Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket b*szott már így át egy nő?
Barátnőm felhozta, hogy van egy barátnője, akinek bejövök, és ő arra gondolt, hogy nem engedné, hogy én meg a barátnője "együtt" legyünk, de felvetette a hármast. Konkrétan megkérdezte, hogy mi lenne, ha őt is, meg a barátnőjét is dugnám egyszerre?
Nyilván belementem, és itt jön a bibi, azt mondta, hogy csak letesztelte milyen vagyok "valójában", és azt vágta a fejemhez, hogy akkor nyugodtan menjek, aztán keféljek meg mindenféle r*bancot, de a barátnőjéhez meg hozzá többé ne nyúljak, mert ki tudja milyen lotyókkal voltam én előtte.
???? Most szakítani akar, nem bízik bennem stb. Ezzel mit tudok kezdeni?
Nem látsz bele, nem tudhatod. Most egy apró szegmensét írtam le a kapcsolatunknak, ennyiből nehezen tudnád megmondani.
Nem toxikus, bár nem problémamentes. De hát kinek az?
Én csak azt mondtam, hogy ezért az apró szegmensért is már kukáznám. Érted, manipulál, hogy igent mondj eg ykérdésére és miután igent mondasz, kiveri a balhét. Hát a kva anyját az ilyennek:D
De te dolgod, ha neked ez kell, hajrá.
Az ilyen sunyi tesztelősdiről rossz a véleményem. Nő vagyok. Sose vágytam hármas szexre, nem mennék bele, ha ajánlanák. Ennek ellenére nagyon jellemtelennek tartom azt a nőt, aki ilyen teszteket csinál.
A férfiak jelentős részében lehetnek ilyen titkos szexuális vágyak. A férfiakban erősebb a poligám hajlam, mint a nőkben. Sok férfi van úgy, hogy tetszene neki egy ismerős nő, pl. a párja barátnője, de nem kezd vele, mert fontosnak tartja a kapcsolatát. A hűséges férfiak is eljátszanak néha ilyen gondolatokkal. Ha erre a párjuk ilyesmit vet fel, egy alapjában véve hűséges férfi is úgy gondolhatja, hogy talán kipróbálja a dolgot, ha a párja kezdeményezi. Ez ahhoz hasonlít, mint a nyitott kapcsolat, az se ördögtől való. Én amúgy monogám vagyok. A kérdésben szereplő nőt azért tartom sunyinak, mert hazug módon úgy tett, mintha benne lenne a dologban és csak arra ment, hogy kiderítse, mibe menne bele a férfi (feltételes módban). Ez a bizalom és a szeretet teljes hiányát mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!