Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is gaz ez a viselkedes, vagy en reagalom tul a dolgot?

Figyelt kérdés
Igazabol csak szeretnem kiirni magambol, ami bant. Munka mellett egyetemre jarok. Sajnos az utobbi idoben nem haladtam vele tul jol, sokszor vagyok faradt, demotivalt. Ezzel tisztaban is vagyok es igyekszem valtoztatni rajta. A paromat sosem zaklatom ezzel, bar tudja, hogy zavar engem a sajat benasagom, de nem panaszkodom neki, nem nyaggatom vele. Ennek ellenere o eleg gyakran tesz megjegyzest ram. Tegnap peldaul, hogy "ez nagyon gyenge teljesmitmeny", ma pedig, hogy "nekem mindegy, mit csinalsz, nem az en eletem". Azt mondja, o ezzel csak noszogatni akar a tanulasra. Engem viszont teljesen leforraz ezzel es megbant. Kulon elunk, kulon kasszan vagyunk, mindent magamnak finanszirozok iskolatol fuggetlenul, tehat nem az all a hatterben, hogy o tartana el engem, es ezert szeretne, ha haladnek is. Lehet tenyleg en vagyok tul erzekeny, nem tudom. Mar tobbszor mondtam neki, hogy a kisse nyers megnyilvanulasai engem zavarnak, de nem igazan tortent valtozas.
2023. szept. 27. 11:54
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

8-as valaszolo: a parom ugyved, en pedig jogot tanulok. Szoval elvileg nem "veszelyeztetnem" a ferfiassagat egy magasabb vegzettseggel. :) Lehet inkabb az ciki neki, hogy o mar ugyved, en meg tanulok meg.

9-es: nehany jokor elszort kritika ram is jo hatassal lehet. De a tul gyakori kritika engem mar inkabb lebenit. Nem varom, hogy patyolgasson, egyszeruen csak ne mondjon inkabb semmit, ha csak szidni tud. :)

2023. szept. 27. 12:17
 12/46 anonim ***** válasza:
22%
Egyébként nem rosszból, de ha otthagyod, akkor amiatt is csüggedni fogsz, még mélyebbre visz, mert amúgy is rossz passzban vagy. Persze te döntésed mit kezdesz el a helyzettel, de úgyis te neked kell erősnek lenned. Most ha egy jó barátod noszogatna ilyen módon, akiről tudod hogy jót akar neked, akkor őt is kizárnád az életedből? Vagy ha a főnök/tanár lejt el megjegyzést, akkor rájuk is megharagszol? Abban nem látok semmi rosszat, hogy azt mondta, hogy ez a te életed, jogos, igaza van és nem mondhatja azt se, hogy jól teljesítettél ha nem igaz. Neked jobb, ha hazudik valaki?
2023. szept. 27. 12:17
 13/46 anonim ***** válasza:
39%
Mi az hogy g*ciskedik? Azt nondja, hogy nyomorult, lusta, életképtelen, ostoba? Vagy olyasmi, hogy tényeket közöl miszerint nem megy neki jelenleg az élet? Írták már hogyha nem tetszik a viselkedése, akkor tegye ki!
2023. szept. 27. 12:21
 14/46 A kérdező kommentje:
12-es: nem akarok szakitani. Igen, amit te mondasz, abban is van igazsag, valoszinu o is igy latja a dolgokat es csak jot akar. Viszont forditott helyzetben en nem igy reagalnek, hanem barmi lenne, biztatnam, es nem hurrognam le. Epp azert, mert boven eleg, ha az embert a munkaadoja/tanara stb hurrogja le, nehogymar meg a parjatol is ezt kelljen hallgatnia.
2023. szept. 27. 12:21
 15/46 anonim ***** válasza:
81%
Ne haragudj, de nekem eszembe se jutna igy beszelnen a novel, akivel el tudom kepzelni az eletem…
2023. szept. 27. 12:23
 16/46 A kérdező kommentje:
15-os: epp ezert zavar ennyire a "nem az en eletem" megjegyzese. Mintha ez ot vegso soron nem erintene, mivel nem is tervez velem.
2023. szept. 27. 12:26
 17/46 anonim ***** válasza:
81%

"Lehet inkabb az ciki neki, hogy o mar ugyved, en meg tanulok meg."

Gondolom, akkor is volt róla tudomása, hogy nem vagy ügyvéd, amikor megismerkedtetek.

"Morgós típus", bántóan kritizál téged annak ellenére, hogy többször jelezted neki, hogy ezzel megbánt. Az önbizalmadat romboló megjegyzéseivel lehúz lelkileg, érzelmileg, ahelyett, hogy értékelné, hogy munka mellett végzed a jogi egyetemet, amiről köztudott, hogy akkor sem könnyű, ha valaki nem dolgozik mellette, hanem nappali tagozatos egyetemi hallgató.

"Jóval idősebb" nálad. Nem éltek együtt annak ellenére, hogy mindkettőtök önálló, kereső, felnőtt ember.

Megkérdezhetem, hogy mi a közös jövőképetek?

2023. szept. 27. 12:30
 18/46 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező, de ha más is lehurrog, annak van alapja. Milyen ügyvéd/jogász leszel ha nem vagy elég határozott, agyafúrt, érzéketlen bizonyos szinten? Megesznek a piranhák!

A szüleid nem tudnak besegíteni anyagilag, hogy tudj pihenni és inkább tanulni? Azt ugye tudod hogy más is dolgozik egyetem mellett és bár nehéz ha törik ha szakad elvégzi, erős marad? Én nem állítom hogyha tényleg nagyon durva beszólásai vannak, vagy te úgy érzékeled hogy ne dobd ki. Te nem akarsz szakítani! Az égvilágon semmi rosszat nem látok abban hogy nem hazudik az arcodba. Ő arról nem tehet, hogy te biztatnád, de arról se, hogy talán zavarná és neked rosszul esne, hogy nem kér belőle. Különbözőek vagytok, viszont ha te vele akarsz maradni és sikeresen el akarod végezni a sulit, akkor szedd össze magad! Motiváljon amit mondogat és "dacból" mutasd meg neki is mire vagy képes! Engem olyan állapotba kergetne, hogy csak na. :DDD

2023. szept. 27. 12:30
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező a szakma, az iskola, a barátok, a család tőle függetlenül léteznek! Nem az ő élete. Az a közös élet, hogy véleményt nyilvánít, hogy elmentek programozni, hogy gyerekeitek lesznek, hogy együtt dolgoztok.
2023. szept. 27. 12:33
 20/46 anonim ***** válasza:
80%

"Mintha ez ot vegso soron nem erintene, mivel nem is tervez velem."

Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de nekem pont ugyanez volt az első gondolatom, amikor ezt olvastam.

Ha nekem mondaná párom egy számomra fontos, az életemben meghatározó dologra, hogy nem érdekli, végül is nem ez ő élete, azt érezném, hogy nem vagyok fontos és értékes a számára, legfeljebb pillanatnyilag hasznos valamilyen szempontból.

2023. szept. 27. 12:34
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!