Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fújom fel ezt? Túllihegem? Őszintén!
Már nem először fordul elő hogy páromat random nők leszolitjak az utcán vagy csak úgy odakoszonnek. Akármikor megkerdezem mégis kik ezek?? A válasz az hogy nálunk vásárolnak (kereskedelemben dolgozik, 1001 emberrel találkozik) jó oké férfiak is néha néha megallitjak, rakoszonnek nyilván rájuk ne vagyok feltekeny.de ezek a nők?? Lányok?? És toljuk a babakocsit látják hogy csalad apa és hehehe hatalmas vigyorral majdnem a nyakunkba ugranak. Jaaa arról nem beszélve hogy a nevét is tudják!!! Nevtablaja nincsen!!
Erre azt a magyarázatot adta hogy persze hogy tudjak a nevem. Hallhatták amikor a kollégák így hívták.
Csak én fújom fel? Vagy ez tényleg jogosan érzem a feltemyseget és valami nem stimmel.
"a szerető úgy menne el mellettetek, hogy rátok se néz, nem hogy még oda is köszönjön."
Igen, ott a pont.
Erről az jut eszembe, hogy a férjemnek volt egy távolabbi kolléganője, aki mindig boldogan köszönt a férjemnek, ami teljesen rendben is van.Hanem mikor a pasijával volt, akkor meg csak bámult rá(nk), mint egy idióta, véletlen sem mert köszönni.
Mi meg például ezt nem értettük soha, hogy normálisak-e az ilyen emberek?Nem engedi a párja, hogy köszönjön a munkatársainak(/ismerőseinek)?Ez olyan égő...
Sajnos ennek az egésznek volt már előzménye de nem írtam.
Csak egy kis szeletet az életünkből.
Ő már csalt meg engem. Úgy hogy terhes voltam már....
Valószínű innen a beteges feltekenykedesem.
Igen és akkor lehet kérdezni miért maradtam vele?
Magam se tudom sose fogok már megbízni benne, lekellene már zárja ezt a kapcsolatot.
Csodálatooooos!
14 válasz után bedobott a kérdező egy olyan fontos körülményt, ami egészen más megvilágításba helyezi a férje viselkedését!
Hogy ismét érkezzenek új válaszok.
Vagyis troll kérdés!
Mert csak a tegnapi "Szeletet" vettem ki az életünkből.
Hogy így leredukalva tul gondolom e?!
Így akkor gondolom már egész más válaszok fognak érkezni.
Akkor csak nem lihegem túl.
Nagyon is van felni valóm.
Felni valóm?
Jobb lenne ha inkább megcsalna, keresni valakit és eltakarodna.
Csak lehuz teljesen ez az ember engem.
akkor miért nem lépsz te le?
"Jobb lenne ha inkább megcsalna, keresni valakit és eltakarodna.
Csak lehuz teljesen ez az ember engem."
Minek kell neked bármit is megvárni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!