Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gaz ez a viselkedes, vagy en reagalom tul a dolgot?

Figyelt kérdés
Igazabol csak szeretnem kiirni magambol, ami bant. Munka mellett egyetemre jarok. Sajnos az utobbi idoben nem haladtam vele tul jol, sokszor vagyok faradt, demotivalt. Ezzel tisztaban is vagyok es igyekszem valtoztatni rajta. A paromat sosem zaklatom ezzel, bar tudja, hogy zavar engem a sajat benasagom, de nem panaszkodom neki, nem nyaggatom vele. Ennek ellenere o eleg gyakran tesz megjegyzest ram. Tegnap peldaul, hogy "ez nagyon gyenge teljesmitmeny", ma pedig, hogy "nekem mindegy, mit csinalsz, nem az en eletem". Azt mondja, o ezzel csak noszogatni akar a tanulasra. Engem viszont teljesen leforraz ezzel es megbant. Kulon elunk, kulon kasszan vagyunk, mindent magamnak finanszirozok iskolatol fuggetlenul, tehat nem az all a hatterben, hogy o tartana el engem, es ezert szeretne, ha haladnek is. Lehet tenyleg en vagyok tul erzekeny, nem tudom. Mar tobbszor mondtam neki, hogy a kisse nyers megnyilvanulasai engem zavarnak, de nem igazan tortent valtozas.
2023. szept. 27. 11:54
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

"Tegnap peldaul, hogy "ez nagyon gyenge teljesmitmeny", ma pedig, hogy "nekem mindegy, mit csinalsz, nem az en eletem"

Megkérdezhetem, hogy ezeket a megjegyzéseket konkrétan mire reagálva tette?

2023. szept. 27. 12:36
 22/46 A kérdező kommentje:
Nem bantottatok meg, koszonom szepen a sok hasznos valaszt! Elgondolkodtattak. Valoszinu nekem is kicsit vastagabb bort kell novesztenem. Ennek ellenere tovabbra sem tetszenek a parom megjegyzesei. De majd elvalik, mi lesz velunk. Probalok nem ezen agyalni akkor, hanem tanulni helyette. :-)
2023. szept. 27. 12:41
 23/46 A kérdező kommentje:
21-es: lett volna jovo heten egy vizsgam, amit a hianyos felkeszules miatt elhalasztottam 1 honappal. Arra mondta ezeket (kulfoldon tanulok, itt mashogy vannak vizsgaidoszakok).
2023. szept. 27. 12:42
 24/46 A kérdező kommentje:
A teljes kephez azert hozzatartozik, hogy nem most halasztottam el elso alkalommal. :)
2023. szept. 27. 12:44
 25/46 anonim ***** válasza:
81%
Lehetősseges, hogy azért mondta, mert úgy érzi, gondolja, hogy többször is fogsz halasztgatni, vagy hiába mész be a vizsgára nem fogsz tudni megfelelő teljesítményt nyújtani. Őszintén...Van rá oka? Mióta vagytok együtt? Volt már olyan eset hogy hasonlóan álltál a dolgokhoz? Érzed te magadon, hogy kitartó, céltudatos vagy? Mert ha nem, ha önbizalomhiányal küszködsz alapjáraton, nem bízol a saját képesséidben, akkor találnak be a megjegyzések a legjobban ám...
2023. szept. 27. 12:48
 26/46 anonim ***** válasza:
86%

Gondolom kb. 20 évvel idősebb tőled. Nem sűrűn lesz ekkorra különbségből tartós kapcsolat. Valószínűleg ezért is mond olyanokat, hogy nem az ő élete. A szokásos "dughatokegysokkalfiatalabbcsirkét" sztori csak a részéről.

Egyébként meg sehogysem lesz változás. Alapból ilyen természetű, nem fog változni. Esetleg 3 napig bír színészkedni. Ezt vagy megszokod, vagy megszöksz.

2023. szept. 27. 12:49
 27/46 anonim ***** válasza:
25%
Szóval van rá oka. Úgy tűnik valahol elege van abból, hogy nem tudsz felülkerekedni az élet adta nehézségeken, azért vágta oda, hogy a te életed.
2023. szept. 27. 12:49
 28/46 A kérdező kommentje:
3 eve vagyunk egyutt, annyira nem friss kapcsolat. Es igen, most egy rosszabb fazisom van, de azert ne tulozzunk 27-es. Jogot tanulni egy idegen nyelven munka mellett nem egy setagalopp. Csak annyirol van szo, hogy egy kicsit tamogatobb hangnem a parom reszerol nekem jobban esett volna, mint a beszologatas. De majd tulteszem magam rajta.
2023. szept. 27. 12:58
 29/46 anonim ***** válasza:
24%
Direkt azért kérdeztem, hogy mióta vagytok együtt, mert ha friss kapcsolatban vagytok, akkor annyira nem ismer. Viszont azért 3 év alatt már ismer olyan szinten, hogy tudja/gondolja milyen ember vagy és mivel tapasztalja, hogy a szép beszéd nem hat rád (szülők, barátok) és olyan típus is ezért keményen beléd állt. Mellesleg ő döntötte el helyetted, hogy külföldön tanulj? Ha igen, akkor olyankor hogyhogy hallgattál rá, de most felveszed a realitáshoz fűződő kommentárjait? Ha meg nem, akkor ő neki mi köze van ahhoz, hogy te nem itthon tanulsz? Már nem azért, de itt is dolgoznál (valószínűleg), szerinted könnyebb lenne? Akkor miért nem jössz haza? Miért tűnik úgy, hogy ő a bűnbak a mostani kialakult szituáció miatt? Azzal ugye tisztában vagy, hogyha netalántán depresszióba essel (és ilyesmi) az csak hátráltatni fog? Az ő hozzá való visszonyulásod is inkább azt tükrözi hogy lesz ahogy lesz, mert szakítani nem akarsz, de ahelyett hogy magasról tennél a hozzászólásaira inkább azon lamentálsz. Nem válaszoltál a kérdéseimre? Tudod te magadról, hogy eléred a célod, hogy okos vagy? ^^
2023. szept. 27. 13:09
 30/46 A kérdező kommentje:
Itt ismerkedtunk meg, o is itt el. Depresszio? :D Kicsit elkanyarodtunk a tematol. Bunko volt, rosszul esett, ennyi. Mar lenyugodtam azota. Termeszetesen nem az o hibaja a benazasom es igen, "tudom magamrol, hogy okos vagyok", remelem most megnyugodtal.
2023. szept. 27. 13:15
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!