Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket b*szott már így át...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket b*szott már így át egy nő?

Figyelt kérdés

Barátnőm felhozta, hogy van egy barátnője, akinek bejövök, és ő arra gondolt, hogy nem engedné, hogy én meg a barátnője "együtt" legyünk, de felvetette a hármast. Konkrétan megkérdezte, hogy mi lenne, ha őt is, meg a barátnőjét is dugnám egyszerre?

Nyilván belementem, és itt jön a bibi, azt mondta, hogy csak letesztelte milyen vagyok "valójában", és azt vágta a fejemhez, hogy akkor nyugodtan menjek, aztán keféljek meg mindenféle r*bancot, de a barátnőjéhez meg hozzá többé ne nyúljak, mert ki tudja milyen lotyókkal voltam én előtte.

???? Most szakítani akar, nem bízik bennem stb. Ezzel mit tudok kezdeni?

2023. okt. 1. 12:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 A kérdező kommentje:

Nem, nem adtam rá okot! Fejezzétek be ezt, jó? Nem vagyok egy gerinctelen ember, de attól még férfiból vagyok, és sajnos ez az egyik hátulütője, hogy bizony, ha van lehetősége az embernek, akkor belemegy, attól függetlenül, hogy most szereti e a barátnőjét, vagy nem.

Már lassan 3 éve együtt vagyunk egyébként. Ez nem egy tiniszerelem.

2023. okt. 1. 15:43
 32/77 anonim ***** válasza:
9%
#31 akkor is kattannia kellett volna a fejedben valaminek, hogy “hoppá hoppá olyan dolgot hozott fel az asszony, ami eddig 180fokban ellentétes az eddigi álláspontjával, miért?”
2023. okt. 1. 15:45
 33/77 A kérdező kommentje:
Jól van. Ezt már olvastuk, hogy elb*sztam.
2023. okt. 1. 15:49
 34/77 anonim ***** válasza:
0%
Ezt de becoptad! :D
2023. okt. 1. 15:51
 35/77 anonim ***** válasza:
18%

Jártam ugyanígy, de nem kapcsolatban, hanem még ismerkedéskor.

Nem nagy veszteség, az ilyen nő csak kavarógép, ne ajánlja fel, ha nem gondolja komolyan, nem őszinte!

2023. okt. 1. 15:55
 36/77 anonim ***** válasza:
81%
3 év után adtál rá neki indokot, hiába fényezed magad!
2023. okt. 1. 15:57
 37/77 anonim ***** válasza:
74%

"de attól még férfiból vagyok, és sajnos ez az egyik hátulütője, hogy bizony, ha van lehetősége az embernek, akkor belemegy, attól függetlenül, hogy most szereti e a barátnőjét, vagy nem."

Ó az ócska kifogás miszerint virsli van a lábad között és mivel maj'nem mindenkire áll, mint egy kutyának ezért nyugodtan lehet szexelni. XD

Dehogy szereted, csak ragaszkodsz a fix puncihoz. Nem akarsz két szék közül a padlón kikötni. XD

2023. okt. 1. 16:02
 38/77 anonim ***** válasza:
83%

"Nem vagyok egy gerinctelen ember, de attól még férfiból vagyok, és sajnos ez az egyik hátulütője, hogy bizony, ha van lehetősége az embernek, akkor belemegy, attól függetlenül, hogy most szereti e a barátnőjét, vagy nem."

Bárcsak azzal járna a "férfiból vagyok", hogy felelősséget vállalsz, nem azzal, hogy a nemedre kened a személyes defektjeidet.

2023. okt. 1. 16:30
 39/77 A kérdező kommentje:

Én vállalom a felelősséget, tudom, hogy hiba volt, ezt ti nagyon félreértettétek akkor, mert nem bújok ki semmi alól.

DE attól még igaz, amit írtam, férfiból vagyok, ezért sokszor sajnos előbb a punci, és csak utána a gondolkodás. Ennyi. Nem tudok már mit írni erre.

2023. okt. 1. 16:33
 40/77 anonim ***** válasza:
72%
Nem is kell, egyszerűen primitív vagy.
2023. okt. 1. 16:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!