Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100-120kg feletti nők! Titeket zavarna ha a párotok több mint 50 kilóval kevesebb lenne nálatok?
Valaki el tudná fogadni ezt a tényt vagy teljesen kizárt?
Ha nem akkor a nyilvánosság előtti megmutatkozás okozna problémát vagy inkább az ágyban lenne gond?
Mitől tartanátok leginkább?
Nekem 105-110 kg között mozog a súlyom. Párom 85 kg izmos volt mikor elkezdtünk randizni. Nem volt hatással ez a tény arra, mennyire akartam vele együtt lenni meg mutatkozni. Amúgy is inkább a fordítottat érzem valódibb lehetőségnek. Hogy a duci lánnyal nem szeretne mutatkozni a srác. Én legalábbis ettől féltem h nem leszek elég szép és jó. De aztán semmi i8lyesmiről nem volt szó és egy idő után én is elfogadtam hogy tényleg tetszem neki.
Ma meg már nincs ezzel gond mert jócskán elengedte magát 8 év alatt xd. 130 kg körül van az én kis izompacsirtám. Szerencsére ő tudta h én így is szeretem. De legalább lehet cukkolni. :D
Zavarna, mert egyáltalán nem tartom vonzónak a csont és bőr embereket. Az nem zavar, ha vékonyabb, de ne legyen túl vékony.
104 kg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!