Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem birom már az anyaságot a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem birom már az anyaságot a betegsèg fóbiám miatt. Normális ha így viselkedik a párom?

Figyelt kérdés

Mióta van gyerek betegsèg fóbiám lett, rettegek amikor beteg, nem tudom ellátni, ès menekülèsi èrzèswm van, hogy vègleg elakarok menni megszabadulni ettől.

Fèrjem tudja ezt.

Amikor beteg a gyerek megkèrem vegyek ki pár napra táppènzt, hogy segítsen ellátni a gyereket mert nem birom, de erre az a válasz, hogy táppènzből nem èlünk meg, várják a munkahelyèn dolga van, ès èn itthon vagyok egèsz nap minek legyen ő is itthon.

Sajnos a pstichológus nem tudott segíteni a fóbiámon. Èn nem birom 6 ève legyőzni. Inkább szeretnèk már elválni mert beleőrülök ebbe.

Fèrjem fèl kirugják a táppènz alatt, ès hogy mit szólnak bent, hogy èn itthon vagyok ès ő is táppènzre jön.

Nem látok mást mint vagy találni vègre egy munkát ès ilyenkor odamenekülök, vagy elköltözök mert ez nem èlet így.

Nincs senki segítsègünk, babysitterre 2000.-/óra díjra meg nincs sajnos pènzünk.

2023. szept. 5. 08:46
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
36%
Azért az is furcsa,hogy apuka egyetlen egyszer sem volt hajlandó otthon maradni a gyerekkel.Nem hiszem,hogy egy hét táppénz miatt kirúgták volna.Nem csak megcsinálni kell a gyereket.Ha meg tudta,hogy a kérdező egyáltalán nem akart gyereket,nem kellett volna rábeszélni.
2023. szept. 5. 11:38
 32/55 anonim ***** válasza:
35%

Most komolyan tudnál úgy élni hogy valahol él egy gyerekem a világban, aki amúgy már nem is kicsi, tisztában van vele hogy eldobtad mint egy darab rongyot.

Csak szegény gyereket tudom sajnálni, te egy darab sz*r vagy nem anya

2023. szept. 5. 11:54
 33/55 anonim ***** válasza:
100%

Nem ertem, mi tartott vissza eddig, hogy dolgozz. A gyerekeket 6 hónapos kortól bölcsibe lehet adni. Miért nem tetted?

A legjobb az lenne tenyleg, ha ma elköltöznél. Van lakásod és egyéb passzív jövedelmed?

2023. szept. 5. 12:21
 34/55 anonim ***** válasza:
87%

Neked nincs semmiféle betegségfóbiad, csak utálod a gyerekedet és undorodsz tőle.

Válj el, menj onnan. Amilyen gyorsan csak lehet.

2023. szept. 5. 12:23
 35/55 anonim ***** válasza:
22%

Még az ebédem is abba hagytam....komoly ez a kérdés?

Az anyaság nem csak rózsaszin köd meg vattacukor illatú pukifelhő!!Lehet minden nap van hiszti,de minden nap ott vannak a puszik az ölelések ahogy este lefekszik és csak nézed ahogy alszik hiszen ő a te csodád!!Senki nem mondta,hogy az anyaság könnyű,főleg mikor még betegség is társul mellé!És szerintem senki nem tartott fegyvert a fejedhez,hogy márpedig azt a picit megkell tartani!!Borzasztóan megbánnád ha elhagynád hidd el!!Tegyél azért,hogy megváltozz annak a kicsinek az anyukájára van szüksége!

7évet vártunk mi a gyermekünkre,konkrétan ma újabb 10száll ősz hajam lett,de letojom ez ilyen korszak és az én kiscsajom adja a legfinobb eszkimo puszit!

Szóval neis haragudj,de nem a férjedett kell bántani hiszen értetek dolgozik hanem neked kell felemelni a feneked és tenni a dolgokért,mert szerintem Te most irtó mélyponton lehetsz és két nap múlva a föld alá súlyednél,hogy mertél kiírni ilyen kérdést!!

2023. szept. 5. 12:51
 36/55 anonim ***** válasza:
76%
Persze,hogy uszít. Tudod mikor maradna otthon valaki ha utálja a gyerekét, meg az egészet 3 évig. Amint lehetne lepasszolná bölcsibe. Kérdező, jelentve!
2023. szept. 5. 13:11
 37/55 anonim ***** válasza:
63%
#36. Majd törlik a te kommented is 😉
2023. szept. 5. 13:28
 38/55 anonim ***** válasza:
59%

Mert az nem lehet, hogy valaki utálja a gyerekét. Egy csomóan megbánták a szülőséget, csak tabu leírni.

Egy csomó apuka nem cserél soha pelust, mert undorítja a szar, és csak elröhögcsélünk rajta. Miért fura ez?

2023. szept. 5. 13:49
 39/55 anonim ***** válasza:
69%

Le leszek pontozva, nekem is van hasonló fóbiám, átérzem a helyzetet.

Viszont, ha a gyerek azt látja, hogy te pánikolsz, amikor ő beteg, akkor valószínűleg ő is ilyen lesz. Ezek tanult viselkedésformák. Valószínűleg te is eltanultad, ahogy én, és a gyereked is most azt érzékeli ebből, hogyha ő beteg, akkor pánikolni kell, mert ez egy ijesztő dolog.

Tényleg jobb, ha a férjed van vele, mintha te.

Viszont nekem nem lenne pofám nem dolgozni, hanem evidens, hogyha már 6 éves a gyerek, akkor én is dolgozom. Így valahol jogos a férjed hozzáállása: miért is ő jöjjön táppénzre, amikor te nem dolgozol?

A másik (le leszek pontozva): tanulságos, hogy egy nő mennyivel jobban le van nézve a kommentek alapján, mintha egy férfi bánja meg az apaságot...

2023. szept. 5. 13:55
 40/55 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem is menj el dolgozni, kérdező. Egy életed van neked is, nem kell elcseszned egy gyerek miatt!
2023. szept. 5. 13:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!