Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gaz ez a viselkedes, vagy en reagalom tul a
dolgot?
Figyelt kérdés
Igazabol csak szeretnem kiirni magambol, ami bant. Munka mellett egyetemre jarok. Sajnos az utobbi idoben nem haladtam vele tul jol, sokszor vagyok faradt, demotivalt. Ezzel tisztaban is vagyok es igyekszem valtoztatni rajta. A paromat sosem zaklatom ezzel, bar tudja, hogy zavar engem a sajat benasagom, de nem panaszkodom neki, nem nyaggatom vele. Ennek ellenere o eleg gyakran tesz megjegyzest ram. Tegnap peldaul, hogy "ez nagyon gyenge teljesmitmeny", ma pedig, hogy "nekem mindegy, mit csinalsz, nem az en eletem". Azt mondja, o ezzel csak noszogatni akar a tanulasra. Engem viszont teljesen leforraz ezzel es megbant. Kulon elunk, kulon kasszan vagyunk, mindent magamnak finanszirozok iskolatol fuggetlenul, tehat nem az all a hatterben, hogy o tartana el engem, es ezert szeretne, ha haladnek is. Lehet tenyleg en vagyok tul erzekeny, nem tudom. Mar tobbszor mondtam neki, hogy a kisse nyers megnyilvanulasai engem zavarnak, de nem igazan tortent valtozas.
Másrészt, ha bizony nincs kemény bőröd, "pofád" akkor más győz, vagy akár uralkodik feletted (más kapcsolatban). 3 éve vagytok együtt és nem jelentetted ki neki eléggé határozottan, egyértelműen hogy visszább az agarakkal és szakítani se tudsz. Ne haragudj meg rám, de mindez arra utal hogy gyenge vagy nagyon. Hogyan lesz belőled baromi jó ügyvéd/jogász, ha nem végzed el a munkát rendesen? Egyáltalán mivel drágább odakinn miért nem maradtál itt? Miért hagyod hogy lehúzzon amit mond? Nyilván a jellemed nem úszkál magabiztosságban, sem nem tudsz alkalmazkodni. Sajnos jócskán van igaza a partnerednek.
2023. szept. 27. 13:23
32/46 A kérdező kommentje:
Orulok, hogy par komment alapjan ilyen mindent atfogo elemzest tudtal adni a szemelyisegemrol. :)
Ennek ellenere koszonom a velemenyed.
2023. szept. 27. 13:27
33/46 anonim válasza:
Pár komment és ja, nem volt nehéz. :DDD
Mindezek ellenére ha vele akarsz maradni, akkor légy egy kicsit erőteljesebb vele szemben és ne hagyd, hogy rossz hatással legyen rád. Nem szégyen hogy hiányosságaid vannak, lehet rajtuk javítani. Sok sikert! :)
2023. szept. 27. 13:32
34/46 anonim válasza:
#32: Azért valahol igaza van 31-nek, most gondold végig a dolgot, nem úgy volt, hogy dolgozol is a tanulás mellett? Akkor nem is annyira meglepő, hogy halasztasz nem? A jog nem éppen a legkönnyebb szak, bár nem tom kint milyen. Én a helyedben nem lennék egy olyan kapcsolatban, ahol bántanak, csak nem tettekkel, hanem szavakkal. Mert hát bántott, amit mondott nem? Az már más kérdés, hogy most már lenyugodtál-e vagy nem.
2023. szept. 27. 13:34
35/46 A kérdező kommentje:
Koszonom neked is es mindenkinek a sok hasznos valaszt! :)
2023. szept. 27. 13:35
36/46 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy három év párkapcsolat után miért nem éltek együtt, ráadásul úgy, hogy külföldön tanulsz és dolgozol, tehát valószínűleg albérletet kell finanszíroznod?
Halad valamerre a kapcsolatotok? Ha túl tolakodó volt a kérdésem, hogy mi a közös jövőképetek, akkor elnézést.
Én amúgy ezentúl valószínűleg azt mondanám neki, hogy "Mondtad, hogy nem a te életed, szóval nem szükséges véleményt mondanod a dolgaimról."
Aki meg úgy reagált a hozzászólásában, hogy jogos kritika a párod részéről, azt szívesen megnézném, hogy hogyan teljesítene akkor, ha munka mellett jogi tanulmányokat folytatna, ráadásul nem az anyanyelvén.
A fenti információk fényében még kevésbé értem a párod beszólásait.
2023. szept. 27. 13:37
37/46 anonim válasza:
1) te ugye a szokásos default barom vagy, aki mindenhova odaírja, hogy 'diáklány mellé ÉRETT FÉRFI kell', miközben szinte halljuk a recskázást a háttérben? 🙃 jó, hogy még megvagy...
2023. szept. 27. 13:38
38/46 A kérdező kommentje:
36: nem voltal tul tolakodo, inkabb csak elgondolkodtam en is a kerdeseden, hogy van-e egyaltalan jovokepunk, ezert nem tudtam mit valaszolni.
"Én amúgy ezentúl valószínűleg azt mondanám neki, hogy "Mondtad, hogy nem a te életed, szóval nem szükséges véleményt mondanod a dolgaimról." - ez nagyon jo, pontosan ezt fogom reagalni ezentul! Ha ugysem az o elete, legalabb engem ne idegesitsen a negativkodassal. :)
2023. szept. 27. 13:40
39/46 anonim válasza:
#34: Most nyugodott le, aztán kezdődik minden elölről, mert nem fog tudni maga mellett kiállni, sem véget vetni a kapcsolatnak. VALÓSZÍNŰ, hogy ehhez társul majd az, hogy halogat továbbra is és nem megy át a vizsgán/ nem úgy teljesít és teljesen kikészül. Azt hitte, hogy slusz-pasz könnyű lesz, vagy eléggé erős ő, de rájött hogy mégse és most akárki is mondaná, hogy ideje lenne beletekerni, összeszednie magát ő úgy fogná fel, hogy bántsák. De tudja nagyon jól, hogy ez így tovább nem mehet. Habár nem tesz semmit legalább párkapcsolat terén, hogy jobb legyen. Azért valljuk be a különböző személyiség miatti attitűd még nem pontosan azt jelenti hogy a másik rosszat akar neki. Más kérdés hogyha biztos benne, úgy érzi, hogy mégiscsak, akkor mit keres még mellette. Tehát legvégül ott kötünk ki, minden megközelítésből, hogy a kérdezőnek van mit fejlődni. Természetesen könnyebb gúnyos megjegyzéseket írni idegennek, mint kiállni saját maga mellett. Nagyon gyengusz karakter. Kiköpik őt úgy, mint a 21 HA nem változtat.
2023. szept. 27. 13:45
40/46 anonim válasza:
#36:
Én nem mennék külföldre és kész és nem lennék olyan férfival együtt, akivel nem passzolunk, nincs közös terveink, vagy úgy tapasztalom hogy kihasznál, becsmérel. Még mindig nem tudom, hogy miért szúrsz belém, amikor én nem hagynám hogy packázon velem valaki és megtudom gondolni előre, hogy mi jó nekem, mert tisztában vagyok a képességeimmel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!