Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket b*szott már így át...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket b*szott már így át egy nő?

Figyelt kérdés

Barátnőm felhozta, hogy van egy barátnője, akinek bejövök, és ő arra gondolt, hogy nem engedné, hogy én meg a barátnője "együtt" legyünk, de felvetette a hármast. Konkrétan megkérdezte, hogy mi lenne, ha őt is, meg a barátnőjét is dugnám egyszerre?

Nyilván belementem, és itt jön a bibi, azt mondta, hogy csak letesztelte milyen vagyok "valójában", és azt vágta a fejemhez, hogy akkor nyugodtan menjek, aztán keféljek meg mindenféle r*bancot, de a barátnőjéhez meg hozzá többé ne nyúljak, mert ki tudja milyen lotyókkal voltam én előtte.

???? Most szakítani akar, nem bízik bennem stb. Ezzel mit tudok kezdeni?

2023. okt. 1. 12:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
16%

Hááát én nem ragaszkodnék ehhez a játszmázó, drámázó gyökérhez...

Esetleg eljátszhatnád vele az alábbi poént:

"-Te lefeküdnél egy jóképű idegennel 20millió forintért?

-Hát... 20millió azért már valami, szóval egye fene

-És 20ezer forintért?

-Minek nézel engem? Kvának?

-Az, hogy mi vagy, azt már tudjuk. Most már csak a tarifán vitatkozunk."

És akkor te lennél az elméleti megcsaló, ő meg az éelméleti prosti:D Szép páros:D

2023. okt. 1. 12:35
 12/77 A kérdező kommentje:
Utolsó, nyugodtan bekaphatod te is. Egyik lány sem k*rva, és ne ide írogasd a hülyeségeidet.
2023. okt. 1. 12:38
 13/77 anonim ***** válasza:
16%
#12 Ugyan, kérdező, ne hisztizz.Igenis, vannak a nők között kurvák.Te meg hülye voltál, ennyi.
2023. okt. 1. 12:42
 14/77 A kérdező kommentje:
Én nem azt írtam, hogy nincsenek közöttük, én most a két leányzóra értettem, hogy "egyik lány sem" az.
2023. okt. 1. 12:46
 15/77 anonim ***** válasza:
100%

12, tehát szerinted tök ökés, hogy ő játszmázik veled, konkrétan a kapcsolatotokkal játszik, te meg csak így hagyod? Szerinted egy ilyen emberrel lehet tartós kapcsolatot csinálni?

Persze, valahogy megoldhatod most, de hidd el, fél év és újra jön valami hasonló szar.

2023. okt. 1. 12:48
 16/77 anonim ***** válasza:
85%

Így még nem..

Sok embert izgat a hármas gondolata, akár nőket akár férfiakat. Ő szimplán csak hazudott. Pedig az ilyesmit meg kell beszélni, mielőtt belevágnának a felek. Az lett volna részéről a helyes, ha kikéri a véleményed a hármasról és megbeszélitek és ha mind a ketten úgy érzitek akkor kipróbáljátok.

A barátnőd valószínűleg másban is ilyen kavarós, tesztelgetős.. a következő az lesz, hogy majd anonim rád ír egy profilból, hogy amúgy "megcsalnád-e."

Bár valamelyest nyilván érthető az ő álláspontja is, de ezt akkor sem így kellett volna.

2023. okt. 1. 12:48
 17/77 A kérdező kommentje:
A barátnőjével sem jutott eszembe semmi olyan, bár rákérdezett már, hogy szép e barátnője, én meg azt mondtam, hogy szerintem igen. Lehet innen jött ez a hármas gondolata, mivel az ő barátnőjének bejövök, szerinte nekem is tetszik, hát akkor durr bele.
2023. okt. 1. 12:49
 18/77 anonim ***** válasza:
100%

14, 11 vagyok

Én sem írtam olyat, hogy bármelyikük az lenne. Csak annyira, amennyire te csalfa vagy.

2023. okt. 1. 12:49
 19/77 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt olyan barátom aki ahogy velem a hugommal is jatszott pl ölébe ultette meg stb.

En is szivattam már ilyennel hogy csinálná e harmasban. És igen.

Aztan még nőzött is a hátam mögött(visszamondták hogy egy csajjal csókolózott a diszkoban beszélgettem a csajjal es elmkndta mikkel hülyítette es ugy adta elő magát hogy nincs is bnője miközben 4 éve jártunk és el is jegyzett..)

Na nekem se kell ilyen pasi!

Aztán az utanam levő bnője rám volt fèltékeny, ez miatt megkeresett engem es beszélgettunk es elmndtam neki is hogy ő olyan hogy simam meghúzna akárkit is, kerdezd meg pl bnoddel vagy tesoddal is k.félne e.

Es aztán jött a csaj hogy neki is igent mondott ezekre. És offolta ő is.

2023. okt. 1. 12:50
 20/77 A kérdező kommentje:
Azért ne hasonlíts a válaszodban leírt palihoz, én még tényleg nem csaltam meg egyszer sem, tudtommal ő sem engem, sőt, még okot sem adtam rá, ezért volt ez hideg zuhany.
2023. okt. 1. 12:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!