Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket b*szott már így át...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket b*szott már így át egy nő?

Figyelt kérdés

Barátnőm felhozta, hogy van egy barátnője, akinek bejövök, és ő arra gondolt, hogy nem engedné, hogy én meg a barátnője "együtt" legyünk, de felvetette a hármast. Konkrétan megkérdezte, hogy mi lenne, ha őt is, meg a barátnőjét is dugnám egyszerre?

Nyilván belementem, és itt jön a bibi, azt mondta, hogy csak letesztelte milyen vagyok "valójában", és azt vágta a fejemhez, hogy akkor nyugodtan menjek, aztán keféljek meg mindenféle r*bancot, de a barátnőjéhez meg hozzá többé ne nyúljak, mert ki tudja milyen lotyókkal voltam én előtte.

???? Most szakítani akar, nem bízik bennem stb. Ezzel mit tudok kezdeni?

2023. okt. 1. 12:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 A kérdező kommentje:

Nem látsz bele, nem tudhatod. Most egy apró szegmensét írtam le a kapcsolatunknak, ennyiből nehezen tudnád megmondani.

Nem toxikus, bár nem problémamentes. De hát kinek az?

2023. okt. 1. 18:44
 62/77 anonim ***** válasza:
66%

Én csak azt mondtam, hogy ezért az apró szegmensért is már kukáznám. Érted, manipulál, hogy igent mondj eg ykérdésére és miután igent mondasz, kiveri a balhét. Hát a kva anyját az ilyennek:D

De te dolgod, ha neked ez kell, hajrá.

2023. okt. 1. 18:56
 63/77 A kérdező kommentje:
Bár ne a balhét verné ki sokszor.
2023. okt. 1. 18:58
 64/77 anonim ***** válasza:
32%
Nem vagyok híve a hármas szexnek, de ez a nő részéről egy sunyi, alattomos teszt volt.
2023. okt. 1. 19:14
 65/77 A kérdező kommentje:
Most már mindegy.
2023. okt. 1. 20:49
 66/77 anonim ***** válasza:
100%
Megszívtad.
2023. okt. 1. 22:38
 67/77 A kérdező kommentje:
Ennyi. 🍻🥴🤢🤮🥹🤧
2023. okt. 1. 22:56
 68/77 anonim ***** válasza:
0%
Belementél, mert egy féreg köpekedék vagy, és csak a f.od után mégy... Mit vársz??! Még is érdemlem a sorsod..
2023. okt. 2. 06:17
 69/77 anonim ***** válasza:
23%
Még oszt a kérdező van felháborodvA 😅😅 nevetséges
2023. okt. 2. 07:31
 70/77 anonim ***** válasza:
28%

Az ilyen sunyi tesztelősdiről rossz a véleményem. Nő vagyok. Sose vágytam hármas szexre, nem mennék bele, ha ajánlanák. Ennek ellenére nagyon jellemtelennek tartom azt a nőt, aki ilyen teszteket csinál.

A férfiak jelentős részében lehetnek ilyen titkos szexuális vágyak. A férfiakban erősebb a poligám hajlam, mint a nőkben. Sok férfi van úgy, hogy tetszene neki egy ismerős nő, pl. a párja barátnője, de nem kezd vele, mert fontosnak tartja a kapcsolatát. A hűséges férfiak is eljátszanak néha ilyen gondolatokkal. Ha erre a párjuk ilyesmit vet fel, egy alapjában véve hűséges férfi is úgy gondolhatja, hogy talán kipróbálja a dolgot, ha a párja kezdeményezi. Ez ahhoz hasonlít, mint a nyitott kapcsolat, az se ördögtől való. Én amúgy monogám vagyok. A kérdésben szereplő nőt azért tartom sunyinak, mert hazug módon úgy tett, mintha benne lenne a dologban és csak arra ment, hogy kiderítse, mibe menne bele a férfi (feltételes módban). Ez a bizalom és a szeretet teljes hiányát mutatja.

2023. okt. 2. 11:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!