Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény? Túllihegem? 22N
Figyelt kérdés
Csak olyanok válaszoljanak, akinek számít az ilyesmi. Különben nem mérvadó a dolog, mivel mások az elvek.
Van egy barátom. Írtam neki karácsonyra. Nem válaszolt. Új évre nem is írtam, mire tenném? Azóta volt online, de se nem írt, se nem válaszolt. Tudom. Nem köteles. El is fogadom.
Ha neki van gondja megtalál? (Igen) Szakítok rá időt, meghallgatom? (Igen)
De ilyenkor nem érdemlek 2-3 szót...Jó legyen. Tegyünk úgy, mintha ez semmit sem számítana? Szép is barátság...
Ti úgy csinálnátok, mintha misem történt volna?
Majd ha keres, akkor ugyanúgy állnátok hozzá?
2016. jan. 1. 19:30
1/4 anonim válasza:
Tipikusan a másik lábtörlője embertípus vagy. Vedd észre kérlek, hogy ez nem barátság, egy barát visszaírna...
2/4 A kérdező kommentje:
Ilyet még sosem csinált. Ő írt legtöbbször elsőnek...
2016. jan. 1. 19:33
3/4 anonim válasza:
Ha igaz barátja lennél nem akadtál volna fenn azon hogy nem írt vissza, és akkor is írtál volna neki amikor szilveszter van, s az újév elején minden jót kívántál volna.
23/F
4/4 anonim válasza:
Lelki szemetesláda vagy számára. Én éppen ezért likvidáltam jó pár embert az életemből az utóbbi években, mert nem éreztem kölcsönösnek a kapcsolatot. Használd az eszedet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!