Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem birom már az anyaságot a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem birom már az anyaságot a betegsèg fóbiám miatt. Normális ha így viselkedik a párom?

Figyelt kérdés

Mióta van gyerek betegsèg fóbiám lett, rettegek amikor beteg, nem tudom ellátni, ès menekülèsi èrzèswm van, hogy vègleg elakarok menni megszabadulni ettől.

Fèrjem tudja ezt.

Amikor beteg a gyerek megkèrem vegyek ki pár napra táppènzt, hogy segítsen ellátni a gyereket mert nem birom, de erre az a válasz, hogy táppènzből nem èlünk meg, várják a munkahelyèn dolga van, ès èn itthon vagyok egèsz nap minek legyen ő is itthon.

Sajnos a pstichológus nem tudott segíteni a fóbiámon. Èn nem birom 6 ève legyőzni. Inkább szeretnèk már elválni mert beleőrülök ebbe.

Fèrjem fèl kirugják a táppènz alatt, ès hogy mit szólnak bent, hogy èn itthon vagyok ès ő is táppènzre jön.

Nem látok mást mint vagy találni vègre egy munkát ès ilyenkor odamenekülök, vagy elköltözök mert ez nem èlet így.

Nincs senki segítsègünk, babysitterre 2000.-/óra díjra meg nincs sajnos pènzünk.

2023. szept. 5. 08:46
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
91%

Na ez van mikor elvárásoknak szül valaki,és mentálisan beteg lesz,

mert ezt ő valójában Nem akarta,csak engedett a nyomásnak.

Jó példa mindenkinek,aki a társadalmi elvárások és a párja

miatt,vagy egyéb baromságok miatt szül gyereket..

Nagyon sajnálom a kicsit..Mindenkinek joga van normális szülőkhöz,persze

nagyon soknak soha nem lesz benne része sajnos.És mentálisan

sérült felnőtt lesz belőle,jó eséllyel.

2023. szept. 5. 13:59
 42/55 anonim ***** válasza:
27%
Kamu. Rég bölcsibe adtad volna, ha megbántad volna.
2023. szept. 5. 14:06
 43/55 anonim ***** válasza:
23%
Ha ennyire beteges a gyerek, akkor komolyabban ki kellene vizsgáltatni. Az nem normális, hogy egy óvodás gyerek azért nem jár közösségbe, mert ennyit betegeskedik. Inkább ezzel kéne foglalkozni, nem azzal, hogy a férjeddel versengtek, ki foglalkozzon kevesebbet a szerencsétlen gyereketekkel.
2023. szept. 5. 14:17
 44/55 anonim ***** válasza:
59%

Egy gyereket ketten vállalnak!!Ahogy most "szidva" van az anyuka így fordított esetben ha apuka beszélne így szint úgy köpködve lenne rá!Én nem értem aki így beszél vagy viselkedik annak sose volt kicsi gyerek a közelébe vagy barátok akik a tapasztalatokat osztják meg?Természetesen jobban anyukára irányul hiszen Ő van vele othon,de tudtommal a mai vilagban lehet fordítva is fél év után,de akkor legyen is olyan munkája ami eltartja az egész családot!

H

Gondolom nem kiskorúan lett terhes,hogy más dönti el helyette,hogy meg-e tartja vagy nem!és ahogy az írásából kivettem,nem volt ő az a tipus akinek megmondhatja bárki is mit tegyen!Gondolom fegyvert se tettek a fejéhez!akkor kellett volna elgondolkodnia és nem most,főleg nem egy 6éves kicsi érzéseivel játszani és csak abban bízok,hogy az a kislélek ezt annyira nem érzi 🥺

#35 voltam

2023. szept. 5. 14:19
 45/55 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem jár oviba csak többet beteg és ezért nem ment dolgozni mert ezt nem minden munkáltató tolerálja!De igen nem magukkal kéne foglalkozni hanem ha tényleg ennyir beteg akkor utánna járni,inmunredszerét erősíteni,jönnek a hidegebb napok és persze az orvossal megbeszélni ezeket a dolgokat!
2023. szept. 5. 14:23
 46/55 anonim ***** válasza:
97%
Anyukának egyértelműen el kéne menni dolgozni, mert az idegösszeomlás szélén táncol. Mondjuk, ha évek óta otthon van, akkor valahol érthető is. Ha a gyerek sokat betegeskedik, ki kell vizsgáltatni, hogy mi ennek az oka. Ha beteg, akkor pedig felváltva betegszabadságra menni apukával. Az sem játszik, hogy apuka kivonja magát minden alól.
2023. szept. 5. 14:26
 47/55 anonim ***** válasza:
60%

A párod teljesen normálisan viselkedik (ez volt a kérdés, nemde?), te viszont nem. A gyerek oviba jár, te egész nap otthon ülsz, se bevételed, se hasznod (gondolom házimunka-fóbiád is van, biztos, ami biztos). De ha esetleg mégis hasznossá tudnád tenni magad, és vigyázni a gyerekre, akkor meg elvárod hogy a férjed vegyen ki táppénzt. És te kérdezed, hogy ő normális-e? Hát ez az év vicce.

Előtted is nyitott a lehetőség, hogy elmenj dolgozni, keress annyit vagy többet mint a férjed, és akkor majd ő marad otthon te meg eltartod. Az tetszene?

2023. szept. 5. 14:29
 48/55 anonim ***** válasza:
100%
Válj el.
2023. szept. 5. 15:48
 49/55 anonim ***** válasza:
77%

"Én nem értem aki így beszél vagy viselkedik annak sose volt kicsi gyerek a közelébe vagy barátok akik a tapasztalatokat osztják meg?"

Amikor rá akarnak venni, hogy szülj te is (mert az ő életüknek vége lett), akkor csak a vattacukor részt tolják. Ha meg panaszkodnak, a végén kötelezően hozzáteszik, hogy de megérte.

2023. szept. 5. 16:02
 50/55 anonim ***** válasza:
88%
Te már mindent is unsz. Első lépésként menj el dolgozni. Második lépés, ülj le a férjeddel és egyezzetek meg, hogy egyszer te , egyszer ő marad táppénzen a gyerekkel. Legyél büszke a gyerekedre. A tetteire . Pl: milyen szépen versel anyáknapján , stb..stb.. . Ha nem megy , válj el és hagyd őket élni. Így nem csak magadat, de még két embert is tönkre teszel.
2023. szept. 5. 16:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!