Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túllihegem?
Figyelt kérdés
Járok egy lánnyal kis ideje. Nagyon jól megvagyunk úgy néz ki szerelmesek vagyunk egymásba. Viszont nemsokára megy a barátnőjével nyaralni (előbb be volt fizetve mint ahogy összejöttünk) és úgy látom, hogy mikor szóba kerül a nyaralás sokkal jobban várja mint pl. a velem való találkozást. Megviselhetii ez a kapcsolatunkat vagy ne foglalkozzak vele? Hogy viselkedjek mig nincs itthon üzenjek ne üzenjek, hívjam ne hívjam? Én szívem szerint egyiket sem tenném nem zavarnék bele a nyaralásba.2011. aug. 8. 14:48
2/12 A kérdező kommentje:
Milyen gyakorisággal?
2011. aug. 8. 14:52
3/12 anonim válasza:
Túlliheged..:D nincs ennek semmi jelentősége a kapcsolatra nézve.:) Ééés igen, szerintem is mindenképp üzenj, vagy hívd, vagy valami ... attólfügg, mennyi időre megy. Ha kevesebb időre, akkora elég mondjuk 2naponta, ha több időre, akkor jobb ha szinte mindennap.:D minimum pár sms, néha felhívod. de ezeket ő is megteheti, és jobb is ha nem csak Te keresed.:) de az meg tőle függ..:D
4/12 anonim válasza:
túlliheged:)
persze, h máshogy vár 1 nyaralást meg 1 randit, ez teljesen természetes.
ha nem hív, akkor amikor megérkeztek várj estig v másnap délelőttig, de ne az legyen az 1. h miért nem hívtál?!
kérdezd meg miújság, milyen a szálloda, ilyesmi.
5/12 A kérdező kommentje:
Meg úgy érzem, hogy a nyaralásig a velem való találkozás nyűg lenne csak a nyaralást várja. Lehet h csak én érzem így. Régebben volt egy másik lánnyal hasonló szitu mondjuk ő csinált a nyaralás közben akkora számlát, hogy abból 3szor is elmehettünk volna nyaralni.
2011. aug. 8. 14:56
6/12 anonim válasza:
Kikapcsolódni megy. A digitális pórázt meg ne akaszd a nyakába, te sem szeretnéd ugyanezt. Mivel ő megy nyaralni, ezért neki kell keresnie először.
Ha utána zaklatod, majd úgyis "le fog merülni" és "nem lesz térerő".
Szóval nyugi.
7/12 anonim válasza:
sztem minden 3. nap irj neki, meg legalabb egyszer csorgesd meg..
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat.
2011. aug. 8. 15:51
9/12 anonim válasza:
Te aztán nem sokra tartod magad. Önsajnáló is vagy. Elég furán állsz az egészhez. Szerintem ilyenkor örülnöd kéne hogy jól érzi magát. Mellesleg nem ártana megkérdezned őt magát hogy szeretné-e ha keresnéd, felhívnád, sms-t küldenél addig is. Nem értem miért olyan nehéz ezeket megbeszélni az embereknek. Nálam alap dolog hogy minden nap írok sms-t a barátomnak, mert tudom hogy örül neki bárhol bármikor.
10/12 A kérdező kommentje:
Lehet h igazad van.
2011. aug. 8. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!