Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem birom már az anyaságot a betegsèg fóbiám miatt. Normális ha így viselkedik a párom?
Mióta van gyerek betegsèg fóbiám lett, rettegek amikor beteg, nem tudom ellátni, ès menekülèsi èrzèswm van, hogy vègleg elakarok menni megszabadulni ettől.
Fèrjem tudja ezt.
Amikor beteg a gyerek megkèrem vegyek ki pár napra táppènzt, hogy segítsen ellátni a gyereket mert nem birom, de erre az a válasz, hogy táppènzből nem èlünk meg, várják a munkahelyèn dolga van, ès èn itthon vagyok egèsz nap minek legyen ő is itthon.
Sajnos a pstichológus nem tudott segíteni a fóbiámon. Èn nem birom 6 ève legyőzni. Inkább szeretnèk már elválni mert beleőrülök ebbe.
Fèrjem fèl kirugják a táppènz alatt, ès hogy mit szólnak bent, hogy èn itthon vagyok ès ő is táppènzre jön.
Nem látok mást mint vagy találni vègre egy munkát ès ilyenkor odamenekülök, vagy elköltözök mert ez nem èlet így.
Nincs senki segítsègünk, babysitterre 2000.-/óra díjra meg nincs sajnos pènzünk.
Tesóm pszichiáter, néha szokott mesélni, rendszeresen fekszenek bent náluk ilyen betegségfóbiások. A covid óta ez csak rosszabb lett. Szóval ez egy létező probléma, kezelni kell, van rá gyógyszer.
Kérdező, téged nem "az anyaság tett ilyenné" (még jó, hogy nem azt írod, hogy a gyerek csinálta), hanem mentális beteg vagy.
Igen elhagynám a gyereket nevelje Ő. Beleőrültem már ebbe. Ha ezt tudom, sose szülök.
Szedem extra adagban a vitaminokat 2 pszichológusnál voltam, ebből 1 azt mondta vagy maradok vagy megszökök nincs más választás.
Vicces, hogy te adsz ultimátumot a férjednek, amikor neki kell elviselnie a hisztidet és a mondvacsinált mentális problémáidat. Én már rég kivágtalak volna a francba.
De gratulálok, sikerül majd egy ideggyenge, szorongós gyereket felnevelned.
Én két gyereket nevelnek,felváltva betegek,de eszembe sem jutna hogy a férjem maradjon otthon.
Első nap szokott amikor elvisz az orvoshoz,mert nekem nincs jogsim,abba a városba ahol rendel az orvosunk meg busz se megy onnan ahová költöztünk.
Igaza van,te otthon vagy,minek ulnetek ketten a beteg gyerek fölött?
Keress inkább egy pszichiáter,mert az nem normális,hogy azért akarsz elválni,mert nem marad otthon veled ha a gyerek beteg
Vagy más a probléma csak erre fogod rá
Ő fogja ellátni ha dolgozok, vagy elválok. Oldja meg
És ha elválsz, el mered látni? Nem. Úgyhogy majd szépen elhelyezik nála, ha szerencséje van a gyereknek.
Kezdjük ott hogy 3 évig voltál gyesen és azóta is hiába ovis vele van. Konkrétan a picsád kitörölheted a 25000-30000 ftos gyessel és ő tart el annak ellenére hogy réges régen tudnál dolgozni.
Gondolkozz már neki szerinted nem nehéz hogy egyedül kell eltartania egy családot?!
Ha ő se dolgozik mert te hisztizel akkor miből fogtok megélni?
Sokan vágynak a gyerekre de nem jön össze nekik te meg itt nyavajogsz miatta? Ilyenkor nézz magadba.
A másik az hogy ha nem vált be a pszichológus bebattyogsz a háziorvoshoz és kérsz egy beutalót pszichiátriára (nekem ő adta annakidején). Majd a kórházban kérsz időpontot a pszichiáterhez aki egy rakatt gyógyszert felír majd neked és jobb lesz. Csak annyit ne felejts el hogy amellett hogy pszichiáterhez jársz pszichologushoz is kell menned, ugyanis a gyógyszerek csak a testi tüneteket kezelik a lelkit nem.
De azért elég szánalmas hogy azért undorodsz meg a gyerektől mert beteg, mire számítottál úgy őszintén? Egy játékbabára?
Mellette szépen elmehetsz dolgozni és akkor talán a férjed sem lesz ennyire beszarva hogy kirúgják hiszen nem egyedül lesz felelős értetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!