Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem birom már az anyaságot a betegsèg fóbiám miatt. Normális ha így viselkedik a párom?
Mióta van gyerek betegsèg fóbiám lett, rettegek amikor beteg, nem tudom ellátni, ès menekülèsi èrzèswm van, hogy vègleg elakarok menni megszabadulni ettől.
Fèrjem tudja ezt.
Amikor beteg a gyerek megkèrem vegyek ki pár napra táppènzt, hogy segítsen ellátni a gyereket mert nem birom, de erre az a válasz, hogy táppènzből nem èlünk meg, várják a munkahelyèn dolga van, ès èn itthon vagyok egèsz nap minek legyen ő is itthon.
Sajnos a pstichológus nem tudott segíteni a fóbiámon. Èn nem birom 6 ève legyőzni. Inkább szeretnèk már elválni mert beleőrülök ebbe.
Fèrjem fèl kirugják a táppènz alatt, ès hogy mit szólnak bent, hogy èn itthon vagyok ès ő is táppènzre jön.
Nem látok mást mint vagy találni vègre egy munkát ès ilyenkor odamenekülök, vagy elköltözök mert ez nem èlet így.
Nincs senki segítsègünk, babysitterre 2000.-/óra díjra meg nincs sajnos pènzünk.
Most komolyan tudnál úgy élni hogy valahol él egy gyerekem a világban, aki amúgy már nem is kicsi, tisztában van vele hogy eldobtad mint egy darab rongyot.
Csak szegény gyereket tudom sajnálni, te egy darab sz*r vagy nem anya
Nem ertem, mi tartott vissza eddig, hogy dolgozz. A gyerekeket 6 hónapos kortól bölcsibe lehet adni. Miért nem tetted?
A legjobb az lenne tenyleg, ha ma elköltöznél. Van lakásod és egyéb passzív jövedelmed?
Neked nincs semmiféle betegségfóbiad, csak utálod a gyerekedet és undorodsz tőle.
Válj el, menj onnan. Amilyen gyorsan csak lehet.
Még az ebédem is abba hagytam....komoly ez a kérdés?
Az anyaság nem csak rózsaszin köd meg vattacukor illatú pukifelhő!!Lehet minden nap van hiszti,de minden nap ott vannak a puszik az ölelések ahogy este lefekszik és csak nézed ahogy alszik hiszen ő a te csodád!!Senki nem mondta,hogy az anyaság könnyű,főleg mikor még betegség is társul mellé!És szerintem senki nem tartott fegyvert a fejedhez,hogy márpedig azt a picit megkell tartani!!Borzasztóan megbánnád ha elhagynád hidd el!!Tegyél azért,hogy megváltozz annak a kicsinek az anyukájára van szüksége!
7évet vártunk mi a gyermekünkre,konkrétan ma újabb 10száll ősz hajam lett,de letojom ez ilyen korszak és az én kiscsajom adja a legfinobb eszkimo puszit!
Szóval neis haragudj,de nem a férjedett kell bántani hiszen értetek dolgozik hanem neked kell felemelni a feneked és tenni a dolgokért,mert szerintem Te most irtó mélyponton lehetsz és két nap múlva a föld alá súlyednél,hogy mertél kiírni ilyen kérdést!!
Mert az nem lehet, hogy valaki utálja a gyerekét. Egy csomóan megbánták a szülőséget, csak tabu leírni.
Egy csomó apuka nem cserél soha pelust, mert undorítja a szar, és csak elröhögcsélünk rajta. Miért fura ez?
Le leszek pontozva, nekem is van hasonló fóbiám, átérzem a helyzetet.
Viszont, ha a gyerek azt látja, hogy te pánikolsz, amikor ő beteg, akkor valószínűleg ő is ilyen lesz. Ezek tanult viselkedésformák. Valószínűleg te is eltanultad, ahogy én, és a gyereked is most azt érzékeli ebből, hogyha ő beteg, akkor pánikolni kell, mert ez egy ijesztő dolog.
Tényleg jobb, ha a férjed van vele, mintha te.
Viszont nekem nem lenne pofám nem dolgozni, hanem evidens, hogyha már 6 éves a gyerek, akkor én is dolgozom. Így valahol jogos a férjed hozzáállása: miért is ő jöjjön táppénzre, amikor te nem dolgozol?
A másik (le leszek pontozva): tanulságos, hogy egy nő mennyivel jobban le van nézve a kommentek alapján, mintha egy férfi bánja meg az apaságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!