2 napja a cicám nagyon furcsán viselkedik..a hasam mellé fekszik és egyfolytában dorombol..terhes lennék? Többi lent👇
Figyelt kérdés
hiába le vesszük az ágyról vissza jön:D terhesség jeleim nincsenek illetve 1 héttel ezelőtt párommal mentünk moziban és út közben míg sétáltunk majdmeg vesztem az életért szedultem és alig bírtam menni a nyál is össze folyt a számban lehetséges hogy meg érzi a cicám? Egyébként azóta nem produkálok tünetet...lehet róla szó hogy mégis?2022. márc. 25. 22:10
1/11 anonim válasza:
Szeretnek érdemi infót is
Pl:
Mikor kene megjonnie ?
Volt e védekezés nélküli szex ?
Stb
Az általad leírt infók önmagában semmit nem jelentenek!
2/11 anonim válasza:
Pisiltél e tesztre, amikor késet a mensid, vagy előtte 2-3 nappal?
3/11 A kérdező kommentje:
1. Volt védekezés nélküli szex igen:D
Illetve még olyan 3 napom van a mensiig
Szóval jelent ez bármit is?
2022. márc. 25. 23:10
4/11 anonim válasza:
Nem jelent semmit. Ha késik a menszid, tesztelj és megtudod mi a helyzet.
5/11 anonim válasza:
Nemtom, az enyém kerüli a hasamat. Nem szeret az ölemben lenni. Előtte sem szeretett, így az én macskám nem funkcionál terhességi tesztként.
6/11 anonim válasza:
A macska oda fekszik, ahol meleg van.
Lehet csak vakbél gyulladasod van.
7/11 anonim válasza:
2 vagyok a teszt, egy predicror kimutatja 3 nappal előtte ha van valami
8/11 anonim válasza:
Velem akkor csinálta ezt, mikor lázas voltam.
9/11 anonim válasza:
Nekünk a szomszéd egyik vadóc kinti cicája bújt állandóan a hasamhoz már az első trimeszterben is. De az a tuti, hogyha tesztet csinálsz, mert ennyiből nem lehet megmondani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!