok "valójában", és azt vágta a fejemhez, hogy akkor nyugodtan menjek, aztán keféljek meg mindenféle r*bancot, de a barátnőjéhez meg hozzá többé ne nyúljak, mert ki tudja milyen lotyókkal voltam én előtte.
???? Most szakítani akar, nem bízik bennem stb. Ezzel mit tudok kezdeni?
A jó isten mentsen meg az olyan "férfiaktól",akik előbb a pu..it látják,és csak utána gondolkoznak. Az ilyen nem férfi,hanem egy ösztönlény.
A macska pl ösztönösen vadászik,és szaporodik. De egy ember,aki tud gondolkodni is,már más tészta.
Ez nem az hogy férfibol van
Ha vki szeret vkit nem akar k.félni a bnőjével egyszeruen mert nem akarja elcseszni a kapcsolatát.
En se feküdnék le a barátom haverjaival és fel is haborodnék ha ilyenre kérne hogy egy lotyónak vesz.
Kérdező
Nekem az lenne a kérdésem, hogy miért hagyod, hogy így szivasson? Azt írtad valahol volt már hasonló játszmázó kérdései, most szakítással fenyeget azért, mert őszintén válaszoltál arra akérdésre amit feltett....
Szóval... miért hagyod ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!