Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gaz ez a viselkedes, vagy en reagalom tul a dolgot?

Figyelt kérdés
Igazabol csak szeretnem kiirni magambol, ami bant. Munka mellett egyetemre jarok. Sajnos az utobbi idoben nem haladtam vele tul jol, sokszor vagyok faradt, demotivalt. Ezzel tisztaban is vagyok es igyekszem valtoztatni rajta. A paromat sosem zaklatom ezzel, bar tudja, hogy zavar engem a sajat benasagom, de nem panaszkodom neki, nem nyaggatom vele. Ennek ellenere o eleg gyakran tesz megjegyzest ram. Tegnap peldaul, hogy "ez nagyon gyenge teljesmitmeny", ma pedig, hogy "nekem mindegy, mit csinalsz, nem az en eletem". Azt mondja, o ezzel csak noszogatni akar a tanulasra. Engem viszont teljesen leforraz ezzel es megbant. Kulon elunk, kulon kasszan vagyunk, mindent magamnak finanszirozok iskolatol fuggetlenul, tehat nem az all a hatterben, hogy o tartana el engem, es ezert szeretne, ha haladnek is. Lehet tenyleg en vagyok tul erzekeny, nem tudom. Mar tobbszor mondtam neki, hogy a kisse nyers megnyilvanulasai engem zavarnak, de nem igazan tortent valtozas.
2023. szept. 27. 11:54
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Emberek, nyugodjatok le, ennyire nem veresen komoly azert ez a dolog. Foleg te, kedves 39-es valaszolo, kicsit tulporogtel ugy erzem. :D Levontam a kovetkezteteseket, kevesebbet fogok agyalni a parom beszolasain, es ezt az energiat inkabb a tanulasra forditom. A kapcsolat kimenetele pedig majd kiderul, az nyilvan nem csak ezen az egy tenyezon mulik. Sok dologban remekul passzolunk, nehanyban pedig kevesbe, hat ez a legtobbszor mar csak igy megy.
2023. szept. 27. 14:12
 42/46 anonim ***** válasza:
88%

LOL kérdező, te pörögtél túl annyira, hogy kérdést írtál ki.

Ha szerinted működőképes ez a kapcsolat, nem bánod annyira mégse, hogy megjegyzései vannak, akkor maradj vele. De az 80-90% hiába nem tetszik, hogy eléggé eltérőek vagytok és más a hozzáállásotok is ez által. Meg lehet egyezni, csak alakíts ki magadnak, törekedj rá, hogy kiforrott személyiséged legyen. Kérdezted hogy mi a véleményünk, a többség egyetért, hogy bunkó és szakítani kellene míg szerintem nyers, de legalább őszinte (nem indokolatlanul, mert tapasztalja hogy viselkedsz) míg te érzékeny vagy. Ennyi történt. Na ha a párodat kivesézték, eldöntötték hogy nincs egymás mellettek keresnivaló miért gond hogy én téged is "analízis" alá vetettelek? Ketten vagytok a PÁRkapcsolatban. Mellékesen megjegyzem hogy azért tényleg furcsa, hogy nem éltek együtt már. Azért 3 év után illene. Na de hát te tudod, majd lesz valahogy, nemde? ;)

2023. szept. 27. 14:29
 43/46 A kérdező kommentje:
Akkor maradjunk annyiban, hogy mindketten tulporogtunk. En elmondtam, hogy sok hasznos valasz erkezett, amik elgondolkodtattak. Es igen, majd lesz valahogy. Vagy ha most bekozlom, hogy meg ma szakitok vele, akkor megnyugszol? Ez nem igy mukodik.
2023. szept. 27. 14:36
 44/46 anonim ***** válasza:
71%
Nekem mindegy, te vagy vele együtt, ez a te életed. Csak arra világítottam rá, vagyis próbáltam, hogy nem tuti-fruti, hogy rossz szándék vezérli. Pluszban megkíséreltem azt, hogy legalább elgondolkozz azon hogy bizony vannak hiányosságaid. Logikus, hogyha nem tudsz változtatni magadon/helyzeten, akkor nem lesz pozitív végkimenetele. Viszont odairtam szándékosan nagy betűkkel a valószínű és a ha szócskákat, vagyis nem gondolom hogy nem vagy képes fejlődni. Egyetemre jársz, értelmes vagy, csak még nem tapasztaltál dolgokat és EGYELŐRE gyenge vagy. Ezek tények, untig elég volt pár komment, megnyilvánulás részedről. Bepötyögtem, hogy ne hagyd magad, előre haladj és sok sikert kívántam, te bocsájtkozol feltételezésekbe és cinikus válaszokat kreálsz, mert hát azt könnyebb. Értem én, csak nem kifizetendő, többet érnél önkritikával és vastagabb bőrrel. Továbbra is sok szerencsét kívánok neked!
2023. szept. 27. 14:49
 45/46 A kérdező kommentje:
Az elozo valaszod ironikusnak tunt, azert reagaltam en is hasonlo hangnemben. Elnezest, ha rosszul ertelmeztem. Koszonom a segito szandeku hozzaszolasokat!
2023. szept. 27. 14:59
 46/46 anonim ***** válasza:
71%
Eléggé gáz szvsz.
2023. szept. 28. 05:10
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!