Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100-120kg feletti nők! Titeket zavarna ha a párotok több mint 50 kilóval kevesebb lenne nálatok?
Valaki el tudná fogadni ezt a tényt vagy teljesen kizárt?
Ha nem akkor a nyilvánosság előtti megmutatkozás okozna problémát vagy inkább az ágyban lenne gond?
Mitől tartanátok leginkább?
Ha nagyon vékony az zavarna. De nálunk erről azért nem volt szó. És soha nem szégyellt engem, mindig is felvállalt mások előtt, ahogy én is őt.
Én 125kg voltam mikor a férjemmel összejöttünk, ő 90.
Aztán évek múlva én voltam 170 is, ő meg 130.
Jelenleg ( kb 1 éve) én 64kg vagyok, ő 100, pár év fogyás után.:) most már igyekszünk odafigyelni erre és segítjük egymást, hogy ne hízzunk vissza. Nem a külsőségek, hanem az egészség miatt, az fontosabb.
Én lassan 130kg leszek, a pasi akivel ismerkedek jó ha 80kg … és jóval magasabb :)
Engem nem zavar, hogy ki mit gondol. Sokan bámulnak mert szeretem a feszes rucikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!