Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket b*szott már így át...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket b*szott már így át egy nő?

Figyelt kérdés

Barátnőm felhozta, hogy van egy barátnője, akinek bejövök, és ő arra gondolt, hogy nem engedné, hogy én meg a barátnője "együtt" legyünk, de felvetette a hármast. Konkrétan megkérdezte, hogy mi lenne, ha őt is, meg a barátnőjét is dugnám egyszerre?

Nyilván belementem, és itt jön a bibi, azt mondta, hogy csak letesztelte milyen vagyok "valójában", és azt vágta a fejemhez, hogy akkor nyugodtan menjek, aztán keféljek meg mindenféle r*bancot, de a barátnőjéhez meg hozzá többé ne nyúljak, mert ki tudja milyen lotyókkal voltam én előtte.

???? Most szakítani akar, nem bízik bennem stb. Ezzel mit tudok kezdeni?

2023. okt. 1. 12:14
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 A kérdező kommentje:
Az nem publikus.
2023. okt. 1. 18:06
 52/77 anonim ***** válasza:
67%

De téged nem zavarna ha a barátaiddal k.félgetne a párod?

Tenyleg nem valo vagy hozzá. Menj swingerezni inkabb

2023. okt. 1. 18:09
 53/77 A kérdező kommentje:

Fejezd be most már utolsó, légyszíves.

De zavarna.

2023. okt. 1. 18:12
 54/77 anonim ***** válasza:
63%
#53 akkor nem értem miért lepődtél meg, hogy a csaj is berágna.
2023. okt. 1. 18:26
 55/77 anonim ***** válasza:
0%
54, te amúgy mit akarsz? Te vagy a csaj, hogy ennyire kardoskodsz, vagy mi?
2023. okt. 1. 18:29
 56/77 A kérdező kommentje:

Figyelj, az teljesen más, amikor valaki szemtől szembe megkérdezi a párjától, hogy xy-t megdugná e, és más, amikor a másik háta mögött kefélünk össze vissza. Érted? Na ezért lepődtem meg, mert a barátnőm - ahogy már írtam is - kisajátított mindig is, persze nem voltam papucs, de ha utcán mentünk, akkor nagyon szorosan hozzám simulva meg csókolgatva közben, hogy még véletlenül se "akadjon rám" senki. -.-'

Ami egyébként f*szság.

2023. okt. 1. 18:30
 57/77 anonim ***** válasza:
92%
#55 csak külső szemlélő vagyok, aki ugyanúgy használja ezt a nyílt fórumot, és nem értem miért lepődött meg a kérdező, miután pontosan tudta, hogy a csaj mit gondol arról, hogy a barátnőjével lenne viszonya a kérdezőnek, erre gondolkodás nélkül rábólint egy hármasra anélkül, hogy egy fél gondolat is felkerülne, hogy valami nincs rendben? Vagy tényleg naiv vagyok, és sokat várok el a férfiaktól (mondjuk hogy gondolkodjanak), és nem feltételezem, hogy ilyen ösztönlények.
2023. okt. 1. 18:36
 58/77 anonim ***** válasza:
0%
Azt mondjuk továbbra sem értem miért vagy hajlandó eltűrni ennek a majomnak a baromkodásait, Kérdező. Én úgy vágnám ki egy ilyen után, mint macskát repülni. De igazából már ez az utcán vetítés is eléggé necces..
2023. okt. 1. 18:36
 59/77 A kérdező kommentje:
Az még aranyos egyébként, és ne szidd barátnőmet, oké? Nem rossz ember, inkább én csesztem el, bár az ösztönlény kifejezés is erős, bár van benne részigazság.
2023. okt. 1. 18:38
 60/77 anonim ***** válasza:
0%

Nem bántom.

Csak szánalmasnak tartom az ilyen kisajátító, féltékeny, játszmázó sunyi jószágokat.

Dehát ti dolgotok, ha neked ez kell, megérdemlitek egymást.

Tudom, 3 éve együtt vagytok, ez attól még minden jegyében egy tini szerelmnek hat. Egy rendkívül toxikus, bántalmazó, ártalmas kapcsolatnak..

2023. okt. 1. 18:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!